- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
arkadasım uzulme bu mubarek ayda dua et allahım ınsallah gucagını tez zamanda doldurur ben ılahı adalete her zaman ınanırım.
çocuğu olucakta acaba nasıl bi çocuk olucak Allah korusun ama ya sakat olursa o kuzenin çocuğu Allah bi şekilde çıkarır üzülme sen seni üzdükleri için elbet bi şekilde acısı çıkar onlardan...
daha doğmamış bir bebek için bunları mı düşünüyorsunuz. bu kadar zalim olmayın.
çocuğu olucakta acaba nasıl bi çocuk olucak Allah korusun ama ya sakat olursa o kuzenin çocuğu Allah bi şekilde çıkarır üzülme sen seni üzdükleri için elbet bi şekilde acısı çıkar onlardan...
oooooo adet duzensizligi benim kuzende vardi aylarca kizken adet olmazdi agridan hastanelik olurdu valla nurtopu gibi oglu var hemde hemen hamile kaldi vajinusmusun caresine bak bence kardesim o yuzden iki yil sonra hamile kaldi ve onunda nurtopu gibi ikizi var rabbim isteyen herkese nasip etsin hem niye kuzeninin bebegini dert ediyorsunkibende onu anlamadim benle ugrasan insanlarla rabbim biliyor hiiiiicccc ugrasmam havasi civasi dinlemem bile guler gecerim bana kusur bulanlarada sanki kendileri dortdortluk su hayatta umrumda bile olmaz bu kadar hayat o kadar kisaki gozunu acip kapayincaya kadar geciyor kimsenin afrasi tafrasini cekmeye degmez bunu bil yeter veee sonuc yapmaya calisdikca millet bende tiiiikkkkk yokk tinnnnnnnlamiyom yazik ellerinde patliyor havalarida civalarida acayipde kil oluyorlar afferim bana yani ben bile takdir ediyom ara sira kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?