Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar buraya en son 8 buçuk yıl önce bosanmam geren demişim ve bunu anca perşembe günü başarabildim. Zordu ama başardım
Konularınıza göz gezdirdim. Gözümüz aydın kurtulmuşsunuz bir psikopat tam. Darısı şiddet gören ancak boşanamayan tüm insanların başına.Merhabalar buraya en son 8 buçuk yıl önce bosanmam geren demişim ve bunu anca perşembe günü başarabildim. Zordu ama başardım
Tebrik ediyorum.Hersey çok güzel olsun sizin içinMerhabalar buraya en son 8 buçuk yıl önce bosanmam geren demişim ve bunu anca perşembe günü başarabildim. Zordu ama başardım
O konularda ailenizin arkanızda durmamasından çekinmişsiniz. Durdular mi arkanizda ?Geçmiş konuları yazarken boşanmaya kesin kararlıydım fakat bir hafta sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim,7 yaşında bir kızım var.Yıllar geçse de nasıl katlandığımı ben de anlayamayacağım. Yalnız şunu belirteyim boşanmak kelimesi sandığımız kadar kötü bir şey değilmiş.2 aylık bir boşanma adliye süreci oldu. Avukatlar aracılığı ile anlaşmalı boşandık.
Evet dağ gibi durdular annem biraz duygusaldır gelemedi yanıma boşanma sürecinde ama sürekli iletişim halindeydi. Erkek kardeşime önce tek tek her şeyi anlattım. O annem ve babama anlattı ,zaten boşanma davası açıp haber verdiğim için geri çevrilecek gibi bakmadılar.O konularda ailenizin arkanızda durmamasından çekinmişsiniz. Durdular mi arkanizda ?
Ağlayarak zırlayarak veya sürünerek girip çıkmıştır mahkemeye. Çok ahlaksız bir herifmiş bu arada ya.Ailemden yine çekiniyordum. Davayı açtım kimseye söylemeden açıkçası,boşanma gerçekleşince söylerim diye düşündüm önce. Ama karşınızdaki kişi sizi bu aşamada bile sahipsiz gibi görünce psikojik şiddette devam ediyor. Hemen aileme anlattım her şeyi. İnanmadılar S.... bunu nasıl yapar,yıllardır bizi nasıl kandırdı,sen nasıl hiç belli etmezsin gibi konuşmalar yaşandı. Babam şehir dışından boşanma için geldi.Adliyeye kendinden emin bir şekilde gayet de şık giyinmiş kuşanmış ,ojelerini ihmal etmemiş makyajını yapmış güçlü bir kadın olarak babamın da koluna girerek gittim. Karşı tarafı anlatmama gerek yok tahmin edersiniz.