Yıllar sonra ilk karşılaşma

Esinle sorunlariniz mi var ki eski sevgiliyi gorunce icin sizladi? Mutlu olsaydin aklina bile gelmez, umursamazdin..
Yarim kalmislik ve seytanin durtmesiyle şu an boyle hissediyorsun bence.. Yani eski sevgiliyi sevdiginden filan degil; bitince icinde kalmis; devam etseydi guzel olacakti diye kendini inandirmissin..

Anladığım kadarıyla mantık evliliği gibi bir şey yaptın iyi adam falan diyerek.
Ama eşimi sevmiyorum diyebiliyorsan bence ayrılmalısın.

Eski sevgilinden de aile yüzünden ayrılman keşke dedirtmiştir.
Bir de yıllar sonra görünce şaşırır insan aklına gelir bir şeyler.

Ama adam evli o yüzden aklından sil.Bu birincisi.
Bir diğeri ise sevmediğin ve buna dile getirebildiğin bir adamla evli kalmamalısın.

Haklısınız, sizinde benzer bi durum yaşamış olduğunuzu anlamıştım doğruymuş demekki.. lütfen sizde takilmayin okadar eşiniz sonuçta sizi seçmiş ve sizin yanınızda. Demekki onu çok seviyorsunuz ki kiskaniyorsunuz bu da güzel bişey :) konu sahibinin eşi eski sevgilisine baksa konu sahibinin içi acımaz sanırım, çünkü sevmiyor. Ama siz seviyorsunuz belli ki .. halâ eşinize tavir takinmiyorsunuzdur inşallah? Hele yüzüne asla vurmayın derim..

yok, çok eskide kaldı o günler, nerdeyse 3 yıl geçti üstünden.
aklım orda kalsa çocuk düşünmezdim, hamileyim şuan.
ki eşim de o günleri unutturmak için çok çabaladı.
hata olduğunu kendisi de anladı zaten.
ama işte izleri kalıyo tabi.
böyle konular açılınca pörtlüyo eski hislerim.
ağzıma geleni sayyorum.
eşime yansıtmıyorum ama tabi, burda kalıyo herşey

Supersiniz sizin adınıza çok sevindim :) hep böyle mutlu olursunuz inşallah, bebisinizide sağlıklı bi sekilde kucaginiza alırsınız umarım

Allah aşkına belli ki ailesi yüzünden bu adamla evlenmiş niye sevmediğin adamla evlendin diye sorup duruyosunuz.KK'daki her kadın Türkiye'yi kadınların her türlü seçiminde özgür olduğu, kadına değer verilen tercihleri önemsenen bir ülke zannediyor.Türkiye Ankara,İstanbul,İzmir'den ibaret değil hanımlar artık bi öğrenseniz.Bu ülkede hala namus cinayetleri var hala abuk subuk kadınların kurban edildiği töreler var, hala görücü usulü var, hala evlenene kadar kocası olacak kişiyi görmeyenler var, hala kimle evlenmek istediği sorulmayanlar var.

Konu sahibi, seni çok iyi anlıyorum.Ama maalesef artık her şey için çok geç.Bunları düşünüp daha da mutsuz etme kendini bence.Onla evlenmiş olsan mutlu olacak mıydın o da kesin değil sonuçta.

ikinizde evlisiniz.. bunun ger dönusu yok

çok korkunç değil mi
yazık böyle kadınların başlıklarını görünce adamlara çok üzülüyorum...bilseler eşinin aklı başkasında..

Esini sevmeyen insan bosanir
Esini sevmeyen insan onunla gezmez
Si ne derseniz deyin
Hissettikleriniz gecmis yuzunden

Yillar sonra gormenin verdigi soku yasamissin bu eski sevgili degilde eski bir arkadas olsa yillar sonra gorsek bakariz.
Sacma nedenlerden bitmis ama kismet degilmis demeki.esinle mutluluklar dilerim

Siz zaten birbirinizi sevdeydiniz kimse aranıza giremezdi
Ayrıca eşini umarsamadığını nerden çıkardınız bence onu hiç görmediniz farzedin

annelerin hissi %90 çıkar.
net.

Eşini umursamadıgını nerden anladın çok merak ettim:)
Sevginiz yeteri değilmiş ki ayrılmışsınız. Şimdi de başkasının yanında görünce beni çok seviyodu nasıl başkasıyla evlendi tribine girmişsiniz.
Eskş sevgiliden öte eşinizi de sevmiyorsanız haksızlıgı eşinize yapmayın

Ben de uzun yıllar birlikte olduğum eski sevgiliyle bir düğünde karşılaştım. Ben evliydim, o değil.
Evet insan bir değişik oluyor. Ama gördüm ve bitti.. Daha fazla ne olmasını beklerdimki..
Çünkü eşimle mutluyum.

Siz eşinizle zaten mutlu değilsiniz sanırım. Bunun eskisini görmenizle bir ilgisi yokki.görmeseniz de mutsuzmuşsunuz. Bu tesadüfü o kadar önemsemeyin, düşünmeyin, düşündükçe büyütmeyin.
Ayrıca eşine karşı nasıl olduğunu da bilemezsiniz. Hemen kötü bir evlilik yaşadığını düşünmek ne kadar da saçma kusura bakmayın ama..

Eşinizle mutlu değilseniz, oluru yoksa boşanmalısınız. Lakin eskisi için değil, kendiniz için.

Geçen buna benzer bir konu vardı.
Konu sahibinin yanlış yaptığını söylediğim için suçlandım.
O yüzden yorum yapmayacağım.

Lütfen bunu yapmayın..
Her insan bayıla bayıla evlenemeyebiliyor, ya da bayıla bayıla evliliğini devam ettirmiyor.
Lakin ne olursa olsun evlilik kutsaldır.
Sevmiyorsanız boşanırsınız. Ama eşinizin yanında "her kim olursa olsun" başka birisine bakmak, onu göz ucuyla takip etmek bu hiç hoş değil.
Eşinizi sevseydiniz ve aynı şeyi eşiniz size yapsa ne hissederdiniz? Günah değil mi?
Elbette eşinizle evlenirken ufak ta olsa sizi mutlu eden şeyler vardı. Keşke onları çoğaltıp yeşertmeyi deneseydiniz.
Kötü yorum beklememeniz çok iyimserce.
Unutmayın bizler kadınız, yeni nesil bizim elimizde büyüyor. Bizlerin ayakları biraz daha fazla sağlam basmalı yere. Rica ediyorum daha bilinçli olmayı deneyin.

+1

Saolsun annem yüzündn olmadı

Kadınlar kulübünde en çok rastladığım durum. Annesi ayırdı, annesi buna sebep oldu, annem yüzünden...
Hayır hiç bir şey anneler yüzünden olmuyor. Bireyler annelerinin karşısında "benim istediğim budur" diyemediklerinden oluyor. O yüzden ilişkilerin sonlanmasında anneleri suçlamayı bırakalım.

İkinci olarak, insan uzun zaman sonra zamanında sevdiği bir insanı gördüğünde inceden kalbi sızlayabilir. Ama yaşamadığınızdan bilemiyorsunuz. Belki cidden annesi size çok çektirecek, evliliğiniz işkenceye dönecekti. Eski erkek arkadaşınız da belki annesinin karşısında duramayacaktı. Sizi savunamayacaktı. Ve siz de dengeyi kuramadığı için git gide ondan soğuyacaktınız.

Üçüncüsü sevgisizlik bir evlilikte zor. Eski erkek arkadaştan bağımsız olarak bu konuya biraz eğilmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…