- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Başlangıçta temiz saf biri gibi geldi.ben de onunla bayağı sohbet ettim elektrik su açılırken.tsortumun yakası açıktı biraz.mâkyajim da vardi.artik makyâj yapıyorum.iyi hissettiriyor.sanirim bendeno aldı bu cesareti.Numaranizi neden verdiniz?
Bence kati olun, selam selam. Veya hic yuzune bakmayin. Ay gicik oldum vallahi bu ne
Adam ev sahibi.evle ilgili bir sorun olur vs görüşüyoruz.evde yapılacak birçok şey var.aslinda ben de pişman oldumNumaranizi neden verdiniz?
Bence kati olun, selam selam. Veya hic yuzune bakmayin. Ay gicik oldum vallahi bu ne
Korkutmayin beni yaa.anahtarin göbeği değişecekKapıya da alarm taktırın. Kapının gözünden bakın oysa açmayın en fazla telefonla iletişime geçmiş olur umarım kötü niyetlede aramaz
Adam ev sahibi.evle ilgili bir sorun olur vs görüşüyoruz.evde yapılacak birçok şey var.aslinda ben de pişman oldum
Bence deAnladim mecburi bir durum. Yanlis anlamayin Turkiye de yasamiyorum ney nasildir bu durumda bilmedigim icin sordum.
Kesinlikle dediginiz gibi yapin abi demeyin, bey diyerek mesafeli oldugunuzu gosterin.
korkutmak için söylemedim alarm kilit değişimi gözden bakma bunlar zaten yapılması gerekenler biz önlemizi alalım en azından. Aramadan kapıya gelinmesi edebi bir durum sayılmaz yabancı insanlar için o yüzden kapıyı açmamakta fayda var.Korkutmayin beni yaa.anahtarin göbeği değişecek
Şu an evde yapılacaklar var.sifon c.makinasi vskorkutmak için söylemedim alarm kilit değişimi gözden bakma bunlar zaten yapılması gerekenler biz önlemizi alalım en azından. Aramadan kapıya gelinmesi edebi bir durum sayılmaz yabancı insanlar için o yüzden kapıyı açmamakta fayda var.
Siz yaptırıp kiradan düşürün faturasıyla. Daha az yüz göz olursunuzŞu an evde yapılacaklar var.sifon c.makinasi vs
Bir de usta ile uğrasamam....yaptirsin.Siz yaptırıp kiradan düşürün faturasıyla. Daha az yüz göz olursunuz
Yaptırır o zaman...Bir de usta ile uğrasamam....yaptirsin.
SoruyirlarKeşke boşandım demeseydiniz
Ona ne ki
Deli gibi derdi para.c.makinasi koyarım dedi.tasima ve bağlama masrafı 70 lira aldiYaptırır o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?