Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruşu belli olan kızı kimse ikinci gün dudağından öpmeye cesaret edemez.Kusura bakma.Biraz hatayı kendinde arabi erkek ikinci günden bi kızı neden dudağından öpmek ister sorarım size![]()
Konuyu okuyunca kendimi sapık gibi hissettim. İçimde bir yerlerde bir erkek var sanırm, hem de yılışık...
nayan teklifler ne la? işte bunlar hep osmanlıca..
Officim erkeklerin lakayit hal ve hareketlerinden dolayı bitap düşmüş... Kizmiz (bana göre değil) işveli cilveli arzu endamlı bir mübarek...
o zaman kendisine dizi delik eşofman altı ile tuvalet terliği modasını öneririzHadise gibi 10 günde saçlarını yıkamazsa ne lakayt tavır, ne tenhalarda sıkıştırma
bunlar hep aşırı doz matmazelim
![]()
Biraz öyle oldu canım o korkuyu hayatım boyunca unutamıycağm sanırım..Müslüman geçiniyo bide içinden resmen sapık çıktı neyseki verilmiş sadakam varmışki kurtuldum Allahıma bin şükür....Böyle şans mı olur? Dağın başına nasıl götürdü ya? Baya bir tanıyana kadar toplu mekanlarda falan olmuyor mu insanlar sevgilileriyle falan? Ben mi çok paranoyağım diye düşündüm. Burası çok gürültülü sessiz sakin bir yere gidelim yalanlarına mı inandınız nedir?