yıllardır bebeğim olmuyor beni üzen kuzenim hamile :(

kadınlar neden hamileliklerinle hava atarlar anlamam . ya neyin havasını atıyorsun . senin çocuğun olsa ona ne olmasa ona ne . ne kadar kötü niyetli insan var bu dünyada . akrabanın akrabaya yaptığınıda kimse yapmıyor . bence hiç aldırma onlara görüşme bile . ben bu tip insanları hayatımdan çıkarıyorum . beni üzen kıran sürekli eleştiren tipleri kapının önüne koyuveriyorum . benim hayatım kimse beni yargılayamaz yargılamak isteyen dışardan bakar anca .

merhaba
önce vajınusmus sorununu çözmelisin
adet düzensizliği yaşayan hamile kalamaz dıye bır sey yok ki benım arkadasım da ise boyunca doğum kontrol hapı kullandı adet düzensizliğinden evlendı hapı bıraktı bıkac ay sonra hamıle kaldı çok var böyle
aşama aşama gitmelisin çözüm için harekete gec bırak elalemi herkesin hayatı kendine.

ayrıca amcanın karısı bir laf etti diye o lafın cezasını neden kızının çekmesini bekliyorsun ?
amcanın kızı belki senin hakkında çok güzel düşüncelere sahip.
Allah herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin, kalbini de karartma

amcanızın karısı yani yengeniz laf etmiş
kuzeniniz birşey dememişki size neden onun hamileliğine takıldınız ?
Allahım bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
benimde olmuyor bebeğim 7 yıldır benimle evlenenler benden sonra evlenenler bir bir hamile oldular
doğurdular hatta ikinci üçüncü bebeklerini aldılar kucaklarına
ama ben hiç birini ne kıskandım ne kötü düşündüm sadece imrendim
hakkımda konuşan varsada konuşsun daha iyi ya günahlarımı alırlar ...

canım benm benimde cocugum olmyor komşumuz bana bunun çocugu olmaz falan demiş kızıda kardeşimle tartışmış sende ablan gibi olursun inş demiş yani çocuk konusunda evlendiği ay hamile kaldı bende iisyan etme boyutuna geliyorm ama ya sabırrrr diyormm sabret allh yardımcın olsunnnnnnnnn

bende arkamdan deyilen sozleri cooooooook duydum inan cok uzuldum ama Rabbime sigindim O, bilir kime ne yapacagini
heee birde bir soz ekliyim benim cocugum olsun diye dua edenlerim olmasin diyenlerden binlerce cok onlarin dualariyla ve kendimin de duasiyla elbett birgun Rabbim verecek

canım dua etmekten vazgecme ve kımseyı takma, onlar senın derdıne uzuntune destek olmayıp bır de hava atacaklarsa Allah herkese hak ettıgı seyı yasatır zaten, olumlu dusun baska hıckımseyı baz alma

Merhaba canım , benim annemde hap kullanmadan adet olmuyordu sürekli ilaç kullanıyordu kaç yıl çocuk için gitmediği doktor kalmamış 5 yıl sonunda üçüz olmuş yani bir olmuş tam olmuş o yüzden kesinlikle umutsuz olma canım güzel düşün güzel olsun :)

gerçekten çok üzücü bir durum canım senle dalga geçip sonra onun hamile kalması...ama allah evladında hayırlısını versin....sen duanı eksik etme inş kalırsın tez vakitte.

üzme kendini bu kadar ve umutsuzluğa kapılma sakın bak vajinismusu da yeniyormuşsun ,

olmaz diye birşey yok , eski işyerindeki bi ablam vardı 36 yaşında 3-4 ayda bir adet olurdu çocukda istiyordu , ve 2. çocuğuna hamile kaldı o şartlarda

sende olucaksın eminim

Canım öncelikle lütfen kendini üzme,ben sana kendimden örnek verim evlendim 1 ay sonra hamileymişim tatile gittik şidetli bir ağrıyla oktora gittim düşük,neyse 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 3 aylık karnımda ölmüş ama ben artık ağlamaktan bittim ,2 yılsonra tekrar hamile kaldım bi gün okuldan geldim şiddetli bir ağrı ,kanama hastanede açtım gözümü 10 dayanabilidi oğluşum ve erken doğdu öldü,atık çocuk olayını takıntı yapmıştım,birinin hamile olması,bebek mağazaları beni ağlatıyordu sonra hiçç farkında olmdan dr gittiğimde 3 aylık hamileydim 6 aylık erken doğum yapalı daha 3 ay olmuştu şaşkındım hacettepenin en iyi prof larına gittik bu sefer bi olmsın diye yani talım önce sorunun hallet ve sonra üstüne git çokk acı yaşadım ,abuk subuk laflar işittim ama şimdi maşşalah 7 yaşında bi oğlum var lütfen eşinle birbirinize destek olun ve iyi prof bul tedaviye başla,bizede müjde verrr dualarım seninle kimseyede tedavi sürecini anlatma eminim olacaktır....

yazdıklarınız bana tanıdık geliyor çünkü aynı duyguları yıllarca ben yaşadım..insanların türlü hakaretleri kırıcı lafları eltimin hep benim yanımda göbeğini sevmesini bana nispet aypması ben insandan insan yaptım demesi...türlü olaylar..doktorların çoğu boşuna gezmeyin çocuğunuz olmaz dedi..ama biz umut tüp bebeğe gittik emre bey ve süleyman bey sayesinde mucizevi şekilde 6 yıl sonra bebeğimize kavuştuk..daha doğrusu hamileyim şuanda..lütfen üzülmeyin ve en kısa zamanda bir doktora başvurun beklemekle olmuyor birşeyler yapmanız gerek...

sakın moralini bozma ve unutma herkesin bu dünyada bir imtihan konusu vardır.Rabbine sığın olmayanı olduran o dur.benim evlendikten 8 sene sonra oldu oğlum.

bu kadar üzülmeden önce tedaviye geç derim..
aşılama,tüp bebek fln deneyebilirsin...
bende tüp bebekle hamile kaldım...
allah gönlüne göre versin...

Son düzenleme:

seni öyle iyi anlıyorumki bende 5 yıl sonra gebe kaldım ne laflar duydum kendi ailemden birde en çokta insanın zoruna bu gidiyor işte sen çabalarken insanların arkandan dalgası geçmesi gibi can acıtıcı bir şey yok artık bebeğime kavuşmama son 1 ay kaldı ve tüm isteyenler için hep dua ettim allah ömür verdikçe de hep edeceğim inş hiç takma kafana allah büyük bırak hamile kalsın doğursun allah sanada nasip eder mutlaka bol bol dua et canım sakın ümidini kesme ama şunu da unutma gebe kalksanda hiçbir şey değişmiyor benim küçük halam arkamdan tüp bebek yaptırdı diye dalga geçti tüp bebek yaptırmadığım kendi kendime gebe kaldığım halde bende kırıldığımı dile getirince büyük halamda kırılmaya hakkın yok senin halan böyle bir şey dememiştir sen laf çıkarıyorsun allah belanı versin senin dedi.
ama hiçbir şey umrumda değil bu savaşı tek başıma verdim ben allah isteyen herkese nasip etsin.

Siz İlahi Adaletten tam olarak ne anlıyorsunuz, merak ettim...

Amcanın karısının zamanında yaptığı gıybet, bizim bilmediğimiz bir şekilde kendisine mutlaka ödetilir... Yarına bırakılır ama yanına bırakılmaz.. İlahi adalet bu...

Sen şimdi ona kırıldın diye, kızından falan çıkması gerektiğini mi düşündün? Bu sence çok zalimce değil mi?

Hava atarlarsa, canını sıkarlarsa, bunu Allah'a havale edersin.. Adalet bizim istediğimiz gibi işleseydi, adı "Adalet olmazdı"... Her bir günahın karşılığını muhattabından kesen Allah'a hamd olsun...

Lütfen kuzeninizin sevinciyle sevinin.. Umulur ki bu sevinciniz ve iyi niyetinizdir belki de Allah'ın Rahmet kapılarını açacak olan...

En kısa zamanda, en hayırlı şekilde bir evlat sahibi olmanız duası ile,
Selamlar,

Serotonin adina yakisir bir yorum yapmis tamamen katiliyorum simdi o kadin senin canini yakti diye kizi hatta ki hatta torununu cenabi Allah neden cezalandirsin , Allah buyuk konustugu icin illa o kadina haddini bildirir ama o kisiye...bir insanin yaptigi hic bir kotuluk yanina kalmiyor cok sahit oldum ondan ben genelde mutlu oldugum seyleri saklamaya calisirim basaramasam bile dizginemeye calisirim

konuyu açalı çok olmuş, ne durumdasın bilmiyorum ama adet düzensizliği hamile olmana kesinlikle engel değil, benim dayımın eşi -anneannem anlatır- 3 ayda bir adet görürmüş ama şimdi Allah bağışlasın 3 tane evladı var. Al sana Demet Akalın o kadının çocukluktan gelen bir sıkıntısı varmış adet görüyormuş ama yumurtlayamıyormuymuş ne, işte neyse kısaca o kadının hamile kalması mucizeymiş, ama bak gör şimdi mucizesi kucağında.. en hayırlı zamanda kısmetiyle gelecektir bebeğin, bol bol dua et ama kafana bu durumu takmamaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…