- 25 Haziran 2016
- 7.506
- 13.342
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikahı basarım demiyorum ısınırsın hoşlanırım ama tabi anlaşmak ap ayrı yaşamadan zaman geçmeden bilinmezbu nasıl bir peşin hüküm ayol?
ya olmazsanız noolcak?
Bence siz istiyorsunuzAhahaha siz karar verin demiyorum genel bi nabız yoklamak istedim tatlım![]()
Niye şaka olayım ?Gülerek okuyorum şakasınız dimi
Nikahı basarım demiyorum ısınırsın hoşlanırım ama tabi anlaşmak ap ayrı yaşamadan zaman geçmeden bilinmez
Nikahı basarım demiyorum ısınırsın hoşlanırım ama tabi anlaşmak ap ayrı yaşamadan zaman geçmeden bilinmez
Bence siz istiyorsunuz
Kafaniza yatan şeyler var.
Yoksa böyle baki söz konusu dahi olamazdı.
10 yaş fark olabilir problem değil
Önemli olan kafa yapılarınızın uyuşması.
Aşırı anne kuzusuu olmaması
Gerçi içine girince anlarsınız ancak bazı şeyleri.
Ponçik miyimCok ponciksiniz. Iyi düsünün derim. Aileleri iyi anlasiyor felan, yillardir birbirini taniyor. Bu is olmasa araniz ister istemez bozulacak. Kendinizi bu konuda baski altinda hissedebilirsiniz. Ben mesela bir kere böyle bir teklifi reddettim. Adamim kardesi hala yüzüme bakmiyor beni bir yerde görse. Halbuki adamin iyiligi icin hayir dedim
Bende bir kere görüşüp hayır dedim. Ailelerden yana sıkıntı yok kendisiyle zaten denk gelmiyoruz gelsekte arada kötü bir şey olmadığı için hala konuşuruz herhalde. O sınırı aşmamak lazım diye düşüyorum. Eğer niyetiniz varsa bir kere görüşün ama baştan anneniz ile de konuşun oldu ki olumsuz oldu aranızın bozulmasını istemem diye.Ponçik miyim
Evet bunu düşünüyorum benzer bir konu oldu baya aileler kötü oldu yüz yüzede bakıyoruz çok sakin tedbirli ilememiz kazım bu süreçte kimseyle küs olmak istemem
Abi deme lazim olur dedikleri olayÇocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur![]()
bu nasıl bir peşin hüküm ayol?
ya olmazsanız noolcak?
Emojilerle yaşattın bize melikeyi resmenSenin tavrın şu anşu olduğu için hayırlısı olsun diyorum
Zaten sana ters bir durum olsaydı sinirlenirdin ve aileneşunu yapardın
Sonuçta evlilik ciddi bir olay burda 50 kişi hayır dese 100 kişi evet dese gidip evlenecek misin sanki
Bu senin hayatın
Bize ancahayırlısı demek düşer
![]()
Valla hayırlısı ile her şey olur bu hayatta kelimelere takılmayınÇocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur![]()