K. validem haklısın kızım ne yapsan yeridir, dünyanın en iyi tiyatrocusuymuş benim oğlum dedi önce,
Görümcem ben olsam ayrılırdım dedi,
Peşine k. validem elini ayağını öpeyim yapma kızım , kreş parası mutfak masrafı, krediler ne varsa biz de yardım edelim yeter ki torunu parasız bırakma dedi.
Ben de kadını üzmemek için bir şey demedim ama görümceme söyledim kararımı.
Benim için şu saatten sonra o öldü, böyle farz edip , bağrıma taş basıp , kızım için yaşayacağım dedim
Eşime araba satılınca borçların kapatabildiğimiz kadarını kapatalım sonra ben dava açacağım diyorum.
Onun bana verdiği yanıt ise
hem çocukla beni tehdit etmek hem de o arabanın parasını sana yedirmem demek oluyor!
:)))))) ya niye bilmiyorum ama yinede mutlu oldum kararını okuyunca...
allah hakkında hayırlısını yaşatsın inş...
canım benim kaç gündür yoktum ama aklımda sürekli sendeydi okudum geçmişi yüreğim şişti şişti karar vermişsin en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir, inş. senin kızın ve ailen için bu yaşadıkların bir dönüm noktası olur inş.mutlu günlerinize dönersiniz inş. eşin verdiği sözlerde durur ve sen yeniden üzülmezsin tek temennim bu yöndee canımmm Allahım hakkınızda hayırlısını versin inş.
Hakkinda hayirlisi olsun Karbeyaz
umarim esin de bir daha oynamaz
umarim bu korku ona yetmistir ve vicdani sizlamistir
Sen yine de denetimi elden birakma
tum kontrol sende olsun
insallah bu sizin aileniz icin donum noktasi olur
Mutluluk hep sizinle olsun :)
Aminn uhdecim..
Eşimle konustum ,sonunda ikna oldu Batem'e gideceğiz.
Asude_bahar'ın dediği gibi en azından tedavi için destek olmalıyım ,baktım olmuyorsa o zaman ayrılmalıyım diye düşünüyorum.
Çünkü emek vermeden hiç bir şey istediğin gibi olmuyor.
İnş bu kez emeklerim boşa gitmez.
Senin ve ikizlerin hep dua edeceğim.
Allah'a emanet olun...
nasıl bir tedavi uyguluyorlarmış burada?
çok sevindim inan tedavi olmak istemesine inş. kötülüklerin soonu güzel günlerin iyi günlerin başlangıcı olur sizler için...
Allah yardımcınız olsun bu yolda.Eşin ne olursa olsun kurtulmak istemiş,en güzeli...İnşallah bir an önce atlatırsınızyaşadıklarınızı,eşinde kurtulur bu illetten...
Sumuzz ;
Sana da çok teşekkür ederim arkadaşım...
Umarim esin kurtulur, en azindan bir adim atip tedavi olmayi kabul etmis.Geriside gelir insallah..
İnş...Tedavi sonuç verir
Şu an için o da doktora gitmek için benden zaman istiyor.
Hazır olunca gidelim ,çünkü senin yanında doktor ile yine bunları konuşmak
onur kırıcı bir davranış olacak diyor .
Ben de dedim ki sonuçta o bir doktor ve işini yapacak, seni neden yaptın diye yargılamayacak.
ve biz bu badireyi atlattıktan sonra onu doktoru görmeyeceğiz ...Böyle düşün dedim .
Sence gerçekten böyle mi düşünüyor ,yoksa zaman kazanıp geçiştirmeye mi çalışıyor?
Zaman kazanmaya calısıyor. Olaylar rutine bindiğinde maalesef gitmekten vazgececekÜstüne gidin bunun. Gerçi ben kumarı bir hastalık olarak görmüyorum, tedavisi imkansız ama siz yine de şansınızı deneyin.
Güvenim kalmadığı için aslında ben de şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Gerçekten gidecek mi gitmeyecek mi gerçekten bilmiyorum.
Her sorduğumda bana hazır olmam için zaman ver diyor
Güvenim kalmadığı için aslında ben de şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Gerçekten gidecek mi gitmeyecek mi gerçekten bilmiyorum.
Her sorduğumda bana hazır olmam için zaman ver diyor
İnş...Tedavi sonuç verir
Şu an için o da doktora gitmek için benden zaman istiyor.
Hazır olunca gidelim ,çünkü senin yanında doktor ile yine bunları konuşmak
onur kırıcı bir davranış olacak diyor .
Ben de dedim ki sonuçta o bir doktor ve işini yapacak, seni neden yaptın diye yargılamayacak.
ve biz bu badireyi atlattıktan sonra onu doktoru görmeyeceğiz ...Böyle düşün dedim .
Sence gerçekten böyle mi düşünüyor ,yoksa zaman kazanıp geçiştirmeye mi çalışıyor?
Benim de hala tereddütlerim var
Çünkü hep düşünüyorum ya 6 sene vazgeçememiş şimdi mi vazgeçecek diyorum
Sonra da denemekten hiç bir şey kaybetmezsin diye kendimi teselli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?