• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yillardir bitmeyen kilo cilem!

Sevgili günlük,

yarin meraktan tartiya cikicam galiba bilmiyorum. Günüm gayet saglikli beslenerek gecti ve sporumuda yaptim. Su icmeye gelince kis geldi diyemidir nedir bir türlü su icmek aklima gelmiyor. Yinede bugün düne göre daha fazla icmeye gayret ettim. Beslenme acisindan bakarsak kacamaklarim yine oldugu gibi günde birkere olmak üzere devam ediyor. En son yemegimi 16:44 te yedim ve hala ac hissetmiyorum. Kan sekeri dengelemek adina biseyler yapmam gerekiyor tarcinli yesil cay bana bir süre sonra iyi gelmemeye basladi ve biraktim. Sanirim yarindan itibaren limonlu bitki cayina ceviricem henüz bilmiyorum 🤔🤔. Bakalim yeni biseyler bulabilcekmiyim. Tuzlu su küründen sonra biraz dikkatle yaklasmam gerekiyor cünkü bana kilo verdirmedi yagdan yakmam gerekiyor vucudumda depolanmis ve atilmasi gereken bisey oldugunu düsünmüyorum artik cünkü 2 kere denedim ve pek bir sonuc alamadim. Bakalim yarin bana neler göstericek. Simdilik iyi geceler 🌙💫

Sevgili günlük,

güzel gecen bir günün ardindan tekrar burdayim.
Az kacamakli ve saglikli bir gün gecirdim. Sporumu düzenli olarak her aksam yapmaya basladim. Yüzümde spordan kaynakli incelme görünüyor. Vücudumda degisiklik hissediyorum. Birakmaya niyetim yok cünkü 4 gün oldu ve etkilerini görmeye basladim bile. Sanirim su icmem arttigi icinde extradan ödem atiyorum. Spordan sonra kan sekerimi dengelemek adina biseyler bulmam gerek cünkü erken yemegimi yedigim icin sonra acikiyorum. Simdilik iyi geceler 💫🌙

Back