• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılışık erkeklerden bıktım...!!!

Bu konunun da neden açıldığı belli oldu:KK53:

maksat egom tatmin olsun gayet açık.

ama konu sahibesi kendini kandırma yok öyle bir dünya sen seksiliğinden değil

bu muameleyi görsen görsen kişiliğinden dolayı görürsün ancak:KK53:
neden ego tatmin edeyim bacım ya miğdem bulanıyor kendimden böyle erkekler yaklaştıkça ben sexi olmak istemiyorum yuva kurcağım efendi düzgün biri çıkmıyor hep mi böyle çıkar hep böylee

neden ego tatmin edeyim bacım ya miğdem bulanıyor kendimden böyle erkekler yaklaştıkça ben sexi olmak istemiyorum yuva kurcağım efendi düzgün biri çıkmıyor hep mi böyle çıkar hep böylee

orasını sen bileceksin bacım sonrasında yazdığın msjlardan bu çıkıyor:KK53:

Son tanidigin sapigin yasi kacti? Yani ergenlerde ondan mi böyle davraniyolar acaba?

muhabbet konularına örnek versenize, konu nasıl birden öbüşmeye falan geliyor?
doğru tespit değil çünkü seksi olmak veya düzgün fiziğe sahip olmak.
konu birden gelmiyor adam yılışıyor resmen.en sonki 25 yaşında hemde muhafazakar biri idi dedim iyi biri bu kadar olur.çok takıyorum kafaya bu durumu:110:

Anacım ninelerimiz ne demiş göster ama elletme taktik bu:KK66:....sorun sende değil onlar abaza sende dediğin gibi yumuşak kalpli olmandan olsa gerek...mesafeli davran azcık gizemli ol...kaç ki kovalan...herşeyini hemen bilmesinler aşama aşama...her buluştuğunda farklı bir yönünü göster...bişey sorcam yanlış anlama dekolte giyermisin...malum bizim ülke erkekleri sarışın bakımlı giyinmeyi bile güzel kokan bayam sever hemen salça olur...bahaneleride hep aynıdır ama dekolte yada açık giyinmiş napayım güzele bakmak sevaptır...yaa abaza giyinosa sanamı giyiniyo salça ol diye mi...yalan mı yani...

konu birden gelmiyor adam yılışıyor resmen.en sonki 25 yaşında hemde muhafazakar biri idi dedim iyi biri bu kadar olur.çok takıyorum kafaya bu durumu:110:

Adam yılışıyorsa konu oraya geliyor işte, siz istememişsiniz sonuçta adamın öyle davranmasını, ne konuşuyorsunuz normalde, nelerden bahsediyorsunuz beraberken ki adam bıkıp veya ilgilenmeyip, yılışmaya yer arıyor diyorum ben de. Muhafazakar derken neyi kastediyorsunuz ayrıca? Oturup günlerce bütün muhafazakarlık tarihini tahlil edip ondan sonra konucak başka bir şey kalmamışsa, adam haklı tabi. Normal muhabbetlerinizin konusu ne?

tanıştıktan sonra ikinci gün seni öpmek istiyorsa erkekler...

bu erkeklerden değil senden kaynaklanıyor canım

Anacım ninelerimiz ne demiş göster ama elletme taktik bu:KK66:....sorun sende değil onlar abaza sende dediğin gibi yumuşak kalpli olmandan olsa gerek...mesafeli davran azcık gizemli ol...kaç ki kovalan...herşeyini hemen bilmesinler aşama aşama...her buluştuğunda farklı bir yönünü göster...bişey sorcam yanlış anlama dekolte giyermisin...malum bizim ülke erkekleri sarışın bakımlı giyinmeyi bile güzel kokan bayam sever hemen salça olur...bahaneleride hep aynıdır ama dekolte yada açık giyinmiş napayım güzele bakmak sevaptır...yaa abaza giyinosa sanamı giyiniyo salça ol diye mi...yalan mı yani...
çok teşekkür ederm yorum için açık giyinmem ama boyum uzun saçlar sarı ondan mı dikkat çekiyorum bilmiyrm darpaça giyerm falan kısa çeket ne bilim yada konuşmalar bi erkekle karşılaşınca çok mu safca bilmiyorum onu düşünüyorum

Adam yılışıyorsa konu oraya geliyor işte, siz istememişsiniz sonuçta adamın öyle davranmasını, ne konuşuyorsunuz normalde, nelerden bahsediyorsunuz beraberken ki adam bıkıp veya ilgilenmeyip, yılışmaya yer arıyor diyorum ben de. Muhafazakar derken neyi kastediyorsunuz ayrıca? Oturup günlerce bütün muhafazakarlık tarihini tahlil edip ondan sonra konucak başka bir şey kalmamışsa, adam haklı tabi. Normal muhabbetlerinizin konusu ne?
cinsellik konusu geçmiyor havadan sudan muhabbet ederken adam birden sarılıp öpmeye çalışıyor sorun bende biliyorum sanırım çok yumuşağım sert duruşum olsa olmazdı bunlar.muhafazakar derken yani inançlı biri diye düşünyrm öyle konular konuşuyrz sonra o adamın içinden de bir sapık çıkıyor

çok teşekkür ederm yorum için açık giyinmem ama boyum uzun saçlar sarı ondan mı dikkat çekiyorum bilmiyrm darpaça giyerm falan kısa çeket ne bilim yada konuşmalar bi erkekle karşılaşınca çok mu safca bilmiyorum onu düşünüyorum

arkadaşım bir senmisin sarışın düzgün fizikli olan bir dünya kız var...bunu demenin anlamı ne sanki erkekler bu kızlaramı sarkıyor..

erkekte o niyet varsa dünyanın en çirkini ol yine öper yatmak ister...

ama bunu yaparkende karşısındaki kişini tutumuna bakar yani erkek saldırmıyor dimi saldırsa zaten tecavüz olur...

sorun bende ise bu sorunun çözümü nedir yardımmmmmm:KK61:
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Valla bilemedim canim benim. Ama benim son görüstügüm kisi de cok muhazafakardi, hatta biz görüsmeden önce konustuk uzun süre, sen yapsan ben izin vermem derdi, asla öyle seyler olamaz derdi ama ilk görüsmemizde ne oldugunu anlamadan öptü beni. Hala anlam veremiyorum. Gerci biz görüsmeden önce cok uzun süre konusmustuk acaba aradaki özlemden dolayi mi oldu ve bu nedenle o kadar da yanlis degil mi yaptigi ya da herseye ragmen yanlis mi bilemiyorum :KK43:

Back
X