yıllardır bebeğim olmuyor beni üzen kuzenim hamile :(

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
mrb arkadaşlr ben 5 yıldır bebek istiyorum ama vajinismus sorunum var aynı zaman da 2 ayda bir adet oluyorum dr. a gititim düzenleyici verdi kullanınca düzeldi bırakınca aynı artık kullanmıyorum bile

ben bekarkende böyleydi amcamın karısı herkese bunun çocuğu olmaz diyormuş o zamanlarda.

evlendim vajinismus sorunu çıktı yavaş yavaş atlatıyorum ama adetlerim düzensiz

amcamın kızı da 1 ay önce evlendi onlara çok kırılmıştım benim için öle dikleri için. hep ilahi adalet diyordum
ama oda hamileymiş bugün öğrendim

bana artık hep hava atacaklar çok mutsuuzum ağlamk istiyorum ama Allah' a isyan etmekten korkuyorum lütfen biraz teselli edin beni ((

lütfen bişeyler yazın kendimi çok kötü hissediyorum ya kıskanmak istemiyorum ama kötüyüm işte

arkadasım uzulme bu mubarek ayda dua et allahım ınsallah gucagını tez zamanda doldurur ben ılahı adalete her zaman ınanırım.

çok teşekkür ederim

dua ediyorum ama adet düzensiziğim var bu yüzdende anne olamıycam ben ( rabbimden isteye isteye artık istemeye utanıyorum

Niye öyle düşünüyorsun illa normal yolla olacak diye birşey mi var ?

Aşılama yaptırırsın, tüp yaptırırsın. Tek sorun adet düzensizliği olsun, yumurtaların kaliteli olduktan sonra hiç sorun yok.

şu anda bir sınavdasın ve elinden geldiğince kalbini temiz tut ve hep şükret.rabbim seni muhakkak ödüllendirecek ve dünyanın en güzel bebeğini sana verecektir.ben inanıyorum.

Durumuna çok üzüldüm. ama senin durumunda olup da çocuk sahibi olan o kadar tanıdığım var ki. hem de 2 -3 tane çocuk.
dua et.
kuzenin için de kötü düşünme derim.
İyilik düşün Rabbim de senin yüzünü güldürür inşallah.

çocuğu olucakta acaba nasıl bi çocuk olucak Allah korusun ama ya sakat olursa o kuzenin çocuğu Allah bi şekilde çıkarır üzülme sen seni üzdükleri için elbet bi şekilde acısı çıkar onlardan...

önemli olan hayırlı evlat olup olmaması arkadaşlar...... canım 10sene sonra bebeği olanlar var, ve artık bir sürü yöntem var, o kadar insan 10yıl bekleyp cocuk sahibi oluyor, sakın ümitsizliğe kapılma, sadece dua et ve bekle...

daha doğmamış bir bebek için bunları mı düşünüyorsunuz. bu kadar zalim olmayın.

ben bebek için kötü bişeyler düşünmüyorum onun günahı ne tabiki ona bişey olsun istemem ama düşüncem şu Allah bişey veriyosa bişeyi bile bile veriyodur hani alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

cnm annem bir hikaye anlatmıştı o geldi aklıma

zamanın birinde bir gelin varmış ve zalim bir kayınvalidesi ve görümcesi varmış görümceyle gelin aynı anda hamile kalmışlar kayınvalide sürekli dua edermiş kızım tavuklar gibi kolaycacık doğursun gelinim koyunlar keçiler gibi zor doğursun diye kadın sanıyormuş tavuklar birden fazla ve hergün yumurtladığı için kolay doğum yapar koyunlar keçiler bir tane doğurduğu için zor doğum yapar sanıyormuş cahillik işte allah kadının duasını kabul etmiş ve kızı o kadar zor doğurmuş ki günlerce sancı çekmiş ama gelini hemen kolayca doğurmuş demem o ki allahtan hayırlısını dile cnm başkalarına aldanıpta niyetini kötüye yönlendirme şimdi o kadın hamile ama bilemzsin ki sakatmı ölümü doğacak belki sana dediklerinin cezasını çocukla verecek allah allahım sana geç ama en hayırlısını nasip edecek belki bu mubarek günlerde bol bol dua et cnm bana nispet yapacaklar düşüncesinide çıkar at kafandan

canım bendede adet düzensizliği vardı.bende benim çocuğum ya çok geç olur yada olmazdiyordum.hep duyduklarımız o ya adetdüzensizliği olan kadınlar hamile kalamaz diye.yalan....
ben ilk denemede hamile kaldım canım sadece hamileliğim geç belli oldu yumurtlamma geç olmuş çünkü:)
hiç kafana takma .pisikolojik olabilir.allaha çok dua et hayırlısını versin.

kusura bakma da ne kadar kötü bir yorum. " ya sakat olursa o kuzenin çocuğu" Annenin varsa günahını - ki bunu biz bilemeyiz- niye evladı çeksin.

bugün nette Hz.Ali'nin bir sözünü okudum...seninle paylaşmanın seni rahatlatacağını düşündüm..

Unutma ! Ellerini Rabbine Açabiliyorsan Anla ki O Seni Dinliyor Çünki O Rabbin Öyle Bir Rab Ki Kabul Etmeyeceği Dua’nın Ellerini Semaya Açtırmaz

Hemen umutsuzluğa kapılmayın.verende ALLAH alanda ALLAH.Doğal yöntemlerle hamile kalamıyorsan doktor tedavisinle tüp bebek yaparsın.teknoloji okadar ilerlediki canını sakma.yaşını merak ettim?

Kur'an-ı kerimde de mealen buyuruldu ki:
(Bir kimse, diğer kimsenin günahını çekmez.)[Necm 38] konu sahibi arkadaşım ALLAH sana da ,kuzenine de hayırlı evlat nasip etsin inşallah , kalbini bozma unutma ki beddua kişinin kendine döner ( beddua ettin demiyorum)

oooooo adet duzensizligi benim kuzende vardi aylarca kizken adet olmazdi agridan hastanelik olurdu valla nurtopu gibi oglu var hemde hemen hamile kaldi vajinusmusun caresine bak bence kardesim o yuzden iki yil sonra hamile kaldi ve onunda nurtopu gibi ikizi var rabbim isteyen herkese nasip etsin hem niye kuzeninin bebegini dert ediyorsunki bende onu anlamadim benle ugrasan insanlarla rabbim biliyor hiiiiicccc ugrasmam havasi civasi dinlemem bile guler gecerim bana kusur bulanlarada sanki kendileri dortdortluk su hayatta umrumda bile olmaz bu kadar hayat o kadar kisaki gozunu acip kapayincaya kadar geciyor kimsenin afrasi tafrasini cekmeye degmez bunu bil yeter veee sonuc yapmaya calisdikca millet bende tiiiikkkkk yokk tinnnnnnnlamiyom yazik ellerinde patliyor havalarida civalarida acayipde kil oluyorlar afferim bana yani ben bile takdir ediyom ara sira kendimi

tşk ederim
kardeşiniz vajinismusu nasıl yendi ?

canım kalbini bozma farkında olmadan sende onlar gibi oluyosun kalbini bozma onların hatasına hatayla dua etme ne günahı var kuzeninin bebeginin o bi masup rabbimin kimi neyle sınayacagı belli olmaz sana yakışan o bebegin allah için hayırlı bi kul olması evladından bulsun diye dua ettiginde ya müslümünlık içinde hayırsız bi insan olmasına neden olursan kiminin duası ne zaman kabul olacagı belli olmaz onun için güzelim dualarında hep hayırlı olanı iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…