Yıllar sonra eşinizin kumarbaz olduğunu öğrenirseniz,Bayramımız zehir oldu:(

Ama ben hiç bir zaman bu kadar bağımlı olduğunu bilemedim ki.
Zaten evlendikten sonra da görmedim ,ne at yarışı ne de iddia olayını..
Ama geçmişe gidip düşünüyorum da en başından belliymiş bu diyorum...
20 yaşından beri böyleymiş benim eşim...

Degil mi Narmik

Hep derim bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur diye...

Karbeyaz, bak ilerde kızın büyüyüp aklı bir çok şeye ermeye başladıgında,
o da sana hesap soracak, niye bu hayatı bize layık gördün anne diyecek.

Forumun kendi ailesiyle ilgili sorunlar kısmında,
hayırsız evlat var da hayırsız baba yok mu? konusunu oku.

Çogu kadın babasınının kumarından, borçlarından bahsetmiş

Böyle yapan bir erkek aptal değildir sadece her hatasında onu hoş gören aklayan bir karısı vardır ve adam hata yapsa da affedileceğini bildiği için artık karısına saygı duymaz onu aptal yerine koymaya başlar.

ilk hatada çok sert bir tepki görse adam, hak ettiği gibi davransa karısı ona,bu sefer korkar ve adımlarını dikkatli atar kaybetme korkusu olur çünkü.

kaybedebilme ihtimalin olan şeyin üstüne düşer kıymet verirsin hep sahip olduğun şey ise her zaman senindir varlığı ve yokluğu arasındaki fark ise sadece kaybettiğin vakit anlaşılır

sizin bu yorumunuzda erkeklere aptal denilerek bile bir mazur görme affetme hissiyatı var...

Aptallık eşimde değil bendeymiş diyorum ben..
İlk hatasını yakaladığınızda diyorsunuz ama ben ilk hatasını 6 yıl boyunca
oynamış olarak karşımda buldum(
Gözüm körmüş ya benim

Okudum oraları ve dedim ki kendi kendime
benim kızımın böyle olmasına asla izin vermeyeceğim ...

Aptallık eşimde değil bendeymiş diyorum ben..
İlk hatasını yakaladığınızda diyorsunuz ama ben ilk hatasını 6 yıl boyunca
oynamış olarak karşımda buldum(
Gözüm körmüş ya benim

ama senin karşında senin başedemeyeceğin kadar profesyonel bir adam var saklamış

sen öğrendin ve tepkini veriyorsun.
bundan sonra bu durumu nasıl yöneteceğin çok önemli sineye çekersen devamı gelecektir

ya gidip tedavi olur ya da olur...hastalık bu sonuçta...

Görümcem bile benim abim dünyanın en iyi tiyatrocusuymus ,hepimizi kandırdı dedi..
Daha ne denilebilir ki?

evet sizde haklisiniz,
basima gelse ne yaparim ne ederim bisey diyemiyorum cünkü bilmiyorum
ama kesinlikle affedilecek bisey degil bunuda biliyorum
yani mazur görülcek tarafi yok

Kendini suçlu hissetmene ne gerek var ki??? Sen hepistemişsin hesap özetlerini eşin vermemiş,direnmiş...

Umarım her şeyi yoluna koyarsınız.Ama eşin tedavi olmak istemiş,yardım istemiş senden.Hemen bir uzmandan yardım al en amntıklısı bu....

Bu arada benimde eşim sürekli krediler çekiyor,borçlarımız bitmiyor...Ne yalan söyleyim ihtimal vermemekle birlikte içime şüphe düştü...Al eline kağıt kalem yaz borçlarını diyorum benim hepsi aklıma diyor.Borç bitmiyor...Asla güvenim tam dememeyi öğrendim o yüzden şuan tuhaf hissettim kendimi....Acaba mı???

evet sizde haklisiniz,
basima gelse ne yaparim ne ederim bisey diyemiyorum cünkü bilmiyorum
ama kesinlikle affedilecek bisey degil bunuda biliyorum
yani mazur görülcek tarafi yok

Ben affetmeyi çok düşündüm.
Tedavi olsun istedim ama o reddetti bunu da.
Ve bu olayı öğrendiğim ilk günden itibaren her gün yeni bir şey öğrendim.
Hala eşim yalan söylüyordu bana.

