Yıllardır hayatınızda olan birini bu yüzden hayatınızdan çıkarır mıydınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ashy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
870
219
123
Şimdii benim hem dostum dediğim hem ablam dediğim tüm dertlerimizi paylaştığımız(aramızda 11 yaş var) arkadaşlıktan öte ilişkimiz olan biri var.Olay şöyle oldu.Kendisinin doğum günü için ben iş yerine hediye göndermek istedim.Önce adresi sevgilisinden alacaktım(çünkü o sürekli bi şey gönderiyor iş yerine)yazdım ama sonra vazgeçtim ablasından istemek geldi aklıma öyle yaptım.hem hat hala adamın mi eski eşinin mi bilemedim riske atmak istemedim.Sonrasında biz telde konuşurken bi şekilde konu açıldı ve bu ortaya çıktı.neden ondan almak istedin adresi dedi.yani konu art niyete dönmeye başladı.durumu açıkladığım halde yani mantıklı mı sence dedi.neyse akşam konu kapandı ertesi gün öğleden sonra mesaj attı bana niye mesaj atmıyorsun bu saate kadar diye.ben de kırgınım ve kızgınım tartışmaya da Halim yok dedim sonra yine tartışmaya döndü ve ben engelledim.hemen sonrası aradı aramızdaki bağın kopacağını düşünüyor musun dedi ben de bana güvenmiyorsa yaptıklarım da art niyet arıyorsa artık görüşmememiz gerektiğini söyledim.öyle kafam karıştı fevri mi davrandım acaba?ama bundan bi on gün önce de sevgilisiyle ilgili bi şey anlattığında ya da fotoğraf attığında ben umarım diyor muşum inşallah demiyor muşum.ben duygusal olarak baktığım için karar veremiyorum.ya kesip atmışken böyle kalacak ya da yarın doğum gününü kutlayacağım mesafeli bi şekilde insanlık bende kalacak??

Sevgilisinde gözünüz olduğunu ima ettiyse görüşmeyin tabi.

Gözükün olduğunu düşünmemiştir de.kıskançlık konusunu en iyi sen anlarsın dedi.evet sevgilimi ben de çok kıskanırdım.ama Burda beni çığrından çıkartan ben açıklama yaptığım halde normal mi bu diyip hala açıklama beklemesi.ee?ben de daha fazla tartışmak istemedim açıkçası senin için art niyeti olmayanlara anlatırsın bundan sonra her şeyini hadi Allah’a emanet ol diyip kapadım teli.

Bence yarın doğum gününu kutlayin mesafeli bir şekilde tamamen kestirip atmayın hayatınızdan derim,varsın insanlık sizde kalsin.imasi çok çirkin evet kendinizi ifade de etmişsiniz ama anlamadiysa yapacak birşey yok,sonuçta kaç yıllık dostmussunuz,Hassas bir dönemde falan olabilir belki,gelgitli hallerdedir falan,büyüklük bende kalsin diye düşünürüm, anlayışlı olmaya çalışırım ben,ama tabi karar sizin

Ben bir tek arkadaşınızın "umarım" ile "inşallah" arasında ne fark gördüğüne takıldım.

Yani mesajda falan aklında kalmış.ben inşallah değil de umarım diyor Muş’um.hani umarım hep böyle devam eder.zaten orda da kırılmıştım nasıl düşünürsün benim senin için iyi bir şey istemeyeceğimi eğer fesatsam ben görüşmeyelim zaten demiştim.konu bi şekilde kapanmıştı.

Hediye değilde yine ufak bi çiçekle kutlayın bunca zamanın hatrına. Bir günde alınacak bir karar değildir dostluk.
Gidişata bakın ondan sonra karar verin.

Mesela whatsapp ta engelli ama yarın normalden mesaj atsam doğum gününü kutlasam ondan sonrasını akışına mı bıraksam.eğer ondan sonra da bi şey yapmıyorsa doğru karar almışımdır.

İkisi arasında ne fark var , arkadaşıniz büyük ihtimal ruh hastası. Hayatınızdan atın ve kurtulun.

Ben de öyle düşündüm cidden.evet çöm kırıldım hani başkası yok muydu soracak falan dedi.nasıl zoruma gitti.ben de mesafeli şekilde kutlayıp akışına bırakayım diyorum.

Bazi kadinlar koca bulunca herkesi ikinci plana atabiliyor. Ima ettigi sey hic hos bir sey degil. Ben olsam gorusmezdim birdaha

Bi tarafım öyle diyor.Ama kendisi hem ablam hem arkadaşım yıllardır.Bi yandan da kıyamıyorum işte.Kimleri sineye çektin affettin bunu da abartma falan diyorum kendime

İkisi arasında ne fark var , arkadaşıniz büyük ihtimal ruh hastası. Hayatınızdan atın ve kurtulun.
Umarım derken yeterince olumlu mu değil mişim gerçekten o konuda iyiliğini istemiyor muşum ne.yani tam hatırlamıyorum ne dediğini.

Ben de öyle düşündüm cidden.evet çöm kırıldım hani başkası yok muydu soracak falan dedi.nasıl zoruma gitti.ben de mesafeli şekilde kutlayıp akışına bırakayım diyorum.
Aynen öyle yapın bence de sonrası akışa kalsin.tabiki de zorunuza gider iması gerçekten yakışıksız ama bazen anlayışlı olmak en güzeli aslinda,aranız duzelirse gün gelir oda sizin gergin donemlerinizde size anlayış gosterir bence.bu işler böyledir birbirini idare ede ede yaşar gider insanlar :) geçmiş yıllarıniz var sonucta.insallah hatasını anlarda oda çok uzatmaz

Ben ilişkimi keserdim. Yaptığı çok çirkin bir ima. Affedilecek birşey değil. Ne münasebet yani herkes onun sevgilisinin peşinde mi ?

Ya tabi ki dostluk dediğimiz o zaten.Herkesin her dönemi bir olmuyor.İdare etmek önemli olan.Normalde de tartıştığımızda yaptığımız o zaten.ama o hep bana der ki ben seni ve yeğenimi hem kardeşim hem arkadaşım olarak görüyorum.ee ama yeğenini kıskanmıyor hiç sadece ben de böyle şeyler düşünüyorsun demek ki ikimiz bir değiliz senin için dedim.ama o böyle şeyler yapmıyor dedi.iyi dedim ona anlatırsın bundan sonra her şeyini o benim gibi değilse dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…