• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılışık erkeklerden bıktım...!!!

ben hangi erkekler tanışsam bana cinsellik için yaklaşıyor.ilk ikinci günden öpmek istiyor nahoş olmayan teklifler halbuki öyle bir kız değilim sadece biraz saf kalpliyim çabuk kanıyorum sanırım.hep ilişkilerimin bu yüzden bitti ne zaman bir erkek tanısam yok sexisin yok çekicisin deyip hep cinsellik.bu kadar mı kötü kızım.çok mu yumuşak davranıyorum acaba.gerçekten sizlerden nasıl davranmam konusunda yardım istiyorum.bi erkek neden ikinci günden beni öpmek ister çok mu hafif kızım.halbuki ben sadece ciddi düşünen bi erkek istedikçe böylelerinin üzerine gidiyorum adam bakıyorum muhafazakar gibi sonra yılışmalar falan neden böyle neden böyle:KK43::KK61::KK61::KK43::mad::mad:
sen nerede yılışık var onu secıyorsun demek ki ;) erkek var
bir de erkek var...

cinsellik konusu geçmiyor havadan sudan muhabbet ederken adam birden sarılıp öpmeye çalışıyor sorun bende biliyorum sanırım çok yumuşağım sert duruşum olsa olmazdı bunlar.muhafazakar derken yani inançlı biri diye düşünyrm öyle konular konuşuyrz sonra o adamın içinden de bir sapık çıkıyor

siz bu erkeklerle nereler de tanışıyorsunuz?

bide neden erkekler çoğul bu kadar çok erkek yani ve neden se bu kadar çok erkek hep öpmeye sevişmeye kalkıyor ve yine neden se hepte sizinle

cinsellik konusu geçmiyor havadan sudan muhabbet ederken adam birden sarılıp öpmeye çalışıyor sorun bende biliyorum sanırım çok yumuşağım sert duruşum olsa olmazdı bunlar.muhafazakar derken yani inançlı biri diye düşünyrm öyle konular konuşuyrz sonra o adamın içinden de bir sapık çıkıyor

yeminle sus diye öpmeye çalıştıklarını falan sanacağım, cinsellik mi konuşuyorsunuz dedim ya hu? birden sarılıp öpmeye çalışan adamın yanından kalkıp gidin zaten, siz tavrınızı önceden belli edin ilk günlerde, farklı mı davranıyor? daha fazla zaman kaybetmeyin o tip insanlarla. Saf kalplilik değil yaptığınız, insan tanıma konusuna çok önem vermemişsiniz şimdiye kadar.

Siz şu "sevişirken ses yapar misin" konusunu açan kişi değil misiniz ? O konu ne oldu sahi. Çiftlik falan vardı :KK64:

arkadaşım bir senmisin sarışın düzgün fizikli olan bir dünya kız var...bunu demenin anlamı ne sanki erkekler bu kızlaramı sarkıyor..

erkekte o niyet varsa dünyanın en çirkini ol yine öper yatmak ister...

ama bunu yaparkende karşısındaki kişini tutumuna bakar yani erkek saldırmıyor dimi saldırsa zaten tecavüz olur...
sorduğu için dedim ben

Valla bilemedim canim benim. Ama benim son görüstügüm kisi de cok muhazafakardi, hatta biz görüsmeden önce konustuk uzun süre, sen yapsan ben izin vermem derdi, asla öyle seyler olamaz derdi ama ilk görüsmemizde ne oldugunu anlamadan öptü beni. Hala anlam veremiyorum. Gerci biz görüsmeden önce cok uzun süre konusmustuk acaba aradaki özlemden dolayi mi oldu ve bu nedenle o kadar da yanlis degil mi yaptigi ya da herseye ragmen yanlis mi bilemiyorum :KK43:

zipzip seni beğenmiş ve öpmek istemiş işte bir anlamda tanımak istemiş, karakterin hakkında fikri varmış önceki uzun süre konuşmayla. Yıllar boyu bekleyip ondan sonra mı dokunsaydı, ya hiç bir şey hissetmeseydi yıllar sonra? Kendi kolunu öpmek gibi gelseydi ya, denemeden nasıl bilicen? Sen yaptığından hoşlanmadıysan neden söylemedin hemen sonrasında, hoşlandıysan hala neden acaba yanlış mıydı diye düşünüyon?

