Boşverin böyle bozuk zihniyetli kişiler olmasin hayatinizda
Sevgilisinde gözünüz olduğunu ima ettiyse görüşmeyin tabi.
Ben bir tek arkadaşınızın "umarım" ile "inşallah" arasında ne fark gördüğüne takıldım.
Hediye değilde yine ufak bi çiçekle kutlayın bunca zamanın hatrına. Bir günde alınacak bir karar değildir dostluk.
Gidişata bakın ondan sonra karar verin.
İkisi arasında ne fark var , arkadaşıniz büyük ihtimal ruh hastası. Hayatınızdan atın ve kurtulun.Yani mesajda falan aklında kalmış.ben inşallah değil de umarım diyor Muş’um.hani umarım hep böyle devam eder.zaten orda da kırılmıştım nasıl düşünürsün benim senin için iyi bir şey istemeyeceğimi eğer fesatsam ben görüşmeyelim zaten demiştim.konu bi şekilde kapanmıştı.
Bence yarın doğum gününu kutlayin mesafeli bir şekilde tamamen kestirip atmayın hayatınızdan derim,varsın insanlık sizde kalsin.imasi çok çirkin evet kendinizi ifade de etmişsiniz ama anlamadiysa yapacak birşey yok,sonuçta kaç yıllık dostmussunuz,Hassas bir dönemde falan olabilir belki,gelgitli hallerdedir falan,büyüklük bende kalsin diye düşünürüm, anlayışlı olmaya çalışırım ben,ama tabi karar sizin
Bazi kadinlar koca bulunca herkesi ikinci plana atabiliyor. Ima ettigi sey hic hos bir sey degil. Ben olsam gorusmezdim birdaha
Umarım derken yeterince olumlu mu değil mişim gerçekten o konuda iyiliğini istemiyor muşum ne.yani tam hatırlamıyorum ne dediğini.İkisi arasında ne fark var , arkadaşıniz büyük ihtimal ruh hastası. Hayatınızdan atın ve kurtulun.
Aynen öyle yapın bence de sonrası akışa kalsin.tabiki de zorunuza gider iması gerçekten yakışıksız ama bazen anlayışlı olmak en güzeli aslinda,aranız duzelirse gün gelir oda sizin gergin donemlerinizde size anlayış gosterir bence.bu işler böyledir birbirini idare ede ede yaşar gider insanlar :) geçmiş yıllarıniz var sonucta.insallah hatasını anlarda oda çok uzatmazBen de öyle düşündüm cidden.evet çöm kırıldım hani başkası yok muydu soracak falan dedi.nasıl zoruma gitti.ben de mesafeli şekilde kutlayıp akışına bırakayım diyorum.
Çok kompleksli birisi bence o yüzden.Umarım derken yeterince olumlu mu değil mişim gerçekten o konuda iyiliğini istemiyor muşum ne.yani tam hatırlamıyorum ne dediğini.
Ya tabi ki dostluk dediğimiz o zaten.Herkesin her dönemi bir olmuyor.İdare etmek önemli olan.Normalde de tartıştığımızda yaptığımız o zaten.ama o hep bana der ki ben seni ve yeğenimi hem kardeşim hem arkadaşım olarak görüyorum.ee ama yeğenini kıskanmıyor hiç sadece ben de böyle şeyler düşünüyorsun demek ki ikimiz bir değiliz senin için dedim.ama o böyle şeyler yapmıyor dedi.iyi dedim ona anlatırsın bundan sonra her şeyini o benim gibi değilse dedimAynen öyle yapın bence de sonrası akışa kalsin.tabiki de zorunuza gider iması gerçekten yakışıksız ama bazen anlayışlı olmak en güzeli aslinda,aranız duzelirse gün gelir oda sizin gergin donemlerinizde size anlayış gosterir bence.bu işler böyledir birbirini idare ede ede yaşar gider insanlar :) geçmiş yıllarıniz var sonucta.insallah hatasını anlarda oda çok uzatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?