- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Geçmiş konularımın birinde yazmıştım.Eşim mahrem olmayan hiçkimseyle görüşmediği için yengem bunu sorun yapmıştı.Öyle olurmuymuş biz ailemişiz falan filan gerçekten lafta çünkü hep bizden uzak durmuş mesafeli kalmış bir insan akrabalardaki çoğu gelini daha yakın bulurum kendime.O olayda bile yengemle hiç münakaşaya girmedim ben görüşüp çıkmıştım evden.Gelelim bugüne...Annem teyzemle konuşuyordu konuşma yarım saat falan sürdü annem kapattı birde baktım yengem aramış tam on kez acaba ciddi birşey mi var diye telaşlandım çünkü annemi yengemin araması çok çok nadir birşey birde üst üste o kadar arayınca gerçekten korktum hemen yengemi aradım bende çok çok nadir yazarım yani aramam bile birkaç kez çaldı meşgule attı hemen annemi arayıp üç beş dakika konuştu geleceklerini söyleyip kapattı arama sebebi ablası sınava girecekmiş ona dua et diyor sebepte bu yani duaya gelince annem akıllara gelir.Ben abimle defalarca tartışmışımdır davranışlarını eleştirmişimdir ama ne ona nede annemlere karşı hiçbir zaman sebebi yengem demedim kondurmadım abim yüzünden yengeme kötü bakmadım tavır almadım ben ne oldu diye korkarken bu davranış çok ayıp değil mi sizcede?