yıllar önce sevdğim aşkım öldü arkadaşlar

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
slm arkadaslar şuan cok kötüyüm lıse dönemındeyken gizlıden cok sevdıgım bırısı vardıı ona hep gızlı gızlı bakardım cunku o benım ıcın ımkansızdı kızlarla takılırdı arkadasları vardı ama bana cok efendı davranırdı ona cok ıstedım soylemek ama olmadı aynı seylerı duyamamaktan korktum ve yollarımız ayrılmıstı bugun duydumkı kazada ölmüş cok kötuyum ya ne dıyecegımı bılemıyorum su an dıyorumkı keske ona o zman soyleseydım onu ne kadar cok sevdıgımı of artık yok bazen profılıne bakardım ama artık yok olmus aklım almıyor kızlar eger sevdıgınız varsa onlara soyleyın sevdıgınızı sonunuz benım gıbı pısmanlık olmasın olmasın :(

slm arkadaslar şuan cok kötüyüm lıse dönemındeyken gizlıden cok sevdıgım bırısı vardıı ona hep gızlı gızlı bakardım cunku o benım ıcın ımkansızdı kızlarla takılırdı arkadasları vardı ama bana cok efendı davranırdı ona cok ıstedım soylemek ama olmadı aynı seylerı duyamamaktan korktum ve yollarımız ayrılmıstı bugun duydumkı kazada ölmüş cok kötuyum ya ne dıyecegımı bılemıyorum su an dıyorumkı keske ona o zman soyleseydım onu ne kadar cok sevdıgımı of artık yok bazen profılıne bakardım ama artık yok olmus aklım almıyor kızlar eger sevdıgınız varsa onlara soyleyın sevdıgınızı sonunuz benım gıbı pısmanlık olmasın olmasın :(

"Seni yaşatacak neler var neler
Bir gün gitsen bile hatıran yeter"

Gerçekten üzücü bir durum, ama her canlı ölümü tadacak.Elden birşey gelmiyo :ssz:
Allah kalanlara hayırlı ömür ve sabır versin
Şuan kaç yaşındasınız? En son ne zaman görmediniz hala o mu vardı aklınızda ?:26:

"Seni yaşatacak neler var neler
Bir gün gitsen bile hatıran yeter"

Gerçekten üzücü bir durum, ama her canlı ölümü tadacak.Elden birşey gelmiyo :ssz:
Allah kalanlara hayırlı ömür ve sabır versin
Şuan kaç yaşındasınız? En son ne zaman görmediniz hala o mu vardı aklınızda ?:26:
aklımda o yoktu bes yıl oluyor gormeyelı ama sok oldum yaaa of allahım

aklımda o yoktu bes yıl oluyor gormeyelı ama sok oldum yaaa of allahım

Üzüntünüzü anlayabiliyorum.. Biz ki hiç tanımadığımız insanların acılarını burda okurken onlarla dertleşip üzülebiliyorsak sizinkisi daha ağır kalır tabi..

Ama ne yazık ki ölenle ölünmüyor..
Bol bol dua etmek herşeyin en güzeli :18:

emin ol his lerini açıpda eğer karşılık görmesedin daha fazla üzülürdün...

bence çok şanslısın ya hislerini açsaydın beraber olsaydınız ve sonra vefat etseydi ? bu acıyı yaşamış biri olarak söylüyorum çok çok zor olurdu daha felaket canın yanardı .. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...

Back
X