Yıllar sonra eşinizin kumarbaz olduğunu öğrenirseniz,Bayramımız zehir oldu:(

canım benim kaç gündür yoktum ama aklımda sürekli sendeydi okudum geçmişi yüreğim şişti şişti karar vermişsin en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir, inş. senin kızın ve ailen için bu yaşadıkların bir dönüm noktası olur inş.mutlu günlerinize dönersiniz inş. eşin verdiği sözlerde durur ve sen yeniden üzülmezsin tek temennim bu yöndee canımmm Allahım hakkınızda hayırlısını versin inş.

Hakkinda hayirlisi olsun Karbeyaz

umarim esin de bir daha oynamaz
umarim bu korku ona yetmistir ve vicdani sizlamistir

Sen yine de denetimi elden birakma
tum kontrol sende olsun

insallah bu sizin aileniz icin donum noktasi olur

Mutluluk hep sizinle olsun :)

Aminn uhdecim..
Eşimle konustum ,sonunda ikna oldu Batem'e gideceğiz.
Asude_bahar'ın dediği gibi en azından tedavi için destek olmalıyım ,baktım olmuyorsa o zaman ayrılmalıyım diye düşünüyorum.
Çünkü emek vermeden hiç bir şey istediğin gibi olmuyor.
İnş bu kez emeklerim boşa gitmez.

Senin ve ikizlerin hep dua edeceğim.
Allah'a emanet olun...

Teşekkürler Cudana iyi dileklerin için.
Korktu korkmasına da inş bu tedavi süreci olumlu sonuçlanır.
Gizliden takip edeceğimi kendisi de biliyor.
İnşallah bu son olur da oynamaz bize.

Sana da mutluluklar dilerim ...

çok sevindim inan tedavi olmak istemesine inş. kötülüklerin soonu güzel günlerin iyi günlerin başlangıcı olur sizler için...

nasıl bir tedavi uyguluyorlarmış burada?

Bu başlıkta olayı ilk yazdığım zaman Sumuzz isimli arkadaş BATEM'in (bağımlılık tedavi merkezinin) linkini vermişti.
O sayfaları çok okudum Şişli'deymiş zaten
ve BATEM'e telefon açtım, bilgi almak istedim.
Önce durumu anlattım , şu an eşim inkar aşamasında , ben bu bağımlılıktan kurtulacağım doktorluk bir durumum yok,
kandıracak insan doktoru da kandırır diyor dedim.
Onlar da bu tepkinin şu aşamada normal olduğunu söylediler.
Destek grupları oluşturuluyormuş, yalnız kumar bağımlısı olan kişiden çok
ona destek olanlara ya da olacaklara büyük sorumluluk düşüyormuş.

Allah yardımcınız olsun bu yolda.Eşin ne olursa olsun kurtulmak istemiş,en güzeli...İnşallah bir an önce atlatırsınızyaşadıklarınızı,eşinde kurtulur bu illetten...

Allah yardımcınız olsun bu yolda.Eşin ne olursa olsun kurtulmak istemiş,en güzeli...İnşallah bir an önce atlatırsınızyaşadıklarınızı,eşinde kurtulur bu illetten...

İnş canım ...Teşekkürler..
Umutsuz olmak istemiyorum ama tuhaf bir hal var üstümde.
Bilmiyorum neler olacağını zaman gösterecek .

Umarim esin kurtulur, en azindan bir adim atip tedavi olmayi kabul etmis.Geriside gelir insallah..

İnş...Tedavi sonuç verir
Şu an için o da doktora gitmek için benden zaman istiyor.
Hazır olunca gidelim ,çünkü senin yanında doktor ile yine bunları konuşmak
onur kırıcı bir davranış olacak diyor .

Ben de dedim ki sonuçta o bir doktor ve işini yapacak, seni neden yaptın diye yargılamayacak.
ve biz bu badireyi atlattıktan sonra onu doktoru görmeyeceğiz ...Böyle düşün dedim .

Sence gerçekten böyle mi düşünüyor ,yoksa zaman kazanıp geçiştirmeye mi çalışıyor?

Zaman kazanmaya calısıyor. Olaylar rutine bindiğinde maalesef gitmekten vazgececek Üstüne gidin bunun. Gerçi ben kumarı bir hastalık olarak görmüyorum, tedavisi imkansız ama siz yine de şansınızı deneyin.

Zaman kazanmaya calısıyor. Olaylar rutine bindiğinde maalesef gitmekten vazgececek Üstüne gidin bunun. Gerçi ben kumarı bir hastalık olarak görmüyorum, tedavisi imkansız ama siz yine de şansınızı deneyin.

Güvenim kalmadığı için aslında ben de şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Gerçekten gidecek mi gitmeyecek mi gerçekten bilmiyorum.
Her sorduğumda bana hazır olmam için zaman ver diyor

Tabi ona bir iki hafta süre ver fakat sakın ihmal etme

Benim de hala tereddütlerim var
Çünkü hep düşünüyorum ya 6 sene vazgeçememiş şimdi mi vazgeçecek diyorum
Sonra da denemekten hiç bir şey kaybetmezsin diye kendimi teselli ediyorum

Bagimlilarda genelde bir komplex durumu mevcut. Zaten bu komplekslerinden kurtulmak icin uyusturcu vs, kumar ya da baska bagimliliklar olusuyor. Esini bu durumu anlatman lazim. Esin doktora anlatirsa gururunun kirilacagini düsünüyor , cünkü özelini zayif noktasini acmis oluyor. Ama bir kez gitsin eminim ikinci kez gittiginde rahat rahat gidecektir. Birde söyle bir sey var, yani doktora günde o kadar kisi gidiyor ki ,doktor onun dosyasina bile bakmadan hicbir sey hatirlamayacaktir..Doktor onu bir rahatsizlik olarak gördügü icin , onu tabiki yargilamayacaktir.

Benim de hala tereddütlerim var
Çünkü hep düşünüyorum ya 6 sene vazgeçememiş şimdi mi vazgeçecek diyorum
Sonra da denemekten hiç bir şey kaybetmezsin diye kendimi teselli ediyorum

Bu teselli değil.

Eğer onun hayatından cıkmamaya karar verdiysen sonuna kadar mücadele et. Kendini asla suclama. Bundan sonra her ne yaşandıysa veya yaşanacaksa pişmanlık duyma. Olması gerektiği icin olacak. Ayrılık varsa ucunda sen en azından denemiş olacaksın. Belki gerçekten kazanacaksın onu. Denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…