Yıllar sonra

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba hanımlar, baştan söyle söyleyim eşimden bir şey saklamam ne öncesini ne sonrasını.
Biz evlenmeden önce yıllar önce düğünlerde gördüğüm kuzenimin yakın arkadaşı adı Ali olsun.
Ali beni begenmiş düğüne gitmiştik dans ettik sohbet felan sonra bir gün evde tlf çaldı kuzenden numaramı almış.Benle ciddi bir ilişkimiz olsun istemişti o zamanlar toydum ,ciddi düşünmüyorum dedim hatta sevgili bile istemiyorum hayatımda dedim.
Neyse daha önce arkadaşlıgımız vardı ,illa normal görüşelim felan ,maca davewt etti gititm izledim.
Bana kolye almış kabul etmedim.
Her defasında normal arkadaş oldugumuzu vurguladım ki zaten o günden sonra konusu açılmadı.
Sonra sebepsiz, görüşmeyi kestik
Eşimle tanıştım, ciddiyiz artık derken bir aksam tel çaldı ve bu içmiş evimizin önüne kadar gelmiş yapamam evlenelim seni seviyorum vs, konusmayalım dedim ayık kafayla konusalım.
Ertesi gün aradı ayık kafayla özür diledi ve ben hayatımda biri oldugunu ve ciddi düşündügümüzü söylediim.
Bir daha görüşmedim
Eşimle evlendim tam 12 yıl sonra eşimle iş başvurusu için bir yere gittik kalabalıktı eşim eli omzumda duruken biri bana bakıyordu kafamı kaldırdım ki Ali.
Görmemezlikten geldim tesadüf ki aynı sırayla girdik, hemen yanımda ve eşimle giriyoz ben uzaklaştıkça eşim bilmeden Alinin bulundugu yöne gitti.Sonra Ali koltukta otururken eşim Alinin yanını işaret etti gel bura otur diye ben şok oldum ne diyecegimi bilemedim Ali bana bakıyor eşime dedim sağol belim ağrıyor ayakta daha iyiyim.Ali de farketti sanırım kendi kalktı buyrun siz oturun dedi.Sıraya grdik Ali sırasını bize verdi önden siz buyrun diye ben sesimi çıkaramayordum.Eşimle muhabbet kurdular gibi bir şey oldu.
Neyse uzun oldu hanımlar eşim eskiden Aliyi biliyordu anlatmıştım böyle böyle oldu diye, tabi tanımıyordu.
Eşime söyleyemedim onun Ali oldugunu ama içim de bir tuhaf oldu söylesemiydim diye çünkü hiç bir şey saklayamam .Küçük yerde yaşıyoruz bu arada yani düğünlerde vs görebilir.Kuzenimin arkadaşı çünkü.Siz olsanız söyler miydiniz eşinize?

Söylerdim ben .çünkü ıkımızde geçmişe takılmıyoruz zaman zaman eskılerden bile söz edıp komık bulup dalga gectıgımız oluyor kıskançlık vs olmuyor. Bu esınızın tavrına bağlı birazda. Büyük tepkı verecek biriyse hiç de gerek yok normal karşılarsa söyleyın ama suç işlemiş bir tavırla degıl.

Karsılaşma durumu varsa söyle. İş bas urunu mu yapmışlardı. Aynı işe girerlerse bilmezse yakınlık kurar falan sonra kendini çok kötü hisseder eşin.

Söyleyecek birsey yok. Bir gün kuzeninin arkadaşı olduğu o adam olduğu ortaya ciksa bile hatırlamıyorum dersin.

Normal arkadasin olarak gormussun aranizda bisey gecmemis bile.. soylesen ne kazanacaksin? Hic geregi yok bence

Biz de öyleyiz öyle ciddiye almayız o da ben de önceden yaşanmış der eşim geçmiş geçmişte kalmıştır

Ben söylemezdim. Eşim bir gün öğrenip "e bu adam Ali'ymiş" dese de "ay nereden hatırlayacağım aradan yıllar geçmiş tanıyamadım" derdim. Erkekler böyle şeyleri kafada kurup kurup büyütebiliyorlar.

Ne diyeceksiniz ki? Senin o gün konuştuğun adam bana aşıktı mı?
Bence hiç gerek yok. Ali'nin kötü bir hareketi de olmamış ayrıca.

Eski sevgilimi gordum aklim karisti hemde evliyim tarzi şu malum iğrenç otesi karaktersiz tiplerin konularindan biri sanmistimki Allah'tan baska turlu çıktı.
Soyleyip soylememek size kalmis, sonucta cokda onemli degil, ama esniniz icin onemli bisey ise soyleyin, degilse unutun gitsin.
Bu arada ali kisisi tutar yazar bisey cevap verdiginiz anda yukarida bahsettigim karaktere donusursunuzki cok yazik edersiniz kendinize aman dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…