Yıllarca Boşu Boşuna Aklımdaymış..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Boşverin arkadaşlar düşünmeye bile değmez.. Belki anlatırsam farklı bişeyler sölersiniz diye konuyu açtım.. Konuşmaya değmez..
Mune konuyu kapatabilir misiniz teşekkür ederim..
Merhaba arkadaşlar, size uzun süredir aklımda olan bir olayı anlatmak istiyorum geçmiş bitmiş üstünden zaman geçmiş bir olay ama belki farklı bişeyler söylersiniz o yüzden anlatmak istedim.. Bizim okuldayken bir çocuk vardı.. O zaman ben bu çocuğu daha ilk kez görmemle bir kez sınıfta benim yanıma oturmuştu.. O zaman o yaştayken ki bu olay 10 yıldan uzun süre olmuştur.. Ben onun evleneceğim kişi olabileceğini düşünmüştüm.. Sonra bu çocuğun kötü küfürlü gibi konuşmaları olduğunu ağzı bozuk olduğunu gördüm.. Ayrıca bu çocuğun bi kız arkadaşı varmış.. Ayrıca da başka başka kızlarla da yani hangi kız olursa olsun ilgilenen bir özelliği olduğunu gördüm.. İşe yaramazdı yani.. Bütün kızlarla ilgilenen biriydi. Aynı zamanda bir yandan da bana da yazıyordu.. Ben yıllarca o olmayacak biri diye ondan uzak durmaya çalıştım. Hep engellemeye çalıştım. Fakat engellemeye çalıştıkça daha da aklımda yer etmeye başladı.. Onu iyi tanıyım da kötü özelliklerini göreyim de aklımdan çıksın diye, o zaman msn vardı onu msn den ekledim. Bir süre konuştuk.. Bu olaydan önce de benim okuldan başka bir çocukla çok kısa süre bir görüşmem oldu. 1 ay bile sürmedi ayrıldk. Hiçbir yönden uygun değildik. Sonra bu küfürlü konuşuyor dedğim çocum bunu kıskandı filan..
Neyse ben tanıyım da aklımdan çıksın bu çocuk dediğim kötü konuşmaları olduyor dediğim çocukla ara ara msn de konuştuk.. Gerçekten de daha da kötü konuşmalarını gördüm.. Ama hiç hayatımda böyle bi şey yaşamamıştım. Onu engelliyorum.. Sonra aklımdan çımıyor engeli kaldırıyorum.. 20 kere filan engelleyip kaldırmışımdır.. Olayın böyle olmasında arkadaşlar, ben o zaman çok yalnızdım ailemden uzakta... Konuşacak brine çok ihtiyacım vardı.. O çocuk da yakın şehirlerdenmişiz hemşeri gibiydi.. Uzaklaşmaya çalıştıkça daha çok aklımda yer etti anlayacağınız. Boşu boşuna yıllarca aklımda yer etmiş.. Daha sonra bu facebook daha ilk çıktığında ben üye olmadım.. O zaman kimse kendi gerçek adıyla bir yere üyelik açmazdı herkes başka farklı isimle ya da nickle üyelik alırdı.. Güvenlik için. Facebookten sonra başladı bu gerçek isim alma olayı.. Ben de başka bir isimle bir gün faceden üyelik almıştım.. Bana çok normal geliyor kendi gerçek ismim olmadığı ona face den nasılsın yazıdm.. Öyle bir kötü konuştu ki.. Başka isimle yazdım diye.. Bu kadarını hiç beklemiyordum..

Ben ondan uzaklaşmaya çalışsam da onunla hemşeri gibi olduğumuz için onun böyle çoğu şeyini hoş gördüm.. Kötü bir laf söyleyeceksem söylemedim.. Boşu boşuna uğraşmışım.. Şimdi daha hala sadece bir msj yazsın da ben de ona cevap yazmayım engelleyim diye bekliyorum.. Ama yazacak da değil. Bi anlamı yok sadece içim rahatlayacak bişey yazarsa.. Yazmasa da bitmiş geçmiş bişey zaten.. Öyle anlatmak istedim. Uzun oldu kusura bakmayın..

