Yılisik ev sahibi ve yeni ev sorunlar

Eger bu amcaya "bey" demeye başlarsan hiç hoş olmaz. Cunku mesafe değil yakınlık algılar. Aa bak abi diyordu demekki abi olarak görmüyor artık vs. Hiç hoş olmaz. Direk amca deseydin iyiydi.. Benim eşim çilingir, kiracı olduğumuz için bir eve taşınınca ilk işimiz kapının göbeğini değiştirmek oluyor. Cunku anahtarın ev sahibinde ve önceki kiracida olma ihtimali %80

Soruyirlar

Deli gibi derdi para.c.makinasi koyarım dedi.tasima ve bağlama masrafı 70 lira aldi
Anlamadım çamaşır makinesi ev sahibi bağlattı sizlik durumları siz yapın çamaşır makinesi vs size ait olanları, anahtarı değiştirin ilk işiniz o olsun.

Sifon ok. Bir de çamaşır makinası demişsiniz.
Direkt evsahibini ilgilendiren bir tamirat dışındaki işler için yardım etmesini istemeyin.
Hatta evsahibine ait olan işler için bile yapılacak işler için bir usta gönderin, bir kerede hallolsun da diyebilirsiniz.

Ev fena değil.temziledim gül gibi oldu.
Anlamadım çamaşır makinesi ev sahibi bağlattı sizlik durumları siz yapın çamaşır makinesi vs size ait olanları, anahtarı değiştirin ilk işiniz o olsun.
Çamaşır makinası onun da.ev eşyalı.onun evindei makinayı bana bağladılar da

Makina onun evindeki makina benim eve indirildi

böylelerinden fiziki anlamda zarar gelmez. Havlayan köpek ısırmaz misali. Ama canınızı çokça sıkar, huzurunuzu bozar.
Konuşmayın, ararsa açmayın, gerekirse uyarın.

10 senedir aynı evde otururum ev sahibimin evi yan binada ve telefon numaramı bilmez.,Keşke numaranızı vermeseydiniz diycem ama nerden biliceksiniz.Boşanmış kadına yanaşmayı kendinde hak gören tipik erkek modeliyle karşı karşıyasınız malesef.inşallah bir ihitiyacınız var mı diye gece gündüz arayıp rahatsız etmez.mesafenizi koruyun,aman diyim abi falan da demeyin.böyleleri yılışmak için her fırsatı değerlendirir.

Tasinamam ev iyi diyorsunuz ikide bir Ben bi gun dururdum oda tasindigim gun olurdu boyle yasli sapiklari bi kasik Suda bogabilirm akliniz varsa tasinin

Konu birtek bana saçma ve fake geldi sanırım. Madem çıkmak istemiyosun ordan ne gibi çözüm bekliyosun Ablacım birde gömleğin açıktı makyajlıydim bundan cesaret aldı galiba gibi birşey demişsiniz böyle düşünmeniz bile hoş değil hesap fake deyip kenara çekiliyorum hadi selametle Muhittin dayı

Bun tiplet degil 50 yaşi 80 olsa da degişmez. Benim tanidigim adam 80 yasinda ev sahibi . Kiracisi yuz vermiyor konusmuyor diye kiraciyi cikartmak istiyor şerefsiz. Maalesef yaşlansa da sapik yine sapik kaliyor

çok saçmaymış
ben hatta ilk okurken sandım ki ev sahibiniz kadın, onunla girdiniz bu muhabbete
hiç hoş değil yaa ne tebriyesiz bir insan.
yani herkese höt höt davranmak gerekiyor sanırım en ufak bir samimiyette insanlar farklı mı düşünüyor nedir?

Kesinlikle ve kesinlikle abiniz erkek kardeşiniz varsa ona söyleyin gelsin. Yoksa annenizi babanızı alın bi müddet sizinle yaşasın. İğrenç yaşlı pis sapık!!! Yada bu haftasonu nişanlanıyorum falan diyin gidin bi yüzük takın. Yakında evlencem muhabbeti yapın. Ama ne kadar sürecek bu yalan o da tartışılır. Masrafı çok olmasa direk taşının diycem. Bence para biriktirmeye başlayın taşınmak için.

Tisort yakasi ve makyajla alakasi yok. Adamlik, insanlikla alakasi var. Hic kendinizi sorgulamayin. Soguk ve ciddi durun. Gerekirse babaniz bir kendini gostersin. Kadinlar iste bunlari yasayarak guclu oluyor. Sacma adamlar her halukarda bulasmaya sebep yaratir. Kapi gobegini mutlaka degistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…