Yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonuncuyum

Yaptığı şeyler ufacık değildi, evliliğin ön gösterimini yaşadınız ve beğenmediniz. Şuan özlemek ya da özlediğini sanmak çok normal fakat tekrar birleşirseniz olacakları düşünüp belki biraz olsun içiniz rahatlatabilirsiniz. Çok klişe olabilir ama geçicek

Hahahaha Pucca okuyor gibi hissettirdin bana :)

Şöyle düşün, ben ne zaman eski sevgilimi özlesem neden ayrıldığımızı getirirdim aklıma. İyi anıları getirirsen özlersin tabi, ama niye ayrıldığınızı her daim hatırlarsan o kadar özlemezsin. Bu adam siz barışsanız da kaba olmaya devam edecek, yeniden evlense o eşine de kaba olacak, çünkü huyu bu.

Ben de sosyopat eski sevgilisini getireyim bari aklıma

Seninkisi aliskanlik ve muhtemelen hormonlar.. bi arada olsan gene kaba bi herif yani degisen birsey yok.. sonuc ayni
Uf evet muhtemelen öyle olacak ama beynim belki de aklı başına gelmiştir diye beni dürtükleyip duruyo

Amin ama sanmiyorum dik duracağını full inli cinli filmler izleme bu arada. Ben de izlemeyi çok seviyorum ama hocamız demişti bi süre sonra bilinçaltinda kaliyor. Rabbim seni inden cinden eski sevgiliden korusun
Bilinçaltımızda nasıl kalıyormuş ben başka filmlerden tat alamıyorum

Uf evet muhtemelen öyle olacak ama beynim belki de aklı başına gelmiştir diye beni dürtükleyip duruyo

Bilinçaltımızda nasıl kalıyormuş ben başka filmlerden tat alamıyorum
Valla sen bilirsin ama.. bu sekilde karsina cikacak olan kibar erkeklerin onunu kapatirsin:)

Son cümleniz var ya : insanın herzaman kulağına küpe olması gereken bir söz..