Yıllarca Boşu Boşuna Aklımdaymış..

hic derdin yok degil mi? zamanini kafani mesgul edecek ciddi bir ugrasin da

Ya ciddi ugrasim çok var illa bunu yaşayan bişeylerı aklından çıkaramayan küçük olması gerekmez. Demek ki çıkmamıs ki buraya yazmışım. .

Son düzenleme:
10 yıldır bu konuyu mu düşünüyorsunuz gerçekten. gözlerimize yazık oldu.

Benim bu olay uzun yillar önce oldu zaten. Ben o zaman uzak durmaya çalışırken rahat bırakmıyordu ki.. Ben mesele evimin yanındaki markete gidiyorum gelip markete benim peşimden giriyor çıkarken de dayak isteme benden diyor mesela. Eşim degil sevgilim degil bişeyim değil. . Sınıfta derste oturuyorum. Önüme oturuyor hakaretli sözler. . Kötü sözler. . Uzak durmaya çalıştıkça uzak kalamamisim. Simdi eskisi kadar aklımda degil

Hatırlıyor canım.. Okul arkadaşı onutulur mu aynı sınıftaydık.
ben 10 yıl önceki çoğu sınıf arkadaşımı hatırlamam
haaa bir yerde karşıma çıkarlarsa aaaa bizim sınftaydı ancak diyebilirim
bilmiyorum ben mi çok unutkanım

Allah başka dert, dert diye bilip yazmaktan usanmayan parmaklarına zeval vermesin

Reactions: mb1
İnsan birisini cok yakından tanımadan once hep kafasında yarattigi kisiye karsi biseyler hissediyor.Sonra tanıyınca da bunun aşk olmadigini anliyor.Yani o kadar zaman aklında olup hayatına devam edemedigin icin kendi kendine kızdıgın oluyor.Haklısın zaman kaybı bir insan icin sürekli aklinda olan biseyin degmedigini görmek ama insan baska türlü de tecrübe kazanamıyor hayatta.Bu yüzden daha da o kişiyle yakınlaşıp sonra ayrılmaktansa bu şekilde öğrenmek daha iyi.

bu geçen zamanda siz evlendiniz mi

Yani birşey yazmak istiyorum ama olaydan bir çıkarımda bulunamadım boş yere 10 senenizi saçma bir ilişki diyemeyeceğim saçma sapan bir takıntıya harcamışsınız diyecek birşey bulamadım

canım seni iyi anlıyorum..Rabbim en kısa zamanda senin gönlüne göre birisini inşAllah nasip etsin...o mesaj beklediğin kişiyi de tüm zerrelerine kadar unut..çünkü ondan sana hayır gelmez ..

Reactions: mb1

Adamın sizinle ilgisi alakası yok, kendi kendinize kurmuşsunuz bir sürü şey. Ulaşmaya çalışmışsınız, ters tepmiş. Sonra kinlenip, keşke yazsa da engellesem diye düşünüyorsunuz. Sanki çok büyük bir maziniz varmış gibi yazmışsınız ama o da yok. Kendi hayatından tatmin olan, mutlu olan, hedefleri olan, yaşamaktan haz alan bir insan böyle işlerin peşine düşer mi sizce? Bence bir psikologa gitmelisiniz.

Mb1, çok hoşsun. Bir aşk hikayesi de ben yaşamak isterim, ama malzeme bu kadar gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…