Yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonuncuyum

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Kahrediyor hayat beni, acıların kadınıyım.

Sevgilimden yaklaşık 1 ay önce ayrıldım. Arada mesaj atıyor nasılsın bi şeye ihtiyacın var mı gibisinden. Ben de yok sağol diyorum ama o mesaj attıkça böyle bi içim pırpırpırpır ediyo sanki binlerce dansöz midemde kıvırıyo. Gece kafamı yastığa koyuyorum kafamda kırk tilki dönüyo ya başkasını severse ya başka kadınla tanışmışsa ya evlenirse hiiii ne bok yerim o zaman düğünü basarım damadı kaçırırım gibi aptal aptal düşünceler yüzünden sabaha kadar uyuyamıyorum. Evet ayrılmamız gerekiyordu artık tavırları çok kabalaşmıştı ama hala çok seviyorum sanırım. Sanırım değil hatta seviyorum, özlüyorum ilk haftalar oh beee dünya varmış ohhh bekarlık sultanlık ohhh bro valla ben uzun ilişki adamı değilim yeaaaa kardozom aşk meşk bunlar bana göre değil yeaaaa diye ortalıkta dolanıyodum ama yok yok yok kafamdan atamıyorum bi türlü.

Saçımı başımı yolcam şimdi nasıl bu kadar iradesiz ve duygusal olabilirim diye ama ayrıldığımız nedenler şu an bana o kadar ufak tefek şeyler gibi geliyo ki

Tutun kollarımdan düşeceğim şimdi

Yapmayınnn..
Detayları bilmiyorum ama O nedenleri yazın kağıtlara ve evin her tarafına asın.
Muhakkak artık kabul edilemez bir boyuta gelmiş ki ilişki dinamiği bu kararı vermişsiniz.

Asıl zor olan, kararı vermektir.
Bu kararı da öyle bir olayla, bir günde de vermemiş olduğunuzu varsayıyorum.

Nedenler içi geçmiş emekliler gibi asla evden çıkmak istememesi sürekli dolarla oynayıp kaybedip gelip bana çatması idi. Ruhumu sömürüyodu yani ama şimdi daha beter oldum

Siz mi ayrıldınız o mu ayrıldı. Bir seye ihtiyacın var mı diye soruyo madem bir dahakine sana ihtiyacım var diyin. Madem seviyorsunuz neden bu zulüm ?
Ben ayrıldım
İçi geçmiş gibi davranıyodu evden çıkmak istemiyodu habire dövizde kaybedip gelip bana çatıyodu sonra

Egoyu kes... bir ihtiyacın var mıymış? Sanki kendi işinizi göremiyorsunuz.
Bu ara ara mesaj atmaları nabız yoklamak gibi değil de bu tarz bir egoysa çok itici.
Ayrılma nedenleriniz nedir? Geri dönüşü yoksa engelleyin önünüze bakın. Zamanında kesip atmadığınız kişi bir sene sonra bile karşınıza çıkıp gününüzü karıştırabiliyor.

Nedenler içi geçmiş emekliler gibi asla evden çıkmak istememesi sürekli dolarla oynayıp kaybedip gelip bana çatması idi. Ruhumu sömürüyodu yani ama şimdi daha beter oldum

İyi işte bu tiple evlendiğinde nasıl bir hayatın olacağını düşün bol bol. Yakında alışırsın bu duruma. Daha 1 ay olmuş.

Sevmene rağmen ayrılmakla çok iyi bir karar almışsın. Demek ki iradesi kuvvetli birisin..
Ayrıca mesaj atmasını engelle. Sürekli hatırlatmasına izin verme..

Trauma bu herif hödük mödük ama arada nabzını yokluyor. Benimki onu da yapmadı yapmıyor
Bence bir süre onu cevapsız bırak hatta engelle bile. Her istediğinde sana ulaşamıyacağını bilsin. Bana dönecek gibi geliyor

Canım İnan bana geçer daha genceciksin , o başkasını sever evlenir , sen de .
Zaten senin için doğru olmadığına inanmışsın ki bitirmişsin. Eğer herkes ayrıldıktan sonra unutamayıp , yalnız kalsaydı dünya kururdu.
Yeniymiş daha , kendine zaman tanı . Bence mesaj atıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormasına bile müsade etme(tabiiki senin kararın ama , keşke ayrılmadan önce ihtiyaçlarına kulak assaydı ) anan mı baban mı ? Bir ihtiyacın olsa ona mı söyleyeceksin sanki ... iletişimde olduğun süre , iyileşmen daha zor olur . Benden sana bir abla tavsiyesi kuzum , bak önüne, hayat karşına muhtemelen daha iyisini çıkaracağı için şu an bu durumdasın .
Güveniyorum sana , aşacaksın (!)

Allah yardımcın olsun demeye geldim Beautiful Trauma. Bir de bunu söylemek haddime değil belki ama adam zaten 30 yaşındaydı, yanlış mı hatırlıyorum? Bu yaşta ne yapacaksın ki o yaştaki adamı? Gençlere layıksın sen

Yani öyle çok kötü ayrılmadık bana da çok emek verdi öyle engellemek falan istemiyorum o yüzden pek. Ayrılm sebebimiz de içi geçmiş gibi davranmasıydı yani öyle patırtı kütürtü de olmadı ayrılırken

Bana da döner gibi geliyor da ben dönmesem bari

Ay inşallah aşıcam teşekkür ederim yorumunuz için

Biraz da çıtırlarla takılayım