Haklısınız, sizinde benzer bi durum yaşamış olduğunuzu anlamıştım doğruymuş demekki.. lütfen sizde takilmayin okadar eşiniz sonuçta sizi seçmiş ve sizin yanınızda. Demekki onu çok seviyorsunuz ki kiskaniyorsunuz bu da güzel bişey :) konu sahibinin eşi eski sevgilisine baksa konu sahibinin içi acımaz sanırım, çünkü sevmiyor. Ama siz seviyorsunuz belli ki .. halâ eşinize tavir takinmiyorsunuzdur inşallah? Hele yüzüne asla vurmayın derim..hoşgörülü yaklaşmanız çok güzel.ama ben empati kuramıyorum.
çünkü eşimin eski sevgilisi de biz evlendikten sonra arkadaş gibi eşime yakınlaşmaya çalışmıştı.
eşim de o aralar bana biraz ilgisizdi ve kız bunu görüp zaten karısını sevmiyo diye düşünüp fırsat bilmişti.
oysaki eşimin ilgisizliğinin sebebi farklıydı.
neticede çok acı günler yaşadım.
eşim onun iyi niyetli olduğunu düşündü, ama kız baya yürüyodu yani.
çocuk olmadan boşansak belki işine bile gelcekti.
oyüzden ben evli bi adamla ilgili böyle konu açılmasına tahammül edemiyorum.
bi anlık hataysa da bizden kendisini haklı bulmamızı beklemesin.
sizin yumuşak tavrınız hoş, demekki benzer bi durum yaşadınız konu sahibi anlıyosunuz, ama ben de eş olarak böyle bu durum yaşadım ve böyle tiplere tahammülüm yok.
oyüzden iki ayrı pencereden bakıyoruz sanırım.
Haklısınız, sizinde benzer bi durum yaşamış olduğunuzu anlamıştım doğruymuş demekki.. lütfen sizde takilmayin okadar eşiniz sonuçta sizi seçmiş ve sizin yanınızda. Demekki onu çok seviyorsunuz ki kiskaniyorsunuz bu da güzel bişey :) konu sahibinin eşi eski sevgilisine baksa konu sahibinin içi acımaz sanırım, çünkü sevmiyor. Ama siz seviyorsunuz belli ki .. halâ eşinize tavir takinmiyorsunuzdur inşallah? Hele yüzüne asla vurmayın derim..
Supersiniz sizin adınıza çok sevindim :) hep böyle mutlu olursunuz inşallah, bebisinizide sağlıklı bi sekilde kucaginiza alırsınız umarımyok, çok eskide kaldı o günler, nerdeyse 3 yıl geçti üstünden.
aklım orda kalsa çocuk düşünmezdim, hamileyim şuan.
ki eşim de o günleri unutturmak için çok çabaladı.
hata olduğunu kendisi de anladı zaten.
ama işte izleri kalıyo tabi.
böyle konular açılınca pörtlüyo eski hislerim.
ağzıma geleni sayyorum.
eşime yansıtmıyorum ama tabi, burda kalıyo herşey
çok korkunç değil mibi anlık gelgit olsa efkarlanıp buraya konu açmaz.
baya aklı kalmış adamda.
öyle olmasa karısına olan tavırlarını incelemezdi.
hatta bi bahaneyle erken ayrılırdı.
kimse burda kendisini temize çıkarmamızı beklemesin.
evliyse bi insan o tren kaçtı demektir, bunla ilgili konu açmak bile sıkıntı bi durum bence.
konu sahibinin eşi bu yazdıklarını okusa ne düşünürdü acaba...
benim annemde, bu kadın sana çok çektirir bırak güzel bir aileden birini buluruz biz sana aşk gelip geçer dedi.
ben annemi dinlemedim. evlendim. yıllardır salak karıyla muhattabım. Allah belamı verdi.
annenizi dinleyin kızlar, anneler bilir.
+1işin içi de dışı da ortada.
"karısıyla ilgilenmiyodu" tarzı bi cümle ne demek biliyomusunuz?
yani evliliğinde mutsuz ve bunu bana gösterdi demek.
"annem yüzünden onla evlenemedim" demek de, aklım ondayken gidip başka biriyle evlendim anlamına geliyo.
sizin kendinize itiraf edemediğiniz ama bariz ortada olan şeyler bunlar.
Saolsun annem yüzündn olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?