Yıllar sonra keşke dönseydin diyen eski eş

Ne kadar oldu boşanalı ? çocuk görüşüyor mu babayla ?
4,5 yıl. Yılda üç dört kere görmeye gelir izinleri kısıtlı çok düşkün değildi aslında ama en son bayramda geldi yatılı aldı felan bayağı zaman geçirdiler ikisi de daha bi bağlandı sanırım birbirlerine. Bu sefer zor ayrıldım evladımdan yazdı giderken

Bu beyinsiz adam için konu mu açıyorsunuz. Bir anlam vermeye ne gerek var.
"s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun"
demiş.
"Şimdi sen S...tir ol" diyemediniz mi?
İstemiyorum yan cebime koy diyor ah bi bariz dese o zaman daha güzel çekilir.

Adam olaydı da ayrılmayaydı

Hamile kadını evden kovmuş, ne kadar göz yaşı dökmüşsünüz adamda gram empati yokmuş, insani duygular sıfır r insan 7sinde nasılsa 70 de de aynı başka adama aşık olup onda çocuk yapmanız sizin için daha çok hayıra vesile olur gibi, tekrar aynı kitabı okuyunca, hikaye değişmiyor

Boşanalı ne kadar oldu?
Kusura bakmasın evlat hasreti çekmek isteyen kendisi, siz olması gereken vicdani sorumluluğunuzu yerine getirmiş ve çocuğunuzu istemeyen bir babanın yanında büyütmeyi tercih etmemişsiniz.
Var olun. Aklınızı karıştırmasına müsaade etmeyin. Ve asıl sorumluluğu kendisinin almadığını hakaretler neticesinde size başka yom bırakmadığını söyleyin. Tepeden davranması gereken sizsiniz. Sahip çıkan siz, atan kendisi. Bunu bu şekilde söyleyemez şimdi.

Öyle deme o dünyanın en iyi babasıymış. Çok seviyormuş evladını sizinkiler kadar az sevmiyor
Yesinler onun babalığını. İskele babası. Derdi sensin, çocuk değil. Derdi eski rahatı. Donlarını yıkatacak birini bulamayışı. Sakın bu bencil pislikle birleşip çocuğun düzenini, dengesini bozma.

Hala seni suçluyor pes
Pişman oldum bile yok
Bırak kardeşim bu ne demek
Adam büyük ihtimalle senden boşanmayı düşündüğü için senden çocuk istemedi
Şimdi gezmiş görmüş senin gibi seveni bulamamış kazığı yemiştir birinden
Ağlıyor
Beter olsun
Sen ağlarken o gülüp eğleniyordu bunu unutma sakın affetme

Geri dönüp evlenseniz sanıyormusunuz mu bu adam size huzurlu bir yuva oldurtacak?!
Çocukların huzurlu, sevgi dolu yuva ihtiyacı var, şiddeten uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…