10 yıl olmuş diyorsunuz ?
Sizi belki hatırlamıyordur bile...
10 yıl olmuş yazmışsınız ama bence bu metne bakınaca siz 20 yaşında falan mısınız
Karşınıza iyi biri çıkarsa unutmak nasıl olur yaşayıp görürsünüz. Ve umarım karşınıza çıkar o iyi kişi
Acilen olgunlaşın.
Hem kötü , hem 10 yıl geçmiş bence geçmişi kurcalamak yerine geleceğe start verseniz daha mantıklı olmaz mı ki ya
Adam seni tanımıyor ki, ne yazsin..
Cocukken gördün 'evlenicem bunla' dedin diye o adamın hayallerinin prensi olmasını bekleyemezsin. Gerçek dünya bu değil...
Zaten tırt bir adam çıktı diyorsun.
Vallahi on yıl boyunca bu çocuğu düşünerek gecirdigin zamana yazık...
Bir keresinde,teeee yıllar önce bir yerde gönüllü olarak çalışıyordum,çocuklarla. Hep Perşembe giderdim,sömestr haftasında bir Çarşamba aradılar, bir sürü gönüllü öğrenci memleketine gitmiş, 'destege gelir misin' diye. Bir gittim bahçede çok tatlı bir çocukla karşılaştım, ufak kızlarla yakartop oynuyordu. Allah'ım resmen film şeridi gibi geleceğe gittim,boy boy çocuk doğurmuşum da, bahçede yakartop oynuyormuş onlarla diye
Sonra şansıma çocuğun sınıfına girdim, etkinlik gereği birbirimizin ellerini falan çizdik,saçma sapan flört ettik...
Daha sonra araya sömestr girdi. Döndükten sonra gunumu degistirdim Çarşamba yaptım onun icin, çocuk yok. Bölümünü söylemisti,fotokopileri falan çektirmeye teee nereye onun binasına giderdim çocuk yok...
Ama hayallerimin koca adayı ya, eminim bir gün çok romantik bir şekilde karşılaşacaz.
Derken o gün geldi
bahar şenliğinde gördüm çocuğu ama başkasıyla elele
Aradan zaman geçti,ben kendi yoluma baktım tabii, bir gün beni bulmuş eklemis face yeni yeni yayginlasirken. Heyecanla konuştum duslerimin goca adayiynan.
Meğer o da gununu persembeye almis benim için , öyle denk gelememisizderken ben tabii bahar şenliklerinde onu gordugumu söyledim. 'aaa keşke gelseydin yanıma. Önemsiz öylesine biriydi' dedi yanındaki kadın icin
İyyyy , elini tutup gezdirdi kadın hakkında böyle konuşabilen bir kro, nasıl soğudum nasıl çocuktan. ..
Sonuç olarak bir zamanların görünce 'iste evleneceğim erkek' dediğim adam tam bir tırt cikti:) şükür baslamadan bittiama ben senin gibi yapmadım, geçmişte kalmadım.
Sana da tavsiye ederim. Hayat insanın karşısına her an yeni romantik gelişmeler çıkartabiliyor.
Geçmişten kurtul, geleceğe bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?