• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllardır abi dediğim insan olur mu sizce?

Ahahaha siz karar verin demiyorum genel bi nabız yoklamak istedim tatlım:KK8:
Bence siz istiyorsunuz
Kafaniza yatan şeyler var.
Yoksa böyle baki söz konusu dahi olamazdı.

10 yaş fark olabilir problem değil
Önemli olan kafa yapılarınızın uyuşması.
Aşırı anne kuzusuu olmaması

Gerçi içine girince anlarsınız ancak bazı şeyleri.

Nikahı basarım demiyorum ısınırsın hoşlanırım ama tabi anlaşmak ap ayrı yaşamadan zaman geçmeden bilinmez

Cok ponciksiniz. Iyi düsünün derim. Aileleri iyi anlasiyor felan, yillardir birbirini taniyor. Bu is olmasa araniz ister istemez bozulacak. Kendinizi bu konuda baski altinda hissedebilirsiniz. Ben mesela bir kere böyle bir teklifi reddettim. Adamim kardesi hala yüzüme bakmiyor beni bir yerde görse. Halbuki adamin iyiligi icin hayir dedim

Bence siz istiyorsunuz
Kafaniza yatan şeyler var.
Yoksa böyle baki söz konusu dahi olamazdı.

10 yaş fark olabilir problem değil
Önemli olan kafa yapılarınızın uyuşması.
Aşırı anne kuzusuu olmaması

Gerçi içine girince anlarsınız ancak bazı şeyleri.

Cok ponciksiniz. Iyi düsünün derim. Aileleri iyi anlasiyor felan, yillardir birbirini taniyor. Bu is olmasa araniz ister istemez bozulacak. Kendinizi bu konuda baski altinda hissedebilirsiniz. Ben mesela bir kere böyle bir teklifi reddettim. Adamim kardesi hala yüzüme bakmiyor beni bir yerde görse. Halbuki adamin iyiligi icin hayir dedim
Ponçik miyim 😅
Evet bunu düşünüyorum benzer bir konu oldu baya aileler kötü oldu yüz yüzede bakıyoruz çok sakin tedbirli ilememiz kazım bu süreçte kimseyle küs olmak istemem

Melikee sen de içinden gelerek abi demiyormuşsun zaten :KK53:

10 yaş bana fazla ama ne bileyim olabilirdi belki de, 10 yaş fark olan arkadaşlarım var yıllardır evli sorunsuzlar.

Hoşlaşma varsa düşünülebilir.

Ailenizin arkanızda oldugu, sizin de güvende hissettiğiniz biri mantıklı gelmiş gibi görünüyor. Buradan ne denirse densin siz deneyeceksiniz bence.

Senin tavrın şu an :KK30: şu olduğu için hayırlısı olsun diyorum
Zaten sana ters bir durum olsaydı sinirlenirdin ve ailene :KK20:şunu yapardın

Sonuçta evlilik ciddi bir olay burda 50 kişi hayır dese 100 kişi evet dese gidip evlenecek misin sanki
Bu senin hayatın
Bize anca :KK69:hayırlısı demek düşer 🥴

Ponçik miyim 😅
Evet bunu düşünüyorum benzer bir konu oldu baya aileler kötü oldu yüz yüzede bakıyoruz çok sakin tedbirli ilememiz kazım bu süreçte kimseyle küs olmak istemem
Bende bir kere görüşüp hayır dedim. Ailelerden yana sıkıntı yok kendisiyle zaten denk gelmiyoruz gelsekte arada kötü bir şey olmadığı için hala konuşuruz herhalde. O sınırı aşmamak lazım diye düşüyorum. Eğer niyetiniz varsa bir kere görüşün ama baştan anneniz ile de konuşun oldu ki olumsuz oldu aranızın bozulmasını istemem diye.

Çocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur 😅
Abi deme lazim olur dedikleri olay :KK45:

Iyi biriyse evlenirdim, ailelerde taniyormus begeniyormus annen sevdi mi mesela o onemli cunku seni en iyi taniyan insan kapasiteni iyi bilir bunu önemserdim fakat yasi buyuk olma konusunda psikolojik gozlem yap derim ,sahsima 30 yaslarima yakin bir sinir güncellemesi geldi daha tahammulsuz oldum benzer bir durum yoksa ve iyiyse evlenirdim

bu nasıl bir peşin hüküm ayol?
ya olmazsanız noolcak?
giphy.gif

Senin tavrın şu an :KK30: şu olduğu için hayırlısı olsun diyorum
Zaten sana ters bir durum olsaydı sinirlenirdin ve ailene :KK20:şunu yapardın

Sonuçta evlilik ciddi bir olay burda 50 kişi hayır dese 100 kişi evet dese gidip evlenecek misin sanki
Bu senin hayatın
Bize anca :KK69:hayırlısı demek düşer 🥴
Emojilerle yaşattın bize melikeyi resmen :D cok doğru

Benim esimlede aramizda 10 yas var cok sukur guzel anlasiyoruz yasa takilmayin😍❤️

sizin içiniz ısındıysa bir konuşun görüşün. illaki seveceksiniz diye bir şey yok. severseniz devam edersiniz.

Gecen ekside soyle yazmislardi mantikli
aslinda:
"valla görücü usulü ile kimle tanıştırılmaya çalışılıyorsanız denginiz de odur, yakışanınız da odur. aile olsun, arkadaşlar olsun size birini gösteriyorsa çok dikkatli inceleyin. onların gözünde nasıl göründüğünüzü, sizi kimlere yakıştırdıklarını anlamanızı sağlar. nitekim genelde size uygun insanlar gösterirler. kimse zengin kıza kalkıp işsiz erkek göstermez. kimse yakışıklı erkeğe çirkin kız göstermez vs vs. fakat kendi kararınıza bırakınca kimler kimlerle yan yana geliyor."

Çocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur 😅
Valla hayırlısı ile her şey olur bu hayatta kelimelere takılmayın

ya bir film sahnesi geldi aklıma. kadın bir aile dostu ''abi'' ile sırf o abi istedi diye yatağa giriyordu. tam seks sırasında abi, abi dedi birkaç kez. abi yapma dediği de oldu. sonra zevk almaya başlayınca abi demeyi kesti sonrasını tahmin edersiniz :D

bilemedim senelerce abizone kısmında kalmış birine aşkım vs demek tuhaf değil mi... nasıl başarıyorsunuz farklı görmeyi bana da öğretin. eski flörtüm arkadaş kalalım arkadaş olalım vs demişti de onu friendzone'a almaya gönlüm elvermedi, komple bitirdim mesela. beni sevip değerli hissettirene aşık olurum demek de tuhaf. aşk öyle hesap kitapla oluyor mu ablam? bize de öğret, biz de bizi sevene aşık olalım boşuna değer vermeyenlerin peşinden koşmayalım hiç.

Back
X