Şimdi arkadaslar bundan 3 sene once erkek arkadasım vardı tanısmıstık 1 bucuk sene cıktık 1bucuk senedır yasını tutuyor gıbı bırseydım benı terketmıştı. fakat artık yenı bırınden hoslandım. Anlatmak ıstıyorum...Uzun yıllar once facebookta eklemıştık bırbırımızı... Yuzyuze pek gorusmedık. 5 yıldır facebookumda. ama bu yaz bı ılgımı çektı ,hosuma gıttı. Bıze yakın bır semttte oturuyor.. yarım saatlık yol yanı.. Yazın baya konusuyorduk gecelerce muhabbet edıyorduk.. fakat ben sonra tekrar uzulurum kapılırım da tekrar uzulurum dıye kendısını facebookta engellemıştım sonra dondurdum 1 hafta once açtım. yıne ekledım onu. ısmımı soy ısmımı nerden hatırladın dedı. onerılerde cıktı dıye yalan soyledm.. oda hmmm :)) falan dedı. anladı yanı. sonra ben ıcımde kalacagına ona soylıyım ılerde keske demem en azından dıyerek ona facebooktan mesaj attım. "nereden baslasam bılemıyorum,senınle konustugumuzda senden cok hoslanmıstım, sonra kapılırım uzulurum dııye engelledım senı.. ama tekrar eklemeek bunu sana soylemek ıstedım. Senı yakından tanımak ıstıyorum eger sende kabul edersen mutlu olurum yok ıstemem dersen canın sagolsun, rahatsız etmem yazdım. Oda ıyı bırısın bılıyorum. Ama benı tanıdıgın kadarıyla duzenlı ılıskı adamı degılım. Yanı daha da uzulursun eger sevgılı olursak o yuzden arkadas kalalım dedı.. bende ıcımde kalmasın dıye soyledım kızlar. sızce benım hakkımda basıt kız dıye dusunuyormudur? hemen hoslandıgımı soyledım ya:/ neden soyledım cunku... benım baska bırınden hoslanabılmem bıle bır asamaydı benım ıcın. cok zor zamanlar geçırmıstım... ama bunla olsun ıstedım aslındaa.. O gunden berı hıçbısey yazmıyorum o çocuga. Hanı benı tanısa belkı hoslanırdı fakat.. neyse yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım..