• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılışık erkeklerden bıktım...!!!

kafası uçkurunda kişilere denk gelmiş olabilirsin ama sendede bi ılımlılık var demekki yanlış anlama.ciddi dur bakalım öyle şeyler teklif edebiliyorlar mı?

işte-bunlar-hep-seks_267641.webp

Bende de benim bilmediğim bir şey var. Ben olduğum gibiyimdir. Doğalımdır yani tavır olarak. Güzellik, çekicilik, fizik vs değil. Ama doğallığımın çekici geldiğini düşünüyorum. Benim de karşıma çıkanlar nedense cinselliğe düşkün oluyorlar. Ama şöyle bir gerçek var ben biraz fazla erkeksi sevdiğimden bu biraz sapık demenin başka yolu olmalı. Ondan çekiyorum herhalde. Ayyy kendimi çözemedim ki seni çözeyim :KK48:

Kesinlikle ve kesinlikle ben safım deme sen !!! O kadar akıllısın kii... Bir kere ben seksiyim, herkesi kendime çekerim o nasıl bir özgüven o :KK53::KK53::KK53:

ikincisi her tanıştığın erkekle çıkarsan adın neye kalır işte sonucuda bu olur.

Üçüncüsü sexi değil seksi Türkçe'de x harfi yoktur !!!

Bacım çok bakımlı ve seksisin demekki kendilerine hakim olamıyorlar erkek milleti işte :KK59:
Kendinde biraz değişiklik yap mesela sıradan kıyafet giy saç makyaj falan dikkat etme
Ayrıca ciddi dominant görünmeye çalış
Bakalım birde böyle dene :KK8:

Officim erkeklerin lakayit hal ve hareketlerinden dolayı bitap düşmüş... Kizmiz (bana göre değil) işveli cilveli arzu endamlı bir mübarek...

o zaman kendisine dizi delik eşofman altı ile tuvalet terliği modasını öneririz :27: Hadise gibi 10 günde saçlarını yıkamazsa ne lakayt tavır, ne tenhalarda sıkıştırma :27: bunlar hep aşırı doz matmazelim :70:

yılışık erkek yok mu? var, sapık erkek yok mu? var, bir kadına sürekli seks objesi gibi bakan erkek yok mu? var. ama çok istisna durumlar dışında ki bunun sayısı da 1-2 yi geçmez ben sınırı, seviyeyi kadınların belirlediğine inanıyorum.

Buraz daha ciddi ve sert durursan eğer erkekler yok seksisin yok çekicisin demek yerine fikirlerinle ilgilenirler belki. İnsanlara nasıl davranıyor olabilirsin ki bu cesareti buluyorlar? Kız dediğin biraz sert duracak. Madem ki sana böyle yaklasmalarini istemiyorsun o zaman fikirlerini ön plana çıkar.

Böyle şans mı olur? Dağın başına nasıl götürdü ya? Baya bir tanıyana kadar toplu mekanlarda falan olmuyor mu insanlar sevgilileriyle falan? Ben mi çok paranoyağım diye düşündüm. Burası çok gürültülü sessiz sakin bir yere gidelim yalanlarına mı inandınız nedir?
Biraz öyle oldu canım o korkuyu hayatım boyunca unutamıycağm sanırım..Müslüman geçiniyo bide içinden resmen sapık çıktı neyseki verilmiş sadakam varmışki kurtuldum Allahıma bin şükür....

Sen nasıl duruş sergilersen karşındaki erkek ona göre davranır ya da defol gider bundan iş çıkmaz diye dibinde bitmez yani herşey kişi de o erkeğe sınırı belirletecek olan senin duruşundadır

Back
X