• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra nedir bu tavır anlamıyorum...

Eğer arkandan konuştuysa, bunu öğrendiğini biliyorsa, sana söylediği sözler kötüyse, ve kendisi yapı olarak lafının arkasında duramıyorsa, yüzüne bakamıyor olması da ihtimal. Doğal olarak telefonu açamamıştır, ya da aramandan 'annemi neden arıyorsun?' tarzında bir yaklaşım da düşünmüş olabilir...
Annemin bana diyeceğini düşünmüştür çünkü ortamda bende kalsaydım eminim hepsini söylerdi.Annem onu geri zaten arayamazdı tuşluyu bilmezken dokunmatik verdik kadının eline çoğu zaman açacak yerde kapatıyor garibim.Ona hiçbir zaman agresif bir şekilde yaklaşmadım böyle düşünmedi bence aman neyse o hiç düşünmedi ben kendime dert ediyorum.

Annemin bana diyeceğini düşünmüştür çünkü ortamda bende kalsaydım eminim hepsini söylerdi.Annem onu geri zaten arayamazdı tuşluyu bilmezken dokunmatik verdik kadının eline çoğu zaman açacak yerde kapatıyor garibim.Ona hiçbir zaman agresif bir şekilde yaklaşmadım böyle düşünmedi bence aman neyse o hiç düşünmedi ben kendime dert ediyorum.
Peki konuşsan ne kaybedersin, yarın gitsen, ya da yazsan, bunu dert ettiğini, sana hiç böyle bakmadım, sen neden böyle yaptın desen, açıkça konuşmak?

Peki konuşsan ne kaybedersin, yarın gitsen, ya da yazsan, bunu dert ettiğini, sana hiç böyle bakmadım, sen neden böyle yaptın desen, açıkça konuşmak?
Eşimi ileri sürecek buna eminim çünkü annemede sebebin ben olduğumu söylemiş eşim ona ayıp etmiş ama ben eşimi destekliyorum sadece ona özel olan bir davranış değil ki bu eşim beni görümcemin eşiylede aynı ortama sokmaz yengeme göre bu zihniyetteki insanlar sapık düşünceli ben evlenirken eşimeön yargılı yaklaşmış işini eleştirmiş yaşından dolayı nişanlanıp ayrıldığını sorgulamıştı kendisi biz abim evlenirken hiç böyle şeyler düşünmedik gerçekten aklımıza bile gelmedi.Konu çok detaylı yıldönümlerinde doğum günlerinde arayıp tebrik etmemişim mesela ama ben bunu hiç yapmadım ki çünkü o yakınlık hiç yoktu bunun lafı bile olmuş yani.

Eşimin yengemle görüşmesini bende uygun bulmuyorum doğrusu bencede bu çünkü bu davranış annem ve ben dışında sülalemdeki her kadına aynı görüş farklılığı tamamen saygı duymayı bilseydi keşke ne olurdu onu yok saysa biz gocunmazdık.
Görüşlere saygı duyulacaksa niye yengeniz sizinkine duyuyor da siz onun görüşüne saygı duymuyorsunuz. Kadın aileden insanlarla haremlik selamlık oturmak benim anlayışıma ters diyo işte. Nalıncı keseri gibi niye hep bana yapıp bi kendi görüşünüze saygı bekliyorsunuz. Saygı konusunda samimi olsanız eşiniz de sıkar dişini zaten bayramda seyranda biraraya geliyormuşsunuz oturur beş dakika yengenizle aynı odada. Bu kafadakilerin hep kendi anlayışlarına saygı hoşgörü beklemesine deli oluyorum ya.

Görüşlere saygı duyulacaksa niye yengeniz sizinkine duyuyor da siz onun görüşüne saygı duymuyorsunuz. Kadın aileden insanlarla haremlik selamlık oturmak benim anlayışıma ters diyo işte. Nalıncı keseri gibi niye hep bana yapıp bi kendi görüşünüze saygı bekliyorsunuz. Saygı konusunda samimi olsanız eşiniz de sıkar dişini zaten bayramda seyranda biraraya geliyormuşsunuz oturur beş dakika yengenizle aynı odada. Bu kafadakilerin hep kendi anlayışlarına saygı hoşgörü beklemesine deli oluyorum ya.
Ben diğer abim annem ve eşime göre doğrusu bu abim yengeme göre yanlış çoğunluğa uyuyoruz demokrasi ne yapacaksın.Ayrıca eşim hiçte gelmez bunu dert etmez yani bundan sonra bende onlar varken gelmeme taraftarıyım gayet saygılıyız çok şükür.

Ben diğer abim annem ve eşime göre doğrusu bu abim yengeme göre yanlış çoğunluğa uyuyoruz demokrasi ne yapacaksın.Ayrıca eşim hiçte gelmez bunu dert etmez yani bundan sonra bende onlar varken gelmeme taraftarıyım gayet saygılıyız çok şükür.
Heh azınlık çoğunluğun dediğine uysun da dediniz tam oldu. Cevap vermek dahi istemiyorum. Yengenizin niye telefonunuzu açmadığını gayet iyi anlıyorum

Heh azınlık çoğunluğun dediğine uysun da dediniz tam oldu. Cevap vermek dahi istemiyorum. Yengenizin niye telefonunuzu açmadığını gayet iyi anlıyorum
Bakın biz aynı inanca sahip insanlarız biz derken abimle yengemde aynı bu şuna benziyor git şu adamı öldür bana göre suç değil ama herkes için suç.Abim eşimle selamlaşıp odadan çıktı ve eşim üzüldü keşke gelmeseydim kimse üzülmeseydi diye ve artık öyle yapacak bu bir saygı.

Bakın biz aynı inanca sahip insanlarız biz derken abimle yengemde aynı bu şuna benziyor git şu adamı öldür bana göre suç değil ama herkes için suç.Abim eşimle selamlaşıp odadan çıktı ve eşim üzüldü keşke gelmeseydim kimse üzülmeseydi diye ve artık öyle yapacak bu bir saygı.
Cinayetle ne alakası var boş demogoji yapıyorsunuz.

Ben olayları tam olarak kavrayamadım.. Abinizle eşiniz neden bozuştu.. Yengenizle aranızda neden mesafe var..? Neden yenge bu kadar dert?

Ben olayları tam olarak kavrayamadım.. Abinizle eşiniz neden bozuştu.. Yengenizle aranızda neden mesafe var..? Neden yenge bu kadar dert?
Abimle eşim değil aslında.Eşim yengemle aynı ortamda bulunmak istemediği için yengem bozuldu abimde sorun etti.Yengemle aramızda olan mesafe görüş farklılığı kültür vb.miş.Hiçbir problemimiz olmamasına rağmen telefonumu açmadı dönüş yapmadı bunu dert ettim.

Benzetme yaptım yanlış olan yanlıştır ona bana göresi yok yani.
Yanlış olan ne arkadaşım; kadınla erkeğin aynı odada oturması mı. Bana göre yanlış değil yengenize göre de değilmiş. Niye o kadın senin doğruna uysun sen onunkine uy. Uymuyorsan da yengem telefonumu açmadı diye habislenme

Yanlış olan ne arkadaşım; kadınla erkeğin aynı odada oturması mı. Bana göre yanlış değil yengenize göre de değilmiş. Niye o kadın senin doğruna uysun sen onunkine uy. Uymuyorsan da yengem telefonumu açmadı diye habislenme
Benim annemde aynı fikirde bir insan yengemin babası çok saygı duyup hoşgörüyle karşılamıştı o zaman sorun yokken şimdi neden sorun peki.Yengemi bu saatten sonra aramam ki açıp açmamasını dert edeyim bunca senede kaçkez aradım sanki numarasını sildim bile.

Abimle eşim değil aslında.Eşim yengemle aynı ortamda bulunmak istemediği için yengem bozuldu abimde sorun etti.Yengemle aramızda olan mesafe görüş farklılığı kültür vb.miş.Hiçbir problemimiz olmamasına rağmen telefonumu açmadı dönüş yapmadı bunu dert ettim.
Hmmm anladım şimdi.. Namahremlik durumlar... Yanlış anlamayın da bir şey soracağım? Konuyla alakasız ama.. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.. Eşiniz hiçbir kadınla iş ortamında bile çalışmıyor mu? Ya hiç sizden başka kadın görmüyor mu? Hiç sokakta yürümüyor mu? Mümkün olmadığına göre.? E şimdi yengenizle aynı ortamda bulununca aklından sapıkça düşünceler geçmeyeceğine göre..? Nedir yani? Neden.. Tamam saygı duyuyorum kesinlikle.. Bu da bir yaşayş şekli.. Hani aynı ortamda bulunca onu rahatsız eden nedir? Ya da siz görümcenizin eşinin olduğu bir ortamda neden bulunmıyorusnuz? Ne geçiyo akıllardan? Merka sadece..

Back
X