- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Beybiligörl nedir senin bu kürek aşkınBeyboleyyo yavaşça o hormonları yere bırakıp uzerlerine kürekle vur. Bir süre romantik komedi izleme. Mesajları da okuma. Gerisi Allah kerim :)
Ya niyeyse dünyayı koca bir tarla olarak görüyorum kürekle girisesim varBeybiligörl nedir senin bu kürek aşkın
Sen de döneceksin gibi geliyor kabul edeceksin yani yelkenler suya inecekBana da döner gibi geliyor da ben dönmesem bari
Ay zaten romantik komedi hiç sevmem full cinli minli korku filmleriBeyboleyyo yavaşça o hormonları yere bırakıp uzerlerine kürekle vur. Bir süre romantik komedi izleme. Mesajları da okuma. Gerisi Allah kerim :)
Ben de sosyopat eski sevgilisini getireyim bari aklımaHahahaha Pucca okuyor gibi hissettirdin bana :)
Şöyle düşün, ben ne zaman eski sevgilimi özlesem neden ayrıldığımızı getirirdim aklıma. İyi anıları getirirsen özlersin tabi, ama niye ayrıldığınızı her daim hatırlarsan o kadar özlemezsin. Bu adam siz barışsanız da kaba olmaya devam edecek, yeniden evlense o eşine de kaba olacak, çünkü huyu bu.
Rabbim yelkenlerimi dik tutsunSen de döneceksin gibi geliyor kabul edeceksin yani yelkenler suya inecek
Amin ama sanmiyorum dik duracağınıRabbim yelkenlerimi dik tutsun
Dövizde ne kaybediyordu? Dolar alsın alsın koysun işte.Hep yükseliyor zaten.Ben ayrıldım
İçi geçmiş gibi davranıyodu evden çıkmak istemiyodu habire dövizde kaybedip gelip bana çatıyodu sonra
Uf evet muhtemelen öyle olacak ama beynim belki de aklı başına gelmiştir diye beni dürtükleyip duruyoSeninkisi aliskanlik ve muhtemelen hormonlar.. bi arada olsan gene kaba bi herif yani degisen birsey yok.. sonuc ayni
Bilinçaltımızda nasıl kalıyormuş ben başka filmlerden tat alamıyorumAmin ama sanmiyorum dik duracağınıfull inli cinli filmler izleme bu arada. Ben de izlemeyi çok seviyorum ama hocamız demişti bi süre sonra bilinçaltinda kaliyor. Rabbim seni inden cinden eski sevgiliden korusun
Valla sen bilirsin ama.. bu sekilde karsina cikacak olan kibar erkeklerin onunu kapatirsin:)Uf evet muhtemelen öyle olacak ama beynim belki de aklı başına gelmiştir diye beni dürtükleyip duruyo
Bilinçaltımızda nasıl kalıyormuş ben başka filmlerden tat alamıyorum
Egoyu kes... bir ihtiyacın var mıymış? Sanki kendi işinizi göremiyorsunuz.
Bu ara ara mesaj atmaları nabız yoklamak gibi değil de bu tarz bir egoysa çok itici.
Ayrılma nedenleriniz nedir? Geri dönüşü yoksa engelleyin önünüze bakın. Zamanında kesip atmadığınız kişi bir sene sonra bile karşınıza çıkıp gününüzü karıştırabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?