- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
Ben olsam çiçegimi gönderir,bunun içindi adres alma uğraşım der,biraz kırgın bir not yazardım.Şimdii benim hem dostum dediğim hem ablam dediğim tüm dertlerimizi paylaştığımız(aramızda 11 yaş var) arkadaşlıktan öte ilişkimiz olan biri var.Olay şöyle oldu.Kendisinin doğum günü için ben iş yerine hediye göndermek istedim.Önce adresi sevgilisinden alacaktım(çünkü o sürekli bi şey gönderiyor iş yerine)yazdım ama sonra vazgeçtim ablasından istemek geldi aklıma öyle yaptım.hem hat hala adamın mi eski eşinin mi bilemedim riske atmak istemedim.Sonrasında biz telde konuşurken bi şekilde konu açıldı ve bu ortaya çıktı.neden ondan almak istedin adresi dedi.yani konu art niyete dönmeye başladı.durumu açıkladığım halde yani mantıklı mı sence dedi.neyse akşam konu kapandı ertesi gün öğleden sonra mesaj attı bana niye mesaj atmıyorsun bu saate kadar diye.ben de kırgınım ve kızgınım tartışmaya da Halim yok dedim sonra yine tartışmaya döndü ve ben engelledim.hemen sonrası aradı aramızdaki bağın kopacağını düşünüyor musun dedi ben de bana güvenmiyorsa yaptıklarım da art niyet arıyorsa artık görüşmememiz gerektiğini söyledim.öyle kafam karıştı fevri mi davrandım acaba?ama bundan bi on gün önce de sevgilisiyle ilgili bi şey anlattığında ya da fotoğraf attığında ben umarım diyor muşum inşallah demiyor muşum.ben duygusal olarak baktığım için karar veremiyorum.ya kesip atmışken böyle kalacak ya da yarın doğum gününü kutlayacağım mesafeli bi şekilde insanlık bende kalacak??
Allah beni hic bir dostumla bu sekilde sinamasin.Aninda biter hersey.Yemisim gecirdigimiz seneleri.
Yani şöyle.Önce dedi ki sen ona yazınca hani senin iteklemen ile o da bi şey yapar ya da benim yazdırdığımı düşünür hatırlatma falan gibi dedi tamam dedim Burda haklı ama açıkladığım halde hala uzatması ne bileyim karıştım iyice.Ben bi de kinci değilim bir ay sonra pişman olabilirim mesela.Hep iyi günler kalır aklımda o durumda da olmak istemem.Ben ilişkimi keserdim. Yaptığı çok çirkin bir ima. Affedilecek birşey değil. Ne münasebet yani herkes onun sevgilisinin peşinde mi ?
Çok kompleksli birisi bence o yüzden.
Ben olsam çiçegimi gönderir,bunun içindi adres alma uğraşım der,biraz kırgın bir not yazardım.
Bı tarafınız çok kızgın bir tarafınız kiyamiyor farkındayım ama şu saatten sonra sadece doğum gününü kutlayin ve kosenize çekilin derim,dediğiniz gibi karsilik verirse düzeltirsiniz yok karşılık olmazsa mesafeli olursunuz o zamanYa tabi ki dostluk dediğimiz o zaten.Herkesin her dönemi bir olmuyor.İdare etmek önemli olan.Normalde de tartıştığımızda yaptığımız o zaten.ama o hep bana der ki ben seni ve yeğenimi hem kardeşim hem arkadaşım olarak görüyorum.ee ama yeğenini kıskanmıyor hiç sadece ben de böyle şeyler düşünüyorsun demek ki ikimiz bir değiliz senin için dedim.ama o böyle şeyler yapmıyor dedi.iyi dedim ona anlatırsın bundan sonra her şeyini o benim gibi değilse dedim
abla neresinde tutsan elinde kalıyor yok neden inşallah demiyon da umarım diyon? yok neden adresi ona soruyon... ben olsan direk keser atarım ilişkiyi, yıl hatrı falan olmaz ... ima ettiği şey çok çirkin onca senelik tanışık olduğum insana asla böyle bir ima da bulunmam hatta hiç aklıma bile gelmez
Bı tarafınız çok kızgın bir tarafınız kiyamiyor farkındayım ama şu saatten sonra sadece doğum gününü kutlayin ve kosenize çekilin derim,dediğiniz gibi karsilik verirse düzeltirsiniz yok karşılık olmazsa mesafeli olursunuz o zaman
Yani şöyle.Önce dedi ki sen ona yazınca hani senin iteklemen ile o da bi şey yapar ya da benim yazdırdığımı düşünür hatırlatma falan gibi dedi tamam dedim Burda haklı ama açıkladığım halde hala uzatması ne bileyim karıştım iyice.Ben bi de kinci değilim bir ay sonra pişman olabilirim mesela.Hep iyi günler kalır aklımda o durumda da olmak istemem.
Farkındamisiniz aranızdaki ilişkiden örnekler verdikce ayrı bir manyaklik türüyor bu bayandan. Yarin resmi bir şekilde "doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere. İsim soyisim" şeklinde resmiyetin dibi bir mesaj atın ve kendisi hezeyanlarından vazgeçmeden bir daha ilişki kurmayın. Bunu ona da belirtin olduysa arayı duzelttiniz bu konuda son sansinda olduğunu söyleyin.
Boşverin o zaman.adresi alirken soylemissinizdir heralde hediye alacağınızı.dogum gününden sonra öğrenir.hediyenin gelmediğini görünce yaptığının yanlış olduğunu sizin kırıldığınızı anlar.O da aklıma geldi ama vazgeçtim.Öğrenciyim ve geçen aydan ayırdım ona almak istediğim hediye için ve o para hiç yokmuş gibi davrandım.Ama içime öküz oturdu açıkçası hevesim kaçtı.
Evet zaten sürekli kendimi açılmak zorunda kalmaktan yorulduğum için engelledim.Ama işte vicdan.Onca yıl bunun için silinir mi acaba nankörlük olur mu?
Beni en iyi sen anlarsin diyor sonra kivirmak icin kiskancliga vurgu yaparak.Siz durumu normallestirmeye calisiyormussunuz gibi geldi bana.Siz bilirsiniz.Olayi yasayan sizsiniz.Fikir sordunuz.Kendimi sizin yerinize koydum.Ben kaldiramam bunu.
Siz haklısınız tabiki . Çok ağır bir itham. Insan kardeşim dediği kişiyi kıskanır mı, ki size her şeyini anlatmış. Doğum gününü kutlayın sonra da mesafeli davranın. Belki hatasını anlayıp özür diler belli olmaz. Ben olsam samimiyeti keserdim herhalde sıradan biri olurdu benim için.
Bence bu yuzden arkadaslik bitirilebilir.sorunlu insanlardan uzak durmak lazim ya bence .mesfeli ol artik.sen uzaklasinca anlar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?