Son düzenleme:
10 yıl olmuş diyorsunuz ?
Sizi belki hatırlamıyordur bile...

Karşınıza iyi biri çıkarsa unutmak nasıl olur yaşayıp görürsünüz. Ve umarım karşınıza çıkar o iyi kişi

İnşallah teşekkür ederim.. Zaten hep doğru düzgün biriyle karşılaşmadığımdan oluyor..

Hem kötü , hem 10 yıl geçmiş bence geçmişi kurcalamak yerine geleceğe start verseniz daha mantıklı olmaz mı ki ya

Adam seni tanımıyor ki, ne yazsin..
Ayrıca gördün 'evlenicem bunla' dedin diydiye

Adam seni tanımıyor ki, ne yazsin..
Cocukken gördün 'evlenicem bunla' dedin diye o adamın hayallerinin prensi olmasını bekleyemezsin. Gerçek dünya bu değil...
Zaten tırt bir adam çıktı diyorsun.
Vallahi on yıl boyunca bu çocuğu düşünerek gecirdigin zamana yazık...
Bir keresinde,teeee yıllar önce bir yerde gönüllü olarak çalışıyordum,çocuklarla. Hep Perşembe giderdim,sömestr haftasında bir Çarşamba aradılar, bir sürü gönüllü öğrenci memleketine gitmiş, 'destege gelir misin' diye. Bir gittim bahçede çok tatlı bir çocukla karşılaştım, ufak kızlarla yakartop oynuyordu. Allah'ım resmen film şeridi gibi geleceğe gittim,boy boy çocuk doğurmuşum da, bahçede yakartop oynuyormuş onlarla diye
Sonra şansıma çocuğun sınıfına girdim, etkinlik gereği birbirimizin ellerini falan çizdik,saçma sapan flört ettik...
Daha sonra araya sömestr girdi. Döndükten sonra gunumu degistirdim Çarşamba yaptım onun icin, çocuk yok. Bölümünü söylemisti,fotokopileri falan çektirmeye teee nereye onun binasına giderdim çocuk yok...
Ama hayallerimin koca adayı ya, eminim bir gün çok romantik bir şekilde karşılaşacaz.
Derken o gün geldi
bahar şenliğinde gördüm çocuğu ama başkasıyla elele
Aradan zaman geçti,ben kendi yoluma baktım tabii, bir gün beni bulmuş eklemis face yeni yeni yayginlasirken. Heyecanla konuştum duslerimin goca adayiynan.
Meğer o da gununu persembeye almis benim için , öyle denk gelememisiz derken ben tabii bahar şenliklerinde onu gordugumu söyledim. 'aaa keşke gelseydin yanıma. Önemsiz öylesine biriydi' dedi yanındaki kadın icin
İyyyy , elini tutup gezdirdi kadın hakkında böyle konuşabilen bir kro, nasıl soğudum nasıl çocuktan. ..
Sonuç olarak bir zamanların görünce 'iste evleneceğim erkek' dediğim adam tam bir tırt cikti:) şükür baslamadan bitti ama ben senin gibi yapmadım, geçmişte kalmadım.
Sana da tavsiye ederim. Hayat insanın karşısına her an yeni romantik gelişmeler çıkartabiliyor.
Geçmişten kurtul, geleceğe bak

Kendi hikayeni güzel yazmışsın hayırlısı olsun bitmiş kafanda zaten.. Ben onu çocukken görmedim. Okulda ortak ders alıyorduk gördüğümde evleneceğim kişi olabilir diye düşünmüştüm.. Ama hiç hayal kuracak bir zamanım olmadı ki.. Daha ilk anlardan itibaren iyi doğru düzgün hareketini görmedim..
Ne demişler sorma neden niçin.. Her şey yalnızlıktan.. :)

Ergen yeğenime bazen ilgili görünmek için eee nasıl gidiyor aşk meşk işleri diye soruyorum, aynen böyle şeyler anlatıyor ,aynı anlatım diliyle hem de . ilk bir dakika zor dinliyorum sonrası kafa sallayıp yaaa yaa demekle geçiyor. Ama benimki 15 yaşında.

hic derdin yok degil mi? zamanini kafani mesgul edecek ciddi bir ugrasin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…