Yıllardır geçmeyen burun takıntım

Doktor tabi önerir para kazanıyor sonuçta,bence canım güzeliz ben eminim sende güzelsin,hem göreceli kavramlar,adriana limayı çok begenende var çok çirkin diyende,şahsen çok güzel :KK54:sorun takıntı etmemiz yani ben çok takıntı ediyorum,güzel oldugumu düşünsem bile,buda tabi enerjimizi etkiliyor arkadaşında dedigi gibi
Anam Adriana lima ya çirkin diyen var mı sahi?

Beden disformik bozukluğu deniyor size sanırım tıpta.. doğru tanıyı psikiyatrist koysun, bizim sana bi yardımımız dokunamaz buradan.. ama şunu söyleyebilirim, dünyada açlıktan ölen, şiddet gören, savaşın içinde yaşayan, bedensel engeli olan ve daha birçok zor durumda insan varken biraz da onları aklına getir, belki şükretmene yardımcı olur.. geçmiş olsun..

Var olmaz mı benim etrafımda çok çirkin diyen :KK49: çok haklısınız ama bu tür takıntılar ciddi boyutta oluyor yani bunları elbette düşünüp şükrediyorum halime zaten çirkinimde demiyorum,çocukluguma dayalı bişey ki en ciddi şeyler çocuklukta olan travmalar yüzünden oluyor,yok estetik olsamda ben takarım biliyorum ufacık bi egrilik şişlik bi tuhaflık olsa diyelim estetikten sonra daha da kötü takarım

Teşekkür ederim önerileriniz için,değerli vaktinizden çalıyorsunuz benim için eksik olmayın

estetik olacak en son insan benim diye dusunurlkwn simdi 7 aylik estetikliyim yuzde 90 ozguvenim yukseldi mutlaka yaptir ..w

Canım benim güle güle kullan çok sevindim senin adına,valla bende öyle düşünüyorum kendim için ama bakalım zaman ne gösterir :KK68:

Hem psikolojik destek alin, hem de imkaniniz varsa yaptirin estetik operasyon. Eger hayatinizda olumlu bir degisiklik yaratacaksa yaptirmaya deger, ama yaptirdiktan sonra da takintilariniz devam edecekse sorun burun degil. Cozumu ise aslinda sizde, kendinizi sevmeyi ogrenin.

Back
X