Yıllar sonra eşinizin kumarbaz olduğunu öğrenirseniz,Bayramımız zehir oldu:(

Bana zaman ver dediğinde bunu eşime de söyledim
olay sıcağı sıcağınayken gittik gittik yoksa senin gideceğini düşünmüyorum dedim ,
gerçekten gidelim ama şimdi değil diyor..

Bu erkekler cocuk gibi yahu :) Ne kadar ertelersem o kadar kardır mantığı :)

Benim de hala tereddütlerim var
Çünkü hep düşünüyorum ya 6 sene vazgeçememiş şimdi mi vazgeçecek diyorum
Sonra da denemekten hiç bir şey kaybetmezsin diye kendimi teselli ediyorum

Doktordan cok destek gruplari yardim ediyor. Yani bir grupta diger bir bagimli digerine yardim ediyor.. Cok iyi sonuclari var...12 Adim gruplari da deniyor.. Psikolojisiyle de ilgileniyorlar..Bir de bir grupta güvenilir eskiden bagimli birisi digerlerinin durumunu degerlendiriyor. Hatta onlarla konusuyor..

Bunu kendisi de söylüyor kompleks durumunu.
Yıllarca senden para istemeye utandığım için
yada sana cebimde para yok dememek için bu yola başvurdum diyor.

Yani topu bana atıyor.
Daha önceki yazılarımda da söyledim ya ben öyle gözü yukarılarda bir insan olmadım ki hiç

Doktor konusunda senin dediğine benzer şeyler söyledim
Yine de zaman ver hazır olunca gidelim diyor.
Sence gerçekten mi zaman istiyor yoksa doktora gitmemek için mi yapıyor?

Kaldı ki doktor olayının çok iyi de farkında, onun sadece işini yapacağını
kendisini yargılamayacağını da biliyor.

Bu çok iyi..
BATEM'i aradığım da bana da aynısını dediler ..
Ama iş eşimi götürmek de işte.
Tamam gidelim doktora diyor
ama sadece sözde kalıyor ya((

Ben itiraftan 4 gün geçtikten sonra boşanmaya karar vermiştim aslında
Sonra asude_ baharın yorumlarını okuyunca denemeye değer dedim.
Hayal , umut olmadan insan yaşamıyor işte
Benim ki de öyle...

Son düzenleme:
Ben itiraftan 4 gün geçtikten sonra boşanmaya karar vermiştim aslın
Benim ki de öyle...

Senin yaşadığında aldatılmanın farklı bir türü. Kolay değil bunu kabullenmek, hazmetmek. Ama bir adım atmışsınız. Allah utandırmasın inşallah.

Senin yaşadığında aldatılmanın farklı bir türü. Kolay değil bunu kabullenmek, hazmetmek. Ama bir adım atmışsınız. Allah utandırmasın inşallah.

Aynen öyle elmayra(((

Hatta ben ilk anlattığında eşime dedim ki ya gidip adam gibi cesurca beni aldatsaydın da
yine de yıllarca beni kandırmasaydın,
ya da ben karşımda başka bir adam ,iç dünyasında başka bir adam görmeseydim dedim((

Amin ...İnş...

Son düzenleme:

Hazirlik nasil yapilir ki.. yani doktora girmenin hazirligi olmaz ki.. Bir insan tedavi olmak istiyorsa olur , istemiyorsa yapmamasi cok sacma tabi... Siz ona yardimci olun hatta ilk randevuyu alip birlikte gidin.. Zorda olsa asmasi lazim ...

Hazirlik nasil yapilir ki.. yani doktora girmenin hazirligi olmaz ki.. Bir insan tedavi olmak istiyorsa olur , istemiyorsa yapmamasi cok sacma tabi... Siz ona yardimci olun hatta ilk randevuyu alip birlikte gidin.. Zorda olsa asmasi lazim ...

Aynen senin gibi düşünüyorum
Az önce mesaj atmış
etrafıma çok mu yansıtıyorum acaba herkes durgunsun diye soruyor demiş.

Ben de şu an bu normal çünkü herkes üzgün , herkes durgun dedim.
Sonra doktora gidecek miyiz ya da şu zaman diyebileceğin bir zaman var mı dedim .

Aynen şunu demiş:

Gerçekten yıllardır bu korkuyla yaşayan X 'in bu tedaviye ihtiyacı var mı? Sen le birlikte kendimi çok güçlü hissediyorum. Yoksa şu an kendimi mi kandırıyorum?

Son düzenleme:
Ben itiraftan 4 gün geçtikten sonra boşanmaya karar vermiştim aslında
Benim ki de öyle...

Kar beyaz arkadasim esinde ayrilmani tabiki istemeyiz ama suan verdigin sansi iyi degerlendirmesi gerekiyor... ayrica ortada cocuk olunca daha dikkatli davranmani isterim.. Sonucta kizinin hayatina adina da karar veriyorsun.. Umarim esin ona verdigin degeri seni kaybetmeden önce anlar.,..

Canım bunun çok iyi farkındayım
sadece kendimi değil en çok da kızımı düşünüyorum

Batem'in sayfasında okumustum yine
orada kumar bağımlısı olan kişi etrafında 14 'e ( emin değilim 10 da olabilir) yakın kişiye olumsuz etkiler
ve bu kişilerde psikolojik rahatsızlıklar da ortaya çıkar yazılıydı.

Bunu eşime de göstermiştim ,kızımın böyle olmasını istemem onun için doktora gideceğiz diye diretiyorum demiştim..

Son düzenleme:

O halen herseyi kavramis degil. Ciddi oldugunu her an bildir. Yoksa ben ne yapsamda Kar beyaz yanimda diye düsünür ve devam eder. Ayrica rahatsiz oldugunu kabul etmesi lazim. Etmezse o kaybeder.. Doktora gitmeyle hic bir sey kaybetmiyecek ama o adimi atmassa kayibi cok olacak...

Bu sekilde davranmaiz lazim cok ta iyi yapmissiniz. Sizin yumusadiginizi düsündügü an devam eder. ilk adimi attiginda yolun yarisini varmis olacak..

Yarın sabah erkenden BATEM'i arayıp en erken ne zamana randevu verirlerse randevuyu alacağım.

Eşime de söyleyeceğim , gelirse senin dediğin gibi kendisi kazanacak, gelmezse de kaderine razı olacak .

Daha ne yapabilirim ki?

Öyle zaten tedavi olmayi kabul etmedikten sonra ne ise yarar ki cabalarin...

Kesinlikle taviz verme
zaman felan isteyemez beyefendi kusura bakmasin
yeterince zaman harcadi zaten, 6 koca yil !!!
Sen yarin hemen randevu al
mecbur gelecek

Gercekten doktora gitmek istedigini düsünmüyorum,
tedaviye ihtiyaci oldugunu hala kabul etmedi,
zaten bu durumda olanlar hasta oldugunu kabul etmiyorlar,
sen diretmessen, asla gitmez canim bilmis ol

Karbeyaz;

Eşin seni oyalıyor,
okullar açılınca nasıl olsa işten güçten gidemeyiz diye düşünüyor heralde...

Bu hafta içi bu işi halletmeye bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…