- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi pelintoprak
-
tşk ederim
kardeşiniz vajinismusu nasıl yendi ?
bende arkamdan deyilen sozleri cooooooook duydum inan cok uzuldummrb arkadaşlr ben 5 yıldır bebek istiyorum ama vajinismus sorunum var aynı zaman da 2 ayda bir adet oluyorum dr. a gititim düzenleyici verdi kullanınca düzeldi bırakınca aynı artık kullanmıyorum bile
ben bekarkende böyleydi amcamın karısı herkese bunun çocuğu olmaz diyormuş o zamanlarda.
evlendim vajinismus sorunu çıktı yavaş yavaş atlatıyorum ama adetlerim düzensiz
amcamın kızı da 1 ay önce evlendi onlara çok kırılmıştım benim için öle dikleri için. hep ilahi adalet diyordum
ama oda hamileymiş bugün öğrendim
bana artık hep hava atacaklar çok mutsuuzum ağlamk istiyorum ama Allah' a isyan etmekten korkuyorum lütfen biraz teselli edin beni((
mrb arkadaşlr ben 5 yıldır bebek istiyorum ama vajinismus sorunum var aynı zaman da 2 ayda bir adet oluyorum dr. a gititim düzenleyici verdi kullanınca düzeldi bırakınca aynı artık kullanmıyorum bile
ben bekarkende böyleydi amcamın karısı herkese bunun çocuğu olmaz diyormuş o zamanlarda.
amcamın kızı da 1 ay önce evlendi onlara çok kırılmıştım benim için öle dikleri için. hep ilahi adalet diyordum
bana artık hep hava atacaklar çok mutsuuzum ağlamk istiyorum ama Allah' a isyan etmekten korkuyorum lütfen biraz teselli edin beni((
ama oda hamileymiş bugün öğrendim, bana artık hep hava atacaklar çok mutsuuzum ağlamk istiyorum ama Allah' a isyan etmekten korkuyorum lütfen biraz teselli edin beni((
mrb arkadaşlr ben 5 yıldır bebek istiyorum ama vajinismus sorunum var aynı zaman da 2 ayda bir adet oluyorum dr. a gititim düzenleyici verdi kullanınca düzeldi bırakınca aynı artık kullanmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?