Bence kesin boynuzlandıKeşke dönseydin de eskisinden daha güzel okusaydı canına. (linci sen istedin)
Hayat adama ne kadar vasat, vasıfsız, yetersiz bir tip olduğunu tokat gibi suratına çarpmış afedersin. Boşanınca büyük ihtimal yükselişe geçeceğini sandı, kadınlar hep üstüne atlayacak sandı. Ama olmadı. (Yanlış mı tahmin ettim.)
Bi hata edip dönersen geri, eski yaşadıklarının 10 katını yaşarsın. Bak, hala kendinde gram suç bulmuyor, herşeyi senden bekliyor. Halbuki '' Hata ettim, ben eşeğin tekiyim. Beni affedersen dünyaları bağışlarım'' demeliydi.
Konu sahibi epey karışmış, kusura bakmasın lakin ben zevkten dört köşeyim.Bence kesin boynuzlandı
Ayyy böyle kadınları üzen adamların sürünmesi çok hoşuma gidiyor valla
Ay bende sürünsünKonu sahibi epey karışmış, kusura bakmasın lakin ben zevkten dört köşeyim.
Sen kalınuyorsun pardon da ne evladı??? Aldır diyen adam baba değil kusura bakmayın!! O adama dönerseniz yazıklar olsun size.Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Ya aldır ya da siktir ol git diyen adam o çocuk için "evladım " demeyi bile hak etmiyor.Ben olsam çocuğu göstermezdim dahi..Siz yine iyisiniz..Ama iyi olarak kalın yeter,salaklık seviyesine geçmeye gerek yok.
Kendi evladına çöp muamelesi yapmış adam şimdi vicdan azabı çekiyor.Ama bunu da şerefiyle çekmiyor, suçu size atmaya çalışıyor. Sanki siz ayrılmışsınız gibi..Bu tıynetteki adamdan ne koca ne de baba olur..Size tavsiyem bu kadar diyalog içinde olmamanız gerektiği..Yoksa kafanızı karıştırır ve özel hayatınızda ilerlemenize mani olur. Sadece çocuğu alma ve verme saatleri üzerinde yazsın ya da arasın.Daha başka muhabbete girmesine asla izin vermeyin, sınırınızı çizin..Yoksa yıllarınız arafta geçerken bir gün beyfendinin başkası ile evlenme haberini alıp büsbütün yıkılabilirsiniz..Onu tamamen ardınızda bırakmalısınız.
Adam pişman degil ayrıldığınız icin (cünkü aslında seninle tekrar asla olmaz) seni sevmiyor ki cocugunu merak etmiş büyüdümü nasıl diye yoksa umrunda degilsin emin ol seni unutamamış olsa Seni hala cok seviyorum özlüyorum cok pişmanım öyle dedigim icin gibi laflar kullanırdıKızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Sadece dikkatli olun size zarar vermesin demek istedim. Mümkün olduğunca uzak durun ve terslemeyin.Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Nasil yaniSanki gidip kapısında mı yattın benimle konuş diye.. Geri döndürme çabası canım.. boşver canını aldır diyen adamdan ne beklersin.. ütüsünü yapacak kimse bulamamıştır ondan arar.. benim gibi bi ay daha bekle başkasından çocuk yaptığını bile duyarsın
Yani gelip yalvardığına kanmasın arkadaşımız.. Öyle sen haksızdın ben haklıydım Yada tam tersini diyenden Kaçıcaksın.. Benim eski eş kapıdan ayrılmazdı çocukları bahane edip.. Sonra kadın biz boşanmadan hamile kalmış.. Sonuç daha doğacağı belli değil diyen bi karaktersiz.. Altında bişey vardır yani ya birini bulmuştur konu sahibini mumla aratmıştır yada bulamamıştır ondan paysınmıştırNasil yani
Biraz yazar sonra susar merak etmez.Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Bence çocuk doğduktan sonra kıymete bindi.Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?