Yıllardır hayatınızda olan birini bu yüzden hayatınızdan çıkarır mıydınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin kadar yakin gormuyor demek ki.ne demek art niyet aramak hesap sormak.benim icin ne kadar yakin olursam olayim kac yillik olursa olsun bitmistir.
Cogu seyi affederim hosgorurum ama bu konuda cok netim aslaa

Ben de aynen böyle düşündüm.Güya çok değer veriyordu ama eşit değilmişiz dedim.

Sorunuzun cevabı "Kesinlikle çıkarırdım "
Çünkü daha önce ki sohbetinizde de kullandığınız kelimeleri kafasına takmış
Sanki ufak bir şey bekliyormuş rahatsız olduğunu dile getirmek için
Böyle bir insanı hayatımda 1 dakika bile tutmazdım
Evet son zamanlarda hep kendimi açıklamak zorunda kaldım.Tamam sıkıntılı biraz bu dönem ama bu tarz bi şeyi de nasıl psikolojisi iyi değil şu sıra deyip geçiştireyim.Zoruma gitti çok.Hatta sen de kıskanırsın demesi bile.Ben isterim ki ne o beni kıskansın ne ben onu.

Bana böyle bir yaklaşımda bulunan dostlarımı ve arkadaşlarımı hayatımdan çıkarıyorum.İyi niyetle yaptığın bir davranışın altında kötü niyet aranıyorsa biter benim için.Zihinsel olarak enerjimi böyle saçma kıskançlıklara yormam.Dürüstçe bana beni kıskandığını söylerse anlarım durumunu.Ama yok sen neden onu aramak istedin de gibi gibi mesajlarla gelirse sessiz sakin adımlarla uzaklaşırım, hem arkadaşımdan hem de sevgilisinden.Sizin için hayatınızda olması gereken biri ise siz karar vereceksiniz. Not:son yaptığınız yorumu okuyunca kendisinin hala haklı olduğunu ve açıkça sizin onun sevgilisinde gözü olduğunu açık açık söylüyor. Siz neden bu kadar alttan anlıyorsunuz onu anlamadım?

Yani gözün var değil de benim hiçbir şekilde onunla iletişimde olmamı istemiyor sen de istemezdin diyor.Ki iletişim kurmak gibi bi niyetim de yoktu.Hatta mesajı geri çektim neyse dedim ablasından alayım bi de numaradan emin değildim dedim şimdi eski karısının falan çıkar.yani cidden yaptığıma yapacağıma pişman oldum.bak şu an hatırlayınca yine sinirlendim konuşmalarımızı.

Ben olsam cikarirdim.
Hayatimdan cok insan cikardim. En son 5-6 yildir arkadaslik ettiyim birini cikardim. Bayramlarda whatsapptan tebrik mesaji atiyor, cevap bile yazmiyorum. Hayatimdan cikardiysam affetmem.
Hatta kaynanami bile hayatimdan sildim. Gorduyumde selam bile vermiyorum.

Ben olsam anında silerim. İsterse 20 yıllık dostum olsun umurumda olmaz.
Bugün mesaj atmanızı kıskanan yarın başka bir şeyi yanlış anlayıp daha büyük olay çıkarır. Uzak durmak lazım.

Ayrıca "umarım" ile "inşallah" arasında ne gibi bir fark görüyormuş anlamadım. Sorunlu bir tip.

Ben olsam cikarirdim.
Hayatimdan cok insan cikardim. En son 5-6 yildir arkadaslik ettiyim birini cikardim. Bayramlarda whatsapptan tebrik mesaji atiyor, cevap bile yazmiyorum. Hayatimdan cikardiysam affetmem.
Hatta kaynanami bile hayatimdan sildim. Gorduyumde selam bile vermiyorum.

bugün kutladım ama geç bir saatte.aksilik ya telimde bozuldu.istadan yazdım görüldü yaptı :olamaz:

bugün kutladım ama geç bir saatte.aksilik ya telimde bozuldu.istadan yazdım görüldü yaptı :olamaz:
Cevap yazdimi? Ben olsam asla yazmazdim. Kac yillik arkadasim bana guvenmiyorsa benden uzak dursun kafasinda biriyim

Ben olsam anında silerim. İsterse 20 yıllık dostum olsun umurumda olmaz.
Bugün mesaj atmanızı kıskanan yarın başka bir şeyi yanlış anlayıp daha büyük olay çıkarır. Uzak durmak lazım.

Ayrıca "umarım" ile "inşallah" arasında ne gibi bir fark görüyormuş anlamadım. Sorunlu bir tip.

sorrmayın.demek ki fesatım ya da kendisi dört dörtlük olduğu için ona yeteri kadar iyi niyetli gelmiyorum.doğumm gününü kutladım görüldü yapmış.kırgın olan benim!

Ay bosver nolur sil sunu hayatindan o seni nasil sildiyse aynen öyle. Yag gibi bide nasil üste cikti ayol

Fazlasını bile yaptım hadi insanlık bende kalsın yılların hatrına dedim bi de sanki ben kırmışım gibi böyle bir tepki.zaten moralim bozuk bi de onu umursayamayacağım.buna değmediğini gösterdi çünkü.

Bi sevgili onda var sanki😂 Yiyecekmiymissin sevgilisini? Tuhaf biriymis. Ben olsam evet bitirirdim herseyi

Fazlasını bile yaptım hadi insanlık bende kalsın yılların hatrına dedim bi de sanki ben kırmışım gibi böyle bir tepki.zaten moralim bozuk bi de onu umursayamayacağım.buna değmediğini gösterdi çünkü.
Sadece bekle ufak birseyde gelecek sana.. o zamanda gorulduyu sen atarsin:)

Bi sevgili onda var sanki😂 Yiyecekmiymissin sevgilisini? Tuhaf biriymis. Ben olsam evet bitirirdim herseyi

zaten bitti bence.diyorum ya fazlasını yaptım hem suçlu hem güçlü olanlara tahamülüm yok cidden.ne hali varsa görsün.yani aslında bu tavrıyla sal beni ben değmem demek istedi resmen.

Şimdii benim hem dostum dediğim hem ablam dediğim tüm dertlerimizi paylaştığımız(aramızda 11 yaş var) arkadaşlıktan öