yillardir evlikigime golge dusuren kadjn

Aldatılan kadınlara bu yüzden boşanın diyoruz. Devam ettiginizde gururunuzu çignediginizle kalmıyor huzursuz bir evliligin ortasında sıkışıp kalıyor, psikolojinize de en büyük zararı yine kendiniz vermiş oluyorsunuz.

Anlattıklarınıza göre o kadından ziyade eşiniz ona yapışmış gibi duruyor.

Madem bugune kadar ayrılmadınız şimdi acele etmeyin, kanıtları toplayın ki bu sefer de aldatılmaktan ötürü boşanma hakkınızı ve tazminatınızı vs kaçırmayın. Eşinize de böyle sorular sorup açık vermeyin.

Sakın aa bilmiyorum, öyle miymiş, vallahi ben yapmadım sözlerine inanmayın. Erkekleri yatakta bassanız dahi aa ben buraya nasıl geldim, bu kim tanımıyorum der inkar ederler. Madem kadınla aranda bir şey yok o kadınla görüştür beni ne alakanız var bilmek istiyorum diyeceksin.İtiraf edene kadar direteceksin görüşücem o kadınla diye. Zaten aralarında gerçekten bir şey varsa yavaş yavaş itiraflar başlar çünkü yemez kadınla görüştürmek. Hee oldu ki tamam konuş görüş dedi alacaksın karşına kadını çat çat soracaksın kocamla ne ilgin var? Görüştünüz mü? Ne kadar zamandır birliktesiniz? Aranızda ne geçti? vs vs.

Ve gerçekten aldatıyorsa ayrılmaya cesaretin var mı? Kendine bunu sor. Evet aldatıldıysam ayrılırım noktayı da koyarım diyorsam yazdıklarımı uygula. Yok ayrılamam diyorsan kapat üstünü çünkü bilsen de bir şey değişmez bilmesen de.

Bende basligi okuyunca kad8n kocaniza salca olmus felan sandim da kadinin bile haberi yok belki. Defalarca aldatilip affetmissiniz bu sefer farkli olan ne ki?

messenger nedir, yani eskiden msn vardı onun yeni versiyonu mu? whatsapp gibi bir sey mi?

Hep kadınlar gölge oluyor evliliğinize zaten kocacıklarınız kanatsız melek, asla suçları olmayan başı önde dolaşan zatlar. Tek tarafı suçlamayı bırakın artık, önce evliliğe size saygısı olmayan adamdan hesap sorun

Bunu yakalasan ne olacak bunun farki ne?

Facete ekli olmayan kisiler de özel mesaj gönderdiği zaman messengara geliyor mesaj.
Ne farkedecekki defalarca aldatmış adam

Bunun şüphesi bile yeterken siz hala neyin peşindesiniz ?
Valla mide genişliğinizi bilemiyorum ama çok sabırlı olduğunuz kesin.

Ben herkesin hayatını tepetaklak ederdim böyle bir şeyin şüphesiyle

Birde sanki evliliğiniz harikaymış da sırf bu kadın gölge düşürmüş

Adam sürekli seni uyutuyo

Tek ayakta binlerce yalan . Ayakta uyutulan bir eş... boşa telefonlarda aksiyonu bırakın adam baya bi yoluna bakiyor. Artık yatakta gözlerinizle görmeniz lazım. O zman da eşiniz 10o kg çimento diye başlamasınn )))))

inanmiyorum yaaa. o kadinin numarasinin rehberinde ne işi var!!! birak mesengeri bu bile başlı başına bi dert. güven bitmiş, gurur bitmiş, saygı bitmiş Allah yardımcınız olsun

Butun yorumlarjnzi okudum tek tek cvp veriyorum simdi bsna olumsuz yorum ypanlarada tsk ler butu elestirilere acigim cok pismanim bu adamla evlendigime zaten ysptigi onca seye ragmen nasi affedebildim sasiriyorum bi kac yil oncede agzindan bisey kacirmsti bi evli cift bulalim int netten diye gerisini yazamicam suan siz olsaniz boyle bi adama ne yaparduniz lutfen yazin icinizden gelenii ben doldu. Tasiyorum artik birisi ile paylasmassam olucem

Ahlaksız herif !!!
Tek çaren bu adamı hayatından çıkarmak
Neyi bekliyorsun ki ?

Artik bu evlilikte beni heyecanlandiran bisi yok inanin ama cocuk var iste biran once okul bitse sanki o zaman hersey yolua girecek gibi bu arada aksam o uyurken bu mesengrr uygulamasuni tekrar yukledim ama o kariinki yoktu yani bence bu silmeyi o gun unuttuu ama allah biyerden gostercekya karsima cikti iste valla kafam cok karisik ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…