yıllar sonra gelen mutluluk

burcu_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
1.446
0
46
Bilecik
bunu cümleleri buraya yazmayı o kadar çok bekledim ki anlatamam size hanımlar yaklaşık 4 yıldır bugünü bekledim..:)))

adetim 2 gün geçikmişti ve sabah camlarımı silip tüllerimi yıkayım dedim ne olur neolmaz diye evde idrar testi yapayım dedim 3 tane yaptım 3.de de çift çizgiyi gördüm hemen kan testini yaptırdım 445 çıktı değerim..:))) tam sevinemiyorum nedense çok bekledik düşük yaptım daha önce gerçi ilk defa bu kadar net sonuç aldım...

tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum sevinmelimiyim..

kan testi pozitifse tabikide kesinlikle sevinmelisin cnm..
hayırlı ugurlu gelsin meleğin..

Tebrik ediyorumcnm maaşAllah değerin tereddüt edecek bir değer değil :118: Sağlıkla kucağınada almak nasib olsun darısı bu haberi vermek için bekleyen tüm arkadaşlara ve bana olsun inşAllah.:49:

cok guzel degerin canimmm..insallah kucagina alirsin bebisini bundan sonraaa perde tul yikamak yok..dikkat et kendineee rahatina bakacaksin 3 ay dusuk riski olablir en kisa zamanda bir doktora git doktorun ilac vermesi gerekebilir..iyi hamilelikler:16::16::16::16:

rainbow ablacimmmm darisi senin basinaaa insallahhhhh en kisa zamandaaaaa:16::16::16::16::16:

perşembe günü gidicem doktoruma zaten..eşim o kadar mutluki yerimden kaldırmıyor beni ne tül ne de başka birşey tadını çıkartıcam

ben birde tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bacaklarımda ağrı var zaman zaman şiddetleniyor normal mi bir de kasıklarıma zaman zaman ağrı giriyor bunlar normal mi diye sorucaktım

ben birde tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bacaklarımda ağrı var zaman zaman şiddetleniyor normal mi bir de kasıklarıma zaman zaman ağrı giriyor bunlar normal mi diye sorucaktım

bacaklarını bilmıyorum ama ..
benimde kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar oluyordu..
dr.um bana normal olduğunu söyledi vücut tepki veriyor dedi..
hayırlı olsun bu arada ALLAH tamamına erdirsin..
isteyen herkese de bol bol sağlıklı bebişler versin :))

canım çok sevindim. bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. 4yıllık bir özlemden sonra çok şükür bende gebeyim. 18. haftadayım bende. daha önce 17. haftada kaybettim bebeğimi. seni çok iyi anlıyorum. inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer ikimiz içinde. rabbim kucağımıza almak nasip eder sağlıkla inşallah.

Back
X