K. validemlere de kızgınım bu noktada.
Madem yardım etmişler, oğullarına verdikleri paraları benden gizlemişler,
Bana üzerinden biraz zaman geçtikten sonra böyle böyle oldu sözler verdi, sen belli etmeden takip et bakalım
oynuyor mu diyebilirlerdi.

Acaba kendi kızlarının başına böyle birşey gelse o zaman nasıl davranırlardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum
ve k.validem hala bana oğlumdan ayrılma , kanı kanla yıkama, sen ayrılırsan hepter biter ,
ortada bir hayat var onu kurtar diye yalvarıyor.

Son düzenleme:
Nereye kadar arkasını toplayacaksın ki eşinin....Madem çıktı herşey ortaya alsın artık sorumluluğunu...Yazık günah sizede...Çok biliyorsa ailesi vazgeçirsin...Yükü sana atmak kolay....

Eşim şu an tedaviyi kabul etmiyor, kandıracak insan doktoru da kandırır diyor.
Benim bu olaydan çıkardığım dersin sonucunda size tavsiyem
ne olursa olsun açın eşinizin hesap özetlerini inceleyin.
Nerelere borcu var onları öğrenin.
Pc den de girdiği sitelerin arasında şnas oyunları sitesi var mı yok mu ona bakın
Bir de cebinde iddia kuponu taşıyor mu taşımıyor mu onu kontrol edin.

evet cünkü biliyor sen ayrilirsan, adam kendini toparliyamicak ve mahvolacak, ama bunu bastan düsünseydi ozaman !!
Sende sirf onun icin hayatini mahvetmek zorunda degilsin, ömür boyu onun sacma sapan kumar borclarini ödemek zorunda degilsin!!
Kayinvaliden kötü düsünmüyor sanmiyorum ama iste oglunu düsünüyor oda, yinede dedigim gibi sen yeterince cektin,
esin "kendimi toparliyim, tedavi oliyim, karima kizima sahip cikiyim, riziklarini yedirmiyim" demiyorki
gidiyor yine oynuyor
aklinda fikrinde, saniyorumki sabahtan aksama kadar aklinda kuponlar var kumarlar var,
"dün yatirsaydim kesin kazanirdim" fikri var,
yani koyu bir kumarbaz, resmen hastalikli, bunu unutmamak lazim.

Tedavi olmayi kabul etse,
ve tedavilerini hic aksatmadan hep doktoruna gitse, hasta olduguna inansa, tamam dersin
affederim, beraber doktora gider geliriz
ondan sonra düzelmesse yine bakardin
ama adam hic biseye yanasmiyorki anacim...

Eşim internet cafeci zaten.Bütün gün ne yapıyor bilmiyorum.Oynadığı bir oyun var.Futbol oyunu...Elemanı ona para yatırıyordu...Yazık günah diyordu ailesinin rızkını veriyor diye...Ceplerinde hiç öyle bir şeylere rastlamadım.Aksine hep ödediği fatura dekontları falan oluyor....

Nereye kadar arkasını toplayacaksın ki eşinin....Madem çıktı herşey ortaya alsın artık sorumluluğunu...Yazık günah sizede...Çok biliyorsa ailesi vazgeçirsin...Yükü sana atmak kolay....

Şu an aynen sizin dediğiniz gibi k. validemin lafları yükü bana atmaktan başka bir şey değil.
Eminim buna..
Beni düşünen insan bundan 1 yıl önce oğlu konuyu kendisine açtığında
beni karşısına alır , olayları anlatır, biz borçlarını kapattık ama sen de gizliden gizliye takip et derdi.

K. validem bana bunları zamanında söylememiş , ama benim eşim onlardan borçları ödeyeceğim diye aldığı paraları yine kumara yatırmıs.
Üstelik son 1 yıl kuponlara yatan bedeller de azalacağına hep artmış.
Belki k. validem 1 yıl önce anlatsa , ben 1 yıl daha kandırılmamış olacaktım.

Son düzenleme:

Yine de kontrolü elden bırakma arkadaşım..
İlerde benim gibi kimsenin üzülmesini istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…