• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yillardir bitmeyen kilo cilem!

Evett stres, üzüntü o şekil saldırı olabiliyor. Cidden kasmıyorum hayrettt😃🤣
Kasmayin kendiliginden olusur tek tek baslayin herseye ekmegi hayatimdan cikardim bi kac gün öncesine kadar böyle biseyi düsünemezdim mesela tatliya gelince asla vazgecemem günde birkere izin verdim gerisini meyveyle destekliyorum 😅

Kasmayin kendiliginden olusur tek tek baslayin herseye ekmegi hayatimdan cikardim bi kac gün öncesine kadar böyle biseyi düsünemezdim mesela tatliya gelince asla vazgecemem günde birkere izin verdim gerisini meyveyle destekliyorum 😅
İyi yapmışsınız, benim ekmekle aram yok da tatlı da yok gibi. Yani önceden vardı işte; artık istek azaldığından daha kolay olur gibi.

81.5 kilodan 77.5 kiloya düştüm bir ayda çeşit çeşit yiyerek ve hiç sıkılmayarak. Sıfır spor bu arada. Bende yıllardır al ver al ver uğraştım durdum. En son pes edip online diyetisyen danışmanı oldum. Çok memnunum diyetisyenimden ,çok değişik tarifleri var .3-4 defa bu gerçekten diyet mi ya dediğim oldu mesela. Merak edersen özelden mesaj at ,vereyim ismini detaylarını

81.5 kilodan 77.5 kiloya düştüm bir ayda çeşit çeşit yiyerek ve hiç sıkılmayarak. Sıfır spor bu arada. Bende yıllardır al ver al ver uğraştım durdum. En son pes edip online diyetisyen danışmanı oldum. Çok memnunum diyetisyenimden ,çok değişik tarifleri var .3-4 defa bu gerçekten diyet mi ya dediğim oldu mesela. Merak edersen özelden mesaj at ,vereyim ismini detaylarını
Tesekkür ederim ben simdilik böyle denemeye devam etmek istiyorum. Diyetisyen olmadanda basarabilirim inaniyorum. Son carem diyetisyene basvurmak ve suan öyle bir düsüncem yok. Tesekkürler ilginize 🥰🤗

Sevgili günlük,
Bugün cok güzel gecti kendime belirledigim tek kacamaklik hakkim disinda yememem gereken bisey yemedim. Moralim bozuldugunda hemen yemek yeme istegimin olustugunu bugün farkettim. Her zaman yaptigim seyi. bugün ilk defa blincli olarak farkina vardim ve kendime hayir diyebildim. Bunun icin ugrasmam gerektigini anladim. Duygusal olarak kötü bir an gecirince bunu yapmamam gerektigini ögrenmeliyim. Bunun icin arastirmalar yapicam birazdan. Bu arada eklemek istedigim birsey daha var diyet konusunda, kalori hesabi yapmiyorum ve bilincli tercih yöntemiyle ilerliyorum. Bu bana cok iyi geliyor cünkü kendimi zorlamadan dogru seyleri yaparak yavas yavas ilerliyorum. Zormus gibi gelsede bana basta bence bu bir kac gün icerisinde yillardir yapamadigim cok seyi yaptim. Bir cok seyden vazgectim ve vazgecmisim gibi hissetmiyorum. Bu güzel gecmis günü burda bitirip birazdan uyumaya gidicem. Iyi geceler

Sevgili günlük, bugün itibariyle 80 li kilolara veda ediyorum🤩🤩🤩 sabah tartildim dayanamayip ve tartida 79,9 u gördüm. Vermem gereken 20 kilo daha kaldi. Azimliyim ve bu savasi ben kazanicam. Kazanabilmek icin elimden geleni yapiyorum ve yapicam. Henüz kahvalti yapmadim canim bugün bir türlü yemek yemek istemiyor. Kendimce bir sayi belirlemistim 77 kilo olursam eger bu diyetin basarili olduguna inanicam. Henüz birseyler söylemek icin cok erken gibi geliyor bana.

Sevgili günlük,
Bugün cok yogun bir gündü ve disarida gecti nerdeyse tamami. Kahvalti ve öglen yemegini yapmayada yemeyede firsatim olmadi. Aksam biseyler yiyerek gecistirdim sadece. Kacamak yapasim dahi gelmedi cünkü cok yorgundum. Bir gün daha basariyla sona erdi diyebiliriz. Önümüzdeki 3 gün boyunca tartilmicam cünkü aradaki farki daha cok görmek istiyorum. Eskiden günlük hatta günde 2-3 kere tartilirdim bir degisiklik görebilmek icin. Herseyin basi sabirmis ve ben sabrettikce emegimin karsiligini aliyorum. Umarim bu haftayi yine güzel bir zaferle bitirebilirim. Vermek istedigim kesinlikle haftada 2-3 kilo degil. Eksi 1 görmek bile beni mutlu etmisti ilk basladigim zaman. 7 gün gecti nerdeyse diyetimin üstünden ve meyvelerini yeni yeni toplamaya basladim. Önümdeki hafta icin kendime bir hedef koymadim. Sadece yaptiklarimi ayni sekilde yapmaya devam edicem. Iyi geceler 🌙💫

Sevgili günlük, bugün icin bildirmem gereken birsey yok buraya. Günüm gayet sakin ve heycansiz geciyor. Kahvalti ve ögle yemeginden sonra aksamda yemek yermiyim bilmiyorum simdilik gayet tok hissediyorum. Bugün kendimce kücük bir kacamak yaptim cünkü biraz halsizim ve kendimi simartmak istedim. Persembe günü tartilicam. Sonucu merakla bekliyorum. Dün uzun bir aradan sonra ilk defa beyaz ekmek yedim. Birdaha yemeyi düsünmüyorum cünkü bana iyi gelmedigini fark ettim. Tadinida pek özlememisim acikca söylemek gerekirse. Diyettenmidir bilmiyorum ama yedigim seyler bana ya fazla tuzlu yada fazla sekerli gelmeye basladi. Sanirim kendimi arindirma sürecine girdigim icin bu hisse kapiliyorum. Persembe o tarti yine eksiyi göstersin diye elimden geleni yapicam. Doymama hissim kendini hic bitmeyen bir tokluga birakti sanki. Doymak nedir bilmeyen ben bu sürecte nedense acikmiyorum. Bol eksili bir hafta daha olmasini istiyorum ve yasaklar koymadigim halde elim artik sadece saglikli gidalara gidiyor. Benim bedenim icin sagliksiz olan ne varsa benim icin sanki bu dünya üzerinde yok olmus gibi. Tatli, abur cubur hamur isi, yagli ve tuzlu seyleri artik yemek istemiyorum.

Bu aralar buraya yazmaya hic firsat bulamiyorum nedense. Günüm karantina nedeniyle cok sade geciyor. Kahvalti yapmadim bugün hemen ögle yemegi niyetine tost yedim. Istah konusuna gelince, kesinlikle yok ve aclik dahi hissetmiyorum nedense. Yine aksam oldu günlükcüm bir günün daha sonuna geldim. Kacamak yapmadim ve bugün yapmak istemiyorum. Canim cok tatli cekerse meyve yemeyi planliyorum.

Sevgili günlük,

bugün sadece bir ögün beslendim cünkü canim yemek yemek istemedi ve istemiyor. Kacamakta yapmadim. Öyle birsey yemek dahi gelmedi aklima bugünü de kapatmis oldum bu sekilde. Moralim bu aralar pek yok havadanmidir bilmiyorum. Kocam zaten ayri telden caliyor bu aralar kendisiylede pek anlasabildigimiz söylenemez. Merakla bekliyorum acaba kilo verebilmismiyim diye bu günlerde.

Sevgili günlük,
bugün tartiya cikmaktan vazgectim. Müsait olmadigim bir dönem gecirdigim icin 2 gün daha beklemeye karar verdim. Beyaz ekmek tüketmeye basladim bu sürecte nedense. Yarindan itibaren onuda birakicam. Son ögünümü yedim az önce ve yarina kadar hic birsey yemeyi düsünmüyorum.

Beyaz ekmegin bende tikaniklik yarattigini fark ettim ve hayatimdan tamamen cikarmaya karar verdim. Yarin diyet listeme uymaya devam edicem. Canim cok tatlida cekmeye basladi bu dönemi bir atlatsaydimda bu istekler son bulsaydi. Kendime birazdan tarcinli bitki cayimi hazirlicam, belki bu tatli ve karbonhidrat istegimi bastirir. Insan bedeni neye ihtiyac duyuyorsa cani onu cekermis. Beslenmeme hala dikkat ediyorum ve elimden geldigince sagliksiz beslenmemeye calisiyorum.

Beyaz ekmegin bende tikaniklik yarattigini fark ettim ve hayatimdan tamamen cikarmaya karar verdim. Yarin diyet listeme uymaya devam edicem. Canim cok tatlida cekmeye basladi bu dönemi bir atlatsaydimda bu istekler son bulsaydi. Kendime birazdan tarcinli bitki cayimi hazirlicam, belki bu tatli ve karbonhitrat istegimi bastirir.

Sevgili günlük,
bugün bir türlü yazmaya firsat bulamadim. Yarin icin heycanliyim cünkü tartilicam. Bugün diyetimi bozmadim ve kacamakta yapmadim. Cok sade ve kalorisi az bir kahvalti (3-4cherry domates,1 salatalik, 1 dilim peynir, 2 tavuk köfte) ardindanda tarcinli yesil cay ve ara ögün olarak bir mandalina yedim. Henüz acikmadim ve aksam icin bol yesillikli bir salata düsünüyorum. Canim bugün ne tatli cekti nede karbonhidrat tüketmek istedim. Sanirim bu dönemsel bir istekti ve gecti. Bu aralar su icmek nedense aklima gelmiyor, bunu degistirmem gerek ve günde bir bitki cayi yerine iki bitki cayi icmeye karar verdim. Bakalim yarin tarti neler söylicek.

Az önce bugün icin son yemegimi yedim ve kendime tarcinli yesil cay yaptim. Salata ve meyve yedim. Yarin tartilicam ve sonucu bende cok merak ediyorum. Simdilik buraya yazabilceklerim bukadar. Umarim yarin buraya güzel haberlerle gelirim ve güncel kilomu degistirebilirim. Iyi geceler🌙💫

Sevgili günlük,
pek mutlu haberlerle gelmedim bu sefer. Sabah tartildim ve kilo verememisim. Tam olarak 80,3 ciktim tartida yani 0,5 daha fazlayim en son tartildigimdan beri. Belki yarin daha farkli cikar bilmiyorum ama özel dönemden bir iki gün sonra tartilmamak gerekliymis. Hala bedende siskinlik olabilirmis. Yarin tekrar bakicam emin olamadim pek. Moralimi bu tartidaki arti cok bozmadi sadece bekliyordum öyle olucagini. Pek dikkatte etmedim canim bu sefer baya seyler istedi ve bende yedim. Bugün yine diyetime kaldigim yerden devam edicem ve yarin tartilip kesin sonucu buraya yazicam.

Merhaba,
bugün icin son yemegimi yedim az önce. Bol bol salata ve balik yedim. Yarin tartiya cikicam ve sonucta bir degisiklik olucakmi merak ediyorum. Aksam icin kendime cay keyfi vericem ve günü bu sekilde sonlandiricam. Yarin icin heycanliyim ve baya sabirsizlaniyorum. Simdilik buraya yazicaklarim bukadar 😅 yarin görüsmek üzere 🌟

Günaydin sevgili günlük,

az önce tartildim vee 79,7 ciktim.🎉🎊 Iki gün arasinda 600 gr fark vardi. Demekki o dönemden kalan sisligimide atmisim ve gercek kiloma ulastim. Henüz daha kahvalti yapmadim. 40 dk kadar bir vaktim daha var yemek yemem icin. Haftasonuna kadar ne kadar daha gider merakla bekliyorum. 79 görsem yeter benim icin, kendimi cok sikmiyorum ve kilo vermek icin piskolojimi yormuyorum. Yasam tarzi haline getirmem gerektigini ögrendim. Dün gece 1 kase dondurmali findikli helva yiyip bu sabah 600 gr daha az cikmaninda bir yolu varmis ve o yolu ögrendim denilebilir artik. Gün icerisinde ne yedigime dikkat edersem bir kacamak yaptim diye bütün gün ziyan olmuyor artik. Bu eksilerin devaminida getiricem. 🤩🥰

Back
X