saf olduğum için tanışıyorum sanıırm.yada mutluluk arayışı sevip sevilmek isteği sonrada böyle kötülerin üstüne gidiyorum

Dizilerden cok etkileniyo bizim bu genclik
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Zira ben gercek hayatta , cafede oturup normal konulardan konusurken bi adamin kizi zorla opmeye calistigini gormedim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Nasil bi mekandasiniz canim adam zorla operken:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

kimse göründüğü gibi degıldır kı zaten.. görünüşe asla aldanma!
muhafazakar olana da aldanma..

aslında onlar seni bulmuyor, sen onları buluyorsun

kimse göründüğü gibi degıldır kı zaten.. görünüşe asla aldanma!
muhafazakar olana da aldanma..

aslında onlar seni bulmuyor, sen onları buluyorsun
aynen ben altın tepsi ile sunuyorum kendimi sanırım onlara gerçekten kızlar safım bunu itiraf ediyorum insanlara çabuk kanıyorum

zipzip seni beğenmiş ve öpmek istemiş işte bir anlamda tanımak istemiş, karakterin hakkında fikri varmış önceki uzun süre konuşmayla. Yıllar boyu bekleyip ondan sonra mı dokunsaydı, ya hiç bir şey hissetmeseydi yıllar sonra? Kendi kolunu öpmek gibi gelseydi ya, denemeden nasıl bilicen? Sen yaptığından hoşlanmadıysan neden söylemedin hemen sonrasında, hoşlandıysan hala neden acaba hata mıydı diye düşünüyon?

Ama bu olaydan sonra eskisi kadar ilgili davranmadi ve bu beni cok üzdü. Sonra bi daha görüstük tekrar öpmeye calisti bu defa ittim. Ne bileyim ya hala aklimda o kadar soru var ki bu konuyla ilgili. Gerci artik görüsmüyoruz ama kalbim kirik hala :KK42:

bi erkek ikinci günden bi kızı neden dudağından öpmek ister sorarım size:mad::mad:
nerede bulusuyorsunuz kı dudagına yapısmak ıstıyor?
nasıl sekılde oturuyorsunuz mesela, nasıl sarılmak ıstıyor?

bir insanla karsı karsıya oturdugun zaman nasıl sarılabılır veya öpmek ıster?

Belki senin gibi sari sacim uzun boyum yok ama bende kendimce guzel bi bayanim ama kimse gelip 2.gunden öpüsmeye tessebbus etmiyo
Bu senin iyi niyetinden falanda kaynaklanmiyo, iyi niyet insana sana salyasini akitmasina izin vermek midir? Sen insanlarla mesafeni ayarlayamiyosun bence

saf olduğum için tanışıyorum sanıırm.yada mutluluk arayışı sevip sevilmek isteği sonrada böyle kötülerin üstüne gidiyorum

siz saf falan değilsiniz gayet akıllısın...

size sorular sordum işinize gelenleri alıntı yapıp bellemişiniz ben safım safım...

bırakın allah aşkına saflık laflarını ben sizin erkek olmanızdan bile şüpheleniyorum...bir önceki konuda biraz olsun buna etken...

daha önceki yorumum da yazdım ...

erkekler deyip bir dünya erkek tanıyormuşunuz ve bunlar sizi öpmeye sevişmeye kalkıyormuş...nedense

bu sizden kaynaklanıyor erkeklerden degil dedim aynen yine diyorum...

erkek var erkek var....

kadın var kadın var...

Back
X