Yıllar sonra vicdan azabı

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Yıllar önce yüzük atıp terk ettiğim beni çok seven eski sevgilimin değerini yıllar sonra güvendiğim adam beni terk ettiğinde anladım. Bu zamana kadar hep bencilce onu suçlamaya devam ediyordum, ama şimdi her şeyi anlayabiliyorum o aşk saftı gerçekti çok güçlüydü bana olan duyguları ve ben bunu kaldiramadim kolayı seçip kaçtım çünkü onu gerçekten sevmiyordum... pişman oldum,aklımdan çıkmıyor kim bilir ne zorluklar yaşadı, ilaç kullanmaya başladığını söylemişti en son. Ama bana çok kırgın ayrıldı nefret ettiğini söyleyerek... off şimdi öyle kötü hissediyorum ki ne kadar şımarıkmışım kalpsizmişim umursamazmışım yeni anlıyorum.

Mesaj atıp helallik istedim faceden bulup da. Ama cevap gelmedi iki aydır. Acaba okumadı mı yoksa arkadaş olarak ekli değil diye spam mesaj olarak mı gitti? Ya da çok kırgın olduğu için mi bir sey yazmadı... mail adresini buldum bugün, mailine de atsam mı sizce o mesajimi? Yoksa hiç bir şey yapmamalı mıyım artık, ama içim içimi yiyor, en azından kırgınlık bitsin istiyorum... ne yapabilirim.

Hiç bir şey yapma.
Aldığın tepki seni üzer.Bunca zaman sonra kendini hatırlatmak onu.
Bırak yeni hayat kurmuş orada mutlu olsun.

Olan olmuş bence adamı rahat bırak , yoksa depresyonları ve eski
günlerin acısını tekrar yaşayacak ,
senin için herşey kolay, herşey senin istediğin gibi olsun dimi

Bence daha iletisim kurmayin,ustunden zaman gecmis gerek yok.O zaman sevmiyordunuz,simdi de sevmiyorsunuz.Sevmeyip devam etseydiniz duygulariyla oynamis olurdunuz,boylesi daha kotu.Vicdan azabi duyacaginiz bir sey yok.

Bana vicdan azabı altından farklı bir amaç varmış gibi geldi ama neyse...

Hiçbir şey yazmayın bence, vereceği tepki sizi yaralayabilir ya da karşıdaki kisinin acısını canlandırabilirsiniz. Size tekrar umut bağlayabilir ya da siz ona ama sonuç mutlaka hüsran olur, böyle bir kırgınlık varken. Bırakın kurduğu hayatı yaşasın..

Yaşananlar yaşanmış, üstüne kendine yeni bir hayat kurmuştur. Cevap vermiyorsa üstelemeniz niye. Bırakın kendi haline.

Artık acısı dinmistir ve beni affedebilir diye düşündüğümden yazdım mesaji, ve onu etkilemek gibi bi amacım olmadigini sadece af diledigimi yazmıştım

bence hiçbişey yazmayın bırakın belki hayatında biri var belki evli sizin mesajınız yüzünden huzursuz olursa
ozaman daha büyük bir vijdan azabı çekersiniz uzak durun

Sizinki vicdanınızın rahatsız olması değil, boşlukta olmanızdan kaynaklanan bir durum sanırım. Güvendiğiniz kişinin size yanlış yapması ve bu kişi için birşeyleri feda etmeniz. Tekrar bir ilişki olabilir mi düşüncesi ile yazıya sığınıyorsunuz.. O yüzden kendi nefsiniz için tekrar bir hayatı kanatmayın,kurcalamayın..

Terk edildin terk ettigin sevgilinin kiymetini anladin, cektirdigin acilardan dolayida helallik istiyosun. Ama sadece bukadar degil gibi. mesela onda kendi degerini tekrar gormek istiyomussun gibi, yada yasayamadiklarinin zamaninda degerini bilmediklerinin pismanligini yasiyosunda belki tekrar olur olasiligiyla kendini ona hatirlatmak istiyosun gibi... Maksat sadece helallik madem hic gerek yok, sana helal ettim demesi onun cektiklerini yok mu saydircak. Hayir, o sadece zamanin verdigi soguklukla helal etmis olucak (ki ederse) sende onun hakkina girmis olarak kalmaya devam edeceksin. Araya zaman-yasanmisliklar girmis birak oyle kalsin, zamaninda deger vermedin helallik simdilerde de kiymete binmesin. Kimbilir belki o da suan hayatinin mutlulugunu yasiyodur parazit olmaya gerek yok.

Adami umitlendireceksin sonra tekrar darbe vuracaksin kendini topladiginda, yapma

3 seneyi geçiyor ayrılalı. 3 yıldır onu suçladım sevseydi peşimi bırakmazdı falan diye...

benzer bir sey yasadım, dilersen özelden anlatırım, başı ortası çok benziyor muhtemelen sonu da farklı olmayacak. ve sana su kadarını söyliyim adamın hayatında baska biri varsa ve onunla mutluysa gözünde daha fazla büyüteceksin..

su an yasadığın, son ilişkinde deger görememekle alakalı. insan yaşı gectikce sevgiye, güvene daha fazla kıymet veriyor. bi heyecan ugruna arkamızda bırakatıklarımızın aslında esas yanımızda olması gereken olduğunu anlıyoruz..

mesaja gelince muhtemelen diğer klasörüne düşmüştür, okusaydı zaten görüldü bildirimi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
benzer bir sey yasadım, dilersen özelden anlatırım, başı ortası çok benziyor muhtemelen sonu da farklı olmayacak. ve sana su kadarını söyliyim adamın hayatında baska biri varsa ve onunla mutluysa gözünde daha fazla büyüteceksin..

su an yasadığın, son ilişkinde deger görememekle alakalı. insan yaşı gectikce sevgiye, güvene daha fazla kıymet veriyor. bi heyecan ugruna arkamızda bırakatıklarımızın aslında esas yanımızda olması gereken olduğunu anlıyoruz..

mesaja gelince muhtemelen diğer klasörüne düşmüştür, okusaydı zaten görüldü bildirimi olurdu.

Anlatirsan memnun olurum.

evet yas gectikce farkina variyor insan malesef. :(

goruldu yazisi her zaman cikmiyor galiba ?

Son düzenleme:
Anlatirsan memnun olurum.

evet yas gectikce farkina variyor insan malesef. :(

goruldu yazisi her zaman cikmiyor galiba ?

birazdan dışarı cıkıcam eve geldiğimde yazıcam mutlaka.

görüldü yazısı her zaman çıkıyor diye biliyorum. yani emin olmak için hem telefondan hem pcden kontrol et. ama dediğim gibi diğer klasörüne düşmüştür ekli olmadığınız için. mesajın üstüne bir de poke'la istersen :1: yani söyle bir sey var sanırım. mesajla birlikte dürtme ya da ekleme talebi varsa direkt mesaj kutuna düşüyor

birazdan dışarı cıkıcam eve geldiğimde yazıcam mutlaka.

görüldü yazısı her zaman çıkıyor diye biliyorum. yani emin olmak için hem telefondan hem pcden kontrol et. ama dediğim gibi diğer klasörüne düşmüştür ekli olmadığınız için. mesajın üstüne bir de poke'la istersen :1: yani söyle bir sey var sanırım. mesajla birlikte dürtme ya da ekleme talebi varsa direkt mesaj kutuna düşüyor

Dürtemiyorum her seyi kapatmis sadece msj atabiliyorum sanirim ya da mobilde gorunmuyo olabilir pc acinca bakarim artik. Bilgilendirme icin tesekkur ederim.belki de okumamasi daha iyidir anilari canlanmasin diye ama gec gorunce de daha kotu olabilir gibi geliyo neyse hayirlisi artik...

Back
X