Yıllar sonra haftasonu çalışması...bir teselli verin

Hamdolsun... bu zamanda iş bmak zor...hem de 5 yıl ara verince bıraktığınız yerden başlamak zor.allah bana nasip etti.Ben de kendimi böyle teselli ediyorum.her sabah giyinip kusaniyorum:) ev girdap gibiydi yutmustu beni..çalışma hayatına dönmek güzel.boyle surprizleri de sevgiyle kucaklicaz artik :KK70:

Çok tatlısınız altı aydır evdeyim,ücretsiz izne ayrılıcam ama ev çok sıkıcı gerçekten de,çalışmak yorucu fakat harika bişe😍

Bankacılıkta bu bir yaşam bicimi:) kabul etmeyen dayanamayan calismaz.oyle bir kilifina uydururlar ki aklınız şaşar..cami duvarina taş atmak gibidir şikayette bulunmak:) carpiliriz :) Ben çok izin süre iş aradım.sikayet etmek aklımın ucundan geçmez.sadece çok hevesliydim cuma modunda geziyordum.son dakika golü oldu bize

Olsun yine de uzun suredir iş arıyorsanız en azından bir deneyim daha olur sizin için.
Burada çalışırken olmadı bir yandan da iş aramaya devam edersiniz iyi biryer bulunca da ayrılırsınız.
Ama haftanın 7 günü çalışma en azından nöbet usulü falandır o çünkü avm personelleri bile o şekilde çalışmıyor. Bence onu bi teyit edin.

Kreş için acil ne lazım olacak oğlunuza?
Biz yedek kıyafet-çamaşır,suluk ve okulda giymek için ayakkabı istiyoruz sadece.
Bir de uyuyan grup için yastık ve nevresim.
Suluk alamayan,unutan velilerin çocuklarına da temin edene kadar bardakla veriyoruz suyu.
Ayakkabı unutulursa altını yıkayıp giydiriyoruz.
Alışverişi dert etmeyin gerekirse netten siparişle halledersiniz.
Oğlunuzla da hafta sonu babası ilgilensin, anneanne dinlensin.

Önümüzdeki Cuma resmi tatil buna rağmen hem Cuma hem Ctesi ben kendi isteğimle kurumda olacağım çünkü tam kayıt zamanı.
Muhtemelen Eylül'de de Ctesi günleri giderim okula.
Bunun için ek ücret de talep etmedim.
Normalde hafta sonu veli toplantısı hariç mesaimiz yok.
Özel sektörde bu tip durumlar yaşanıyor.
Ben alışık olduğumdan sanırım,
büyük bir sorun olarak görmedim konuyu.

İş hayatı boyledir.
Kamuda olduğum halde yaklaşık iki hafta yüzümü göremeyen oğlumu eşim yatirmadan önce işyerine pijamalariyla getirmişti.
Bugünler geçer. Öyle en ufak şeyde dibe vurmak nedir yahu?

Kreş için acil ne lazım olacak oğlunuza?
Biz yedek kıyafet-çamaşır,suluk ve okulda giymek için ayakkabı istiyoruz sadece.
Bir de uyuyan grup için yastık ve nevresim.
Suluk alamayan,unutan velilerin çocuklarına da temin edene kadar bardakla veriyoruz suyu.
Ayakkabı unutulursa altını yıkayıp giydiriyoruz.
Alışverişi dert etmeyin gerekirse netten siparişle halledersiniz.
Oğlunuzla da hafta sonu babası ilgilensin, anneanne dinlensin.

Önümüzdeki Cuma resmi tatil buna rağmen hem Cuma hem Ctesi ben kendi isteğimle kurumda olacağım çünkü tam kayıt zamanı.
Muhtemelen Eylül'de de Ctesi günleri giderim okula.
Bunun için ek ücret de talep etmedim.
Normalde hafta sonu veli toplantısı hariç mesaimiz yok.
Özel sektörde bu tip durumlar yaşanıyor.
Ben alışık olduğumdan sanırım,
büyük bir sorun olarak görmedim konuyu.
Evet sevgili @ derin sularda ...5 yıl önce de bu tarz çalışmalar olurdu arada eski bankamda ve belirli donemlerde.şimdi biraz geç bildirilince bozuldum.hem ctesi hem pazar çalışılacak olmasına bir de...mesai ücreti verselerdi ne ala.ama şu an asıl uzen bu olmadı...ilk travmayı atlattım.
her zamanki gibi paylaşımın ışık oldu... Haklısın özel sektör malum...
kreş ile ilgili şimdi suzdum alinacaklari bir tek ayakkabısını denemeden alamam onu da hallederiz inşallah.bir öğlen arası taksiyle AVM ye giderim akşam iş çıkışı evin yakinindaki avmye götürür esim...evde 2 pipetli bardağı var.1ini oraya veririm.yastik nevresim oradan veriliyor zaten...

İş hayatı boyledir.
Kamuda olduğum halde yaklaşık iki hafta yüzümü göremeyen oğlumu eşim yatirmadan önce işyerine pijamalariyla getirmişti.
Bugünler geçer. Öyle en ufak şeyde dibe vurmak nedir yahu?
Evet haklısınız...daha önce de yazdım....beklenmedik geç bildirilen bir mesai olunca birden üzüldüm...

Back
X