yillardir evlikigime golge dusuren kadjn

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhaba konum biraz uzun olcak amabasta sunu soyleyim bu kk kadinlari hepinize minnettarim cogu seylerin gucunu sizden aldim saolunn konuma gelicek olursak basliyorum uzun yil oldu evliyim esimle severek evlendik ama bu sadece benim icin gecerliymis belki o sevmemiss defalarca aldatilmis bi kadinim ama bunu en yakin ark bile bilmiyo ama hep sabir dedim gitmek istedim falan bisekilde olmadii ama dusunuyorum onlarla bh adam ilerleyemedi ama tabi icinde bi uhte varr neyse bi kadin dikkatimi cektii eski teklif ettigi kizmis ama cikma olayi yokk kadin dul bi oglhvar fena biseyy yani agxi uslubu bozyk her gun facede resimleri yazili imali sozler takipteydim hatta birinde cskma face acip agzma geleni saymistim ben oldugunu bilmeden kac kezde esimin facede filan arattigini takip ettigini gordum gecmis yillsrda ama hep bi bahane yine affettim gecen yataga uzandin telefonunu aldim mesengerine bakmaya basladim bi baktimki tak kadin ciktii anaaaaa mesengrrda eklii bildiginiz yani ben sok esime soruyom yemin ediyo bilmiyomus nerden cikmiss onceden farketse benim bakacami bilmiyomuymuss en son i uygulamiyi sildii ama bende soru isaretleri kaldii aldim karsima kinustum bak adam unutamiyosann cekiliyim aradan evlen dedimm cikiyim hayatindan yok bilmiyomus nerde ilgilenmiyomus o zaman dedim bu kadin mesengera toto dan surpriz yumurtadanmi cikti yaww simdi size soruyorum bu o mesengera nasi eklenmis olmali facede arkadas deillerr aklimaa tek bi secenek geliyo trlefon rehberinde kayitli ve numaradan ciktii daha once eskiden sormustum oyle demisti ve cidden benim mesengerdada denedimm oyle sanirim peki sizce ne yaomaliyimm herkes mesengrra eski sevgilisini eklesin o zaman varmi oyle balli dunya ?

Kocam dediğin insan dışında evliliğine gölge düşüren kimse yok. Bu kadar aldatılmışsın hala adamın anlattıklarına inanmak istiyorsun. Kendinle derdin ne acaba? Bu adam senden daha mı değerli? Sürekli araştırma yapıp paranoyak olacağına adamı boşa hayatını kurtar.

geçenlerde arkadaşım olmayan birisi bana msj atmış, ben de kimsin necisin diye sordum sadece.
eklemediğim halde messengerda çıkmaya başladı iki hafta felan da kaybolmadı

Haklisiniz zaten ama cocuk olunca is degisuyo bide elime meslegimi almsyi bekliyorum zaten

Önceki aldattiklarini acikca yakaladiysan ve oda kabul ettiyse ona ragmende af ettiysen, simdi sirf bu anlam veremeyip süphelendigin durumu olay yapmayip hareketlerini takip et. Gercekten kurtulmak istiyosan birdahaki emin oldugunda herhangi bir sebeplere bakmayip bosan.

Ama mesaj atinca kayit ediyo zaten demekki bi mesaj olayi var
zaten adam vukuatlı, rehbere tel ekleyince de messenger da çıkabiliyor eğer bağlı ise, ya da konuşunca da çıkıyor.
hiç alakam olmayan bir kişinin messengera eklendiğini hiç görmedim.

Daha önce aldattı diyosan vardır birşeyler
Ama daha önce benimde böyle olmuştu iş başvurusu yapanları tele kaydetmiştim face kendi eklemiş hepsini eşim söyleyince farketmiştim

Ortada evlilik mi var? yillardir aldatiliyorum diyosun.
Bu kadin olmasa başka bi kadin senin deyiminle gölge olacak.

Aradan cekil, evlensinler hatta nikah şahidi ol. Tam yol göstermissin kocana.

Face de ekli olmasada mesaj bölümü herkese açıksa mesaj gönderebilir insanlar

Benim mesengerda da esimin arkadaslari cikiyor. ama bende ekli degiller. oluyor yani. Ama aldatilmalariniz icin birsey diyemeyecegim.

Telefonda kayıtlıysa messenger da gözükür ekli olmasa da.

Aldatilmak affedilecek bir sey degil. Taviz tavizi dogurur. Ve bilin ki bir erkek istemeden bir kadin onun cevresinde yer edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…