- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçte olmaz... onca yıl bunun için silinmez de ne için silinir? böyle insanlarla yormayın kendinizi... görüşmeye devam ederseniz daha çok yorulur kırılırsınız ... kendinizi onun yerine koyun, o sizin erkek arkadaşınıza her hangi bir konu için mesaj atsa yada arasa altında bir art niyet ararmısınız? bunun kıskançlıkla alakası yok bu düpedüz kötü kalplilik
Sevgilisini ayartıcağından korkuyor
Sevgilisine güvenmiyor
Sana güvenmiyor
Daha çok da kendine güvenmiyor bu arkadas
Ben olsam küsmem ama mesafe koyarım
Kırıldığını söylemişsin zaten
Sanki bir tek onun sevgilisi var bu dünyada ysni baxı kadınlarda ne diyeyim
Siz zaten açıklama yapmışsınız. Sizi yaşınız ondan küçük diye rakip mi gördü acaba? Bariz kıskanmak bu. Siz yine de akışına bırakıp görün ona göre davranın.Evet hem kardeşim hem kızım diyorsun yeğeninle bir tutuyorsun ama ondan hiç böyle şeyler düşünmüyorsun ama benden düşünüyorsun.bu durumun da sebebi yeğeni öyle şeyler söylemiyormuş yapmıyormuş.![]()
Sen yinede engellemeYani bana inanmaması ya da nasıl tarif edilir bilmiyorum bi şekilde onu rahatsız eden şeyi tarif edemiyorum.O kadarını düşünmüştür de diyemiyorum.
Boş ver canım böyle insanlar olmasın hayatınızda doğum gününü kutlayin ama mesafenizi koruyun o insandan herşey gelir
Siz zaten açıklama yapmışsınız. Sizi yaşınız ondan küçük diye rakip mi gördü acaba? Bariz kıskanmak bu. Siz yine de akışına bırakıp görün ona göre davranın.
Hep kendine göre haklısın diyor vs.Yani büyük olduğu için mi bilmem hep üste çıkabiliyor.Ben de fazla vicdanlıyım sanırım.Aslında o da iyi bir insandır.Ama iki kez bana inanmadığı ast niyet aradığı tartışmaları olunca danışmak istedim.Acaba sorunun tamamı benimle ilgili mi diye.
Sen yinede engelleme
Belki sen daha genç daha güzelsin sevgilisi sana ilgi duyar diye korktu aslında biraz empati yapmak laxım .
Sonuçta yaşanmış çok şeyiniz var.silme ama mesafe koy zamanla anlar hatasını boş yere kuruntu yaptığını
Her mesajınızı okudukça açıkçası şunu söylemek istedim. Bu bayan baya ince ince sizi manipüle ediyor. Ne demek hem yeğenimle birsin deyip sonra onlar böyle şey yapmıyor ama demek. Ne yapmıyorlar adresimi sormuyorlar?! Ne yapmıyorlar yani ne kasıt ediliyor burda.
Ne kadar yakında olsanız ana-baba bir kardeş dahi olsanız sınırlar hadler vardır ilişkilerde. Haddini baya baya aşmış bu bayan.
B
Boşverin o zaman.adresi alirken soylemissinizdir heralde hediye alacağınızı.dogum gününden sonra öğrenir.hediyenin gelmediğini görünce yaptığının yanlış olduğunu sizin kırıldığınızı anlar.
O zaman artık bundan sonrası için araniza mesafe koyup hayatına öyle devam et bence. Yarın en ufak birşey de yine seni sevgilisinden kıskanıp olay çıkarır .Yani şöyle.Önce dedi ki sen ona yazınca hani senin iteklemen ile o da bi şey yapar ya da benim yazdırdığımı düşünür hatırlatma falan gibi dedi tamam dedim Burda haklı ama açıkladığım halde hala uzatması ne bileyim karıştım iyice.Ben bi de kinci değilim bir ay sonra pişman olabilirim mesela.Hep iyi günler kalır aklımda o durumda da olmak istemem.
Konuyla belki cok ilgili değil ama bazen içinde olduğumuz durumları dışarıdan gözlemlediğimizde bizim iyiligimizi isteyen akıl veren veya yönlendiren kişilerin aslında öyle olmadıklarını fark ederiz. Yani biz öyle zannederiz belki de öyle değildir. O yüzden biraz uzak kalmak olaylara dışarıdan bakabilmek gerekir.Bilemiyorum. Ölçüyorum tartıyorum.Güya hep iyiliğimi isteyen ve beni hep yönlendiren birinin benim için böyle düşünebileceğini yediremiyorum.
O zaman artık bundan sonrası için araniza mesafe koyup hayatına öyle devam et bence. Yarın en ufak birşey de yine seni sevgilisinden kıskanıp olay çıkarır .
En doğrusunu yaparsın canım.Evet zaten bi de rahatsız olduğum şu huyu vardı.İşte bana göre kadın şöyle olmalı ilişkiyi şöyle yaşamalı hani hep kendi düşüncesiyle hareket edersek iyiyiz(iyiliğimi istediğini biliyorum)ama yine de konuşmaya devam edersekte hiçbir şeyimi anlatmayacağım.
Kaldır engeli sen benceAma hep beni yönlendirir akıl verir falan.Çoğu şeyini de bana anlatır yaşımdan olgunum ve dış gözle bakıp iyi yorum yapabilirim(kendi meselelerim dışında).Ben mesaj atarım önüm cevabına göre de engelini kaldırırım olmadı.
lutfen hayatinizdan cikarin ben ayni durumu yasadim ilk sizin gibi affettim.sonra bana cok buyuk bi kazik atti.simdi kimseyi hayatimda tutmuyorum tek hatada cikariyorum hayatimdan.belki herkese kotumser gelebilirim ama insanlari tanidikca insanlardna nefret ediyorum.kime ne iyilik yaptiysam hep karsiligi kotu oldu.sizde uzak tutun hayatinizdan emin olun sonradan pisman olursunuz
Ağlayacağım o kadar duygulandım.Benim gibi art niyet düşündürecek davranışlarda bulunmuyor demek ki yeğeni.