konu her ne olursa olsun birinin size yaptığı her kötülüğe takılmıyor musunuz siz? köprünün altından çok su aktı evet ama karşımızda 5 yaşında maymun iiştahhlı bir genç kız yoktu 18 yasında yapılmayacak seylerde var.Çocukken olan bir olay, cok takilmazdim suan , bir yerde gorursem selamlasir konusurdum o konusursa ama dugunune gitmezdim, yillardir gorusmuyormussunuz. Ama bu konusmadan seninle tekrar eskiisi gibi samimi olmak istemesi de cikarilamaz. Annesi annenzi gorunce sizi sormustur dogal olarak ve nezaketen dugune bekleriz demislerdir
gitmezsem hala o olayı mı bahane etti diye düşünmesini istemiyorum. ben zaten oraya takılmıyorum bir havaiilik yaptı. yüzü kızaracak olan o. sadece pişşkinlikler canımı sıkıyor.İstesenizde eskisi kadar samimi olmazsınız zaten. Aradan geçmiş yıllar bence çağırırlarsa gidin o kadarlada kalsın. Yada hiç gitmeyin çokta önemli değilmiş zaten sizin için anlattığınıza göre
Siz hiç hata yapmıyorsunuz yani ... olabilir böyle şeyler bence bir annenin sorusundan gereksiz yere havalara da girmeyin...gitmezsem hala o olayı mı bahane etti diye düşünmesini istemiyorum. ben zaten oraya takılmıyorum bir havaiilik yaptı. yüzü kızaracak olan o. sadece pişşkinlikler canımı sıkıyor.
konu her ne olursa olsun birinin size yaptığı her kötülüğe takılmıyor musunuz siz? köprünün altından çok su aktı evet ama karşımızda 5 yaşında maymun iiştahhlı bir genç kız yoktu 18 yasında yapılmayacak seylerde var.
hava mıSiz hiç hata yapmıyorsunuz yani ... olabilir böyle şeyler bence bir annenin sorusundan gereksiz yere havalara da girmeyin...
Siz hiç hata yapmıyorsunuz yani ... olabilir böyle şeyler bence bir annenin sorusundan gereksiz yere havalara da girmeyin...
sizi bahane ederek çocuğa nasıl yazmış anlamadım?lise de hoşlandığım çocuğun bu kıza seni tanımak istiyorum mesajı atması ve bu kızında "sözde" beni bahane edinerek bu çocuğa yazmasıydı.
yahu ne alakası var? illa çıkıcak böyleleri. resmen kaos seviyorsunuz.
Kesinlikle. Ve saçma halen aynı yaşta kalmış arkadaş,çocuk olduğunu kendi bildiriyor konu sahibi . Çok saçma ...
Ondan bir derdim var bölümüne konu açtınız ,anlayamadım bu kadar büyük derdi ben o zaman...neyse şükür etmeye devam edin siz...hava mıALLAHA çok şükür böyle bir şey yapmadım yapmam da. beni karıştırmayın. hormonlarınız tavan yapmış büyüklük ben de kalsın.
beni bir siz anlarsınız o zaman vallahi yazmanız iyi oldu :)sizi bahane ederek çocuğa nasıl yazmış anlamadım?
yani çocuk kıza senden hoşlanıyorum demiş o da sizin hoşlandığınızı bilmesine rağmen çocuğa karşılık mı vermiş? sizi bahane etme kısmını anlayamadım :)
konunuza gelirsek,yani ergen aklıyla yapılmış bir şey, zaten çoook uzun zamandır görüşmemişsiniz,ister istemez soğukluk girmiştir kalbinize.
ben geçmişteki olayı hesaba katmadan söylüyorum ki, arama soğukluk giren, kalbimden düşen bir arkadaşımın düğününe ancak bizzat davet edilirsem giderdim... ya da arar tebrik ederdim gitmezdim.. bilemiyorum,hayatımda artık yeri olmayan birini bu kadar düşünmezdim herhalde .
**not: aynı böyle bir arkadaşım oldu ayrı düştüğüm,düğününe kendisi birkaç kez bizzat davet etti,o yüzden gittim,yoksa ondan bundan duyarak gitmezdim asla :)
o zaman neyin tereddütünü yaşıyorsunuz da buraya bunu sormak için yazıyorsunuz ?yahu ne alakası var? illa çıkıcak böyleleri. resmen kaos seviyorsunuz.
hanımefendi müge anlı demekçe ; bazı kurallar yazılı asılı kural değildir herkes bilir yapılacak hata var yapılmayacak hata var.
benim derdim kimse değil. sadece pişkinlik.
Yani ,anlamsız anlamsız dert bölümü değil burası ...
Kesinlikle. Ve saçma halen aynı yaşta kalmış arkadaş,çocuk olduğunu kendi bildiriyor konu sahibi . Çok saçma ...
Ağır tezatlik yaşıyorsunuz .yahu ne alakası var? illa çıkıcak böyleleri. resmen kaos seviyorsunuz.
hanımefendi müge anlı demekçe ; bazı kurallar yazılı asılı kural değildir herkes bilir yapılacak hata var yapılmayacak hata var.
benim derdim kimse değil. sadece pişkinlik.
Kovidden güzel bahane mi var ya? İnsan öZ kuzeninin düğününe gitmiyor.gitmezsem hala o olayı mı bahane etti diye düşünmesini istemiyorum.
tamam ablacım sen hadi kaos konularına koş. ne işin var burda?Ondan bir derdim var bölümüne konu açtınız ,anlayamadım bu kadar büyük derdi ben o zaman...neyse şükür etmeye devam edin siz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?