- 26 Ocak 2016
- 233
- 85
- 98
- Konu Sahibi Derinmevzu
-
Kocam dediğin insan dışında evliliğine gölge düşüren kimse yok. Bu kadar aldatılmışsın hala adamın anlattıklarına inanmak istiyorsun. Kendinle derdin ne acaba? Bu adam senden daha mı değerli? Sürekli araştırma yapıp paranoyak olacağına adamı boşa hayatını kurtar.Merhaba konum biraz uzun olcak amabasta sunu soyleyim bu kk kadinlari hepinize minnettarim cogu seylerin gucunu sizden aldim saolunn konuma gelicek olursak basliyorum uzun yil oldu evliyim esimle severek evlendik ama bu sadece benim icin gecerliymis belki o sevmemiss defalarca aldatilmis bi kadinim ama bunu en yakin ark bile bilmiyo ama hep sabir dedim gitmek istedim falan bisekilde olmadii ama dusunuyorum onlarla bh adam ilerleyemedi ama tabi icinde bi uhte varr neyse bi kadin dikkatimi cektii eski teklif ettigi kizmis ama cikma olayi yokk kadin dul bi oglhvar fena biseyy yani agxi uslubu bozyk her gun facede resimleri yazili imali sozler takipteydim hatta birinde cskma face acip agzma geleni saymistim ben oldugunu bilmeden kac kezde esimin facede filan arattigini takip ettigini gordum gecmis yillsrda ama hep bi bahane yine affettim gecen yataga uzandin telefonunu aldim mesengerine bakmaya basladim bi baktimki tak kadin ciktii anaaaaa mesengrrda eklii bildiginiz yani ben sok esime soruyom yemin ediyo bilmiyomus nerden cikmiss onceden farketse benim bakacami bilmiyomuymuss en son i uygulamiyi sildii ama bende soru isaretleri kaldii aldim karsima kinustum bak adam unutamiyosann cekiliyim aradan evlen dedimm cikiyim hayatindan yok bilmiyomus nerde ilgilenmiyomus o zaman dedim bu kadin mesengera toto dan surpriz yumurtadanmi cikti yaww simdi size soruyorum bu o mesengera nasi eklenmis olmali facede arkadas deillerr aklimaa tek bi secenek geliyo trlefon rehberinde kayitli ve numaradan ciktii daha once eskiden sormustum oyle demisti ve cidden benim mesengerdada denedimm oyle sanirim peki sizce ne yaomaliyimm herkes mesengrra eski sevgilisini eklesin o zaman varmi oyle balli dunya ?
Haklisiniz zaten ama cocuk olunca is degisuyo bide elime meslegimi almsyi bekliyorum zatenKocam dediğin insan dışında evliliğine gölge düşüren kimse yok. Bu kadar aldatılmışsın hala adamın anlattıklarına inanmak istiyorsun. Kendinle derdin ne acaba? Bu adam senden daha mı değerli? Sürekli araştırma yapıp paranoyak olacağına adamı boşa hayatını kurtar.
Ama mesaj atinca kayit ediyo zaten demekki bi mesaj olayi vargeçenlerde arkadaşım olmayan birisi bana msj atmış, ben de kimsin necisin diye sordum sadece.
eklemediğim halde messengerda çıkmaya başladı iki hafta felan da kaybolmadı
zaten adam vukuatlı, rehbere tel ekleyince de messenger da çıkabiliyor eğer bağlı ise, ya da konuşunca da çıkıyor.Ama mesaj atinca kayit ediyo zaten demekki bi mesaj olayi var
Daha önce aldattı diyosan vardır birşeylerMerhaba konum biraz uzun olcak amabasta sunu soyleyim bu kk kadinlari hepinize minnettarim cogu seylerin gucunu sizden aldim saolunn konuma gelicek olursak basliyorum uzun yil oldu evliyim esimle severek evlendik ama bu sadece benim icin gecerliymis belki o sevmemiss defalarca aldatilmis bi kadinim ama bunu en yakin ark bile bilmiyo ama hep sabir dedim gitmek istedim falan bisekilde olmadii ama dusunuyorum onlarla bh adam ilerleyemedi ama tabi icinde bi uhte varr neyse bi kadin dikkatimi cektii eski teklif ettigi kizmis ama cikma olayi yokk kadin dul bi oglhvar fena biseyy yani agxi uslubu bozyk her gun facede resimleri yazili imali sozler takipteydim hatta birinde cskma face acip agzma geleni saymistim ben oldugunu bilmeden kac kezde esimin facede filan arattigini takip ettigini gordum gecmis yillsrda ama hep bi bahane yine affettim gecen yataga uzandin telefonunu aldim mesengerine bakmaya basladim bi baktimki tak kadin ciktii anaaaaa mesengrrda eklii bildiginiz yani ben sok esime soruyom yemin ediyo bilmiyomus nerden cikmiss onceden farketse benim bakacami bilmiyomuymuss en son i uygulamiyi sildii ama bende soru isaretleri kaldii aldim karsima kinustum bak adam unutamiyosann cekiliyim aradan evlen dedimm cikiyim hayatindan yok bilmiyomus nerde ilgilenmiyomus o zaman dedim bu kadin mesengera toto dan surpriz yumurtadanmi cikti yaww simdi size soruyorum bu o mesengera nasi eklenmis olmali facede arkadas deillerr aklimaa tek bi secenek geliyo trlefon rehberinde kayitli ve numaradan ciktii daha once eskiden sormustum oyle demisti ve cidden benim mesengerdada denedimm oyle sanirim peki sizce ne yaomaliyimm herkes mesengrra eski sevgilisini eklesin o zaman varmi oyle balli dunya ?
O zaman bu adam mesaj mi yolladiFace de ekli olmasada mesaj bölümü herkese açıksa mesaj gönderebilir insanlar
Kimin ilk yolladığını konuşma penceresinden anlayabilirsiniz.O zaman bu adam mesaj mi yolladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?