- 17 Kasım 2014
- 48
- 7
- 13
aynen canım yeminle tüm sapıkları üzerime çekiyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum bazenValla bu kadarmi olur bnde cogu ayni seyle karsilastim bnde anlamadim bu isi bu yeni cagin erkekleri ayni yada bize denk geliyo :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım yeminle tüm sapıkları üzerime çekiyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum bazenValla bu kadarmi olur bnde cogu ayni seyle karsilastim bnde anlamadim bu isi bu yeni cagin erkekleri ayni yada bize denk geliyo :)
aynen canım yeminle tüm sapıkları üzerime çekiyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum bazen![]()
doğru tespit sexi olmak mı sorun bilmiyorum yada düzgün fizeğe sahip olmak mı![]()
neden ego tatmin edeyim bacım ya miğdem bulanıyor kendimden böyle erkekler yaklaştıkça ben sexi olmak istemiyorum yuva kurcağım efendi düzgün biri çıkmıyor hep mi böyle çıkar hep böyleeBu konunun da neden açıldığı belli oldu
maksat egom tatmin olsun gayet açık.
ama konu sahibesi kendini kandırma yok öyle bir dünya sen seksiliğinden değil
bu muameleyi görsen görsen kişiliğinden dolayı görürsün ancak![]()
aynen sanmıyorum ben de seksapaliteden kaynaklansınmuhabbet konularına örnek versenize, konu nasıl birden öbüşmeye falan geliyor?
doğru tespit değil çünkü seksi olmak veya düzgün fiziğe sahip olmak.
neden ego tatmin edeyim bacım ya miğdem bulanıyor kendimden böyle erkekler yaklaştıkça ben sexi olmak istemiyorum yuva kurcağım efendi düzgün biri çıkmıyor hep mi böyle çıkar hep böylee
Son tanidigin sapigin yasi kacti? Yani ergenlerde ondan mi böyle davraniyolar acaba?
konu birden gelmiyor adam yılışıyor resmen.en sonki 25 yaşında hemde muhafazakar biri idi dedim iyi biri bu kadar olur.çok takıyorum kafaya bu durumumuhabbet konularına örnek versenize, konu nasıl birden öbüşmeye falan geliyor?
doğru tespit değil çünkü seksi olmak veya düzgün fiziğe sahip olmak.
konu birden gelmiyor adam yılışıyor resmen.en sonki 25 yaşında hemde muhafazakar biri idi dedim iyi biri bu kadar olur.çok takıyorum kafaya bu durumu![]()
tanıştıktan sonra ikinci gün seni öpmek istiyorsa erkekler...
bu erkeklerden değil senden kaynaklanıyor canım
çok teşekkür ederm yorum için açık giyinmem ama boyum uzun saçlar sarı ondan mı dikkat çekiyorum bilmiyrm darpaça giyerm falan kısa çeket ne bilim yada konuşmalar bi erkekle karşılaşınca çok mu safca bilmiyorum onu düşünüyorumAnacım ninelerimiz ne demiş göster ama elletme taktik bu....sorun sende değil onlar abaza sende dediğin gibi yumuşak kalpli olmandan olsa gerek...mesafeli davran azcık gizemli ol...kaç ki kovalan...herşeyini hemen bilmesinler aşama aşama...her buluştuğunda farklı bir yönünü göster...bişey sorcam yanlış anlama dekolte giyermisin...malum bizim ülke erkekleri sarışın bakımlı giyinmeyi bile güzel kokan bayam sever hemen salça olur...bahaneleride hep aynıdır ama dekolte yada açık giyinmiş napayım güzele bakmak sevaptır...yaa abaza giyinosa sanamı giyiniyo salça ol diye mi...yalan mı yani...
Son tanidigin sapigin yasi kacti? Yani ergenlerde ondan mi böyle davraniyolar acaba?
birini beğeniyorum tam bana göre bu adam diyorum ikinci gün yılışma hemen ya sert olsam sert derler ortası neki bunun acep![]()
cinsellik konusu geçmiyor havadan sudan muhabbet ederken adam birden sarılıp öpmeye çalışıyor sorun bende biliyorum sanırım çok yumuşağım sert duruşum olsa olmazdı bunlar.muhafazakar derken yani inançlı biri diye düşünyrm öyle konular konuşuyrz sonra o adamın içinden de bir sapık çıkıyorAdam yılışıyorsa konu oraya geliyor işte, siz istememişsiniz sonuçta adamın öyle davranmasını, ne konuşuyorsunuz normalde, nelerden bahsediyorsunuz beraberken ki adam bıkıp veya ilgilenmeyip, yılışmaya yer arıyor diyorum ben de. Muhafazakar derken neyi kastediyorsunuz ayrıca? Oturup günlerce bütün muhafazakarlık tarihini tahlil edip ondan sonra konucak başka bir şey kalmamışsa, adam haklı tabi. Normal muhabbetlerinizin konusu ne?
çok teşekkür ederm yorum için açık giyinmem ama boyum uzun saçlar sarı ondan mı dikkat çekiyorum bilmiyrm darpaça giyerm falan kısa çeket ne bilim yada konuşmalar bi erkekle karşılaşınca çok mu safca bilmiyorum onu düşünüyorum
Aynen doğru tespit bende böyleydim..bende çok sert olduğum için erkekler yaklaşamazdıyaklaşmaya cesaret edeni bulunca da evlendim
![]()
sorun bende ise bu sorunun çözümü nedir yardımmmmmm
![]()