Yıllar sonra keşke dönseydin diyen eski eş

Bence kesin boynuzlandı
Ayyy böyle kadınları üzen adamların sürünmesi çok hoşuma gidiyor valla

Konu sahibi epey karışmış, kusura bakmasın lakin ben zevkten dört köşeyim.
Ay bende sürünsün
Ne demek kürtaj ol ya
Terbiyesiz ahlaksız
Konu sahibi muhattap olma şunla ya
Adam köpekler gibi pişmanım diyeceğine çabalasaydın diyor pişlinlikte dünya markası cidden pes pes pes başka da birşey demiyorum

Ya aldır ya da siktir ol git diyen adam o çocuk için "evladım " demeyi bile hak etmiyor.Ben olsam çocuğu göstermezdim dahi..Siz yine iyisiniz..Ama iyi olarak kalın yeter,salaklık seviyesine geçmeye gerek yok.

Kendi evladına çöp muamelesi yapmış adam şimdi vicdan azabı çekiyor.Ama bunu da şerefiyle çekmiyor, suçu size atmaya çalışıyor. Sanki siz ayrılmışsınız gibi..Bu tıynetteki adamdan ne koca ne de baba olur..Size tavsiyem bu kadar diyalog içinde olmamanız gerektiği..Yoksa kafanızı karıştırır ve özel hayatınızda ilerlemenize mani olur. Sadece çocuğu alma ve verme saatleri üzerinde yazsın ya da arasın.Daha başka muhabbete girmesine asla izin vermeyin, sınırınızı çizin..Yoksa yıllarınız arafta geçerken bir gün beyfendinin başkası ile evlenme haberini alıp büsbütün yıkılabilirsiniz..Onu tamamen ardınızda bırakmalısınız.

Sen kalınuyorsun pardon da ne evladı??? Aldır diyen adam baba değil kusura bakmayın!! O adama dönerseniz yazıklar olsun size.

Ağzınıza sağlık salaklık seviyesine geçmeyeceğime söz veriyorum

Şuan hayatinizda başka biri olsaydı naş çekip gülüp geçerdiniz. Ben bu mantıksız hislerinizi şuan yalnız olmanıza bağlıyorum. Bu zamana kadar bu haysiyetsiz olmadan yapmışsınız bundan sonra da başarırsınız siz de biliyorsunuz. Bir erkek ayaklarınıza kapanıp ağlasa bile inanmamalisiniz ve hala haysiyetsiz biri olduğunu bu ayrılık için sizi suçlayarak göstermiş oluyor hem suçlu hem güçlü özür dilemek nedir onu da bilmiyo. Bu mesajlar bana gelse sinirden telefonu kirardim sanırım hadsiz zevzek

Hem.cocugu isteme kadini da tehdit et ya git ya aldir diye
Hem de benim için cabalamadin diye trip.at
Bu da yeni moda : erkeklerin trip.atmasi...
Dese ki seni kovarak hata ettim hadi pisman oldu derdik
O da yok
Hem suçlu hem güçlü!
Bence sizin karsisinda dimdik.durup kendinizden ödün vermemeniz egosuna dokunmuş, ezilmis olacak.ki bu ezikliğini suçlayarak kapatmaya çalışıyor
Kac yasina gelmis adam ama hala olgunlasamamis
Çocuğu içinse belki pismandir, evlat sevgisini tattigi için gercekten samimi de olabilir ama bunu ifade sekli falso
Hic kafaya takmaya bile degmez, keyfinize bakin, hayatınızı yasayin

Bazı kadınların asaleti , olgunluğu zamane erkekte yok, umarım şu an yetiştirilen erkeklerin olmasını ümit ettiğim özellikleri, sorumluluk duygusu, kadına sevgi ve saygısı, şiir bilmesi, aile terbiyesi

Adam pişman degil ayrıldığınız icin (cünkü aslında seninle tekrar asla olmaz) seni sevmiyor ki cocugunu merak etmiş büyüdümü nasıl diye yoksa umrunda degilsin emin ol seni unutamamış olsa Seni hala cok seviyorum özlüyorum cok pişmanım öyle dedigim icin gibi laflar kullanırdı

Sadece dikkatli olun size zarar vermesin demek istedim. Mümkün olduğunca uzak durun ve terslemeyin.

Nasil yani

Yani gelip yalvardığına kanmasın arkadaşımız.. Öyle sen haksızdın ben haklıydım Yada tam tersini diyenden Kaçıcaksın.. Benim eski eş kapıdan ayrılmazdı çocukları bahane edip.. Sonra kadın biz boşanmadan hamile kalmış.. Sonuç daha doğacağı belli değil diyen bi karaktersiz.. Altında bişey vardır yani ya birini bulmuştur konu sahibini mumla aratmıştır yada bulamamıştır ondan paysınmıştır

Sürekli haklı ama farkındaysanız. Bir kere de ben insanlık yapmadım, baba olmayı bırak sana eş olamadım diyememiş. Sürekli sizi suçlayıp duygu sömürüsü. Kısacası yaptıklarından en ufak vicdani sıkıntısı yok, sadece şımarık saçma sapan pislik karakteri ile eski rahatını arıyor. Bu kişiye tek şans verseniz attığınız adımları bir beş sene içinde tekrar başa sarar, tekrar tekrar başa dönersiniz.

Biraz yazar sonra susar merak etmez.

Bence çocuk doğduktan sonra kıymete bindi.
Çocuğunuz icin birleşin diycem, ama aranız bence pek canım cicim olmayabilir.

içmiş zırvalamışsa yazar yani...evladın yok senin diyin onu öldürmeye kalktığın için ayrıldım senden ....Bu arada ne kadar kötü kalpli olduğunu hissettm sakın cvp yazmayın...görüşmeyin ayrıca tel no değiştirin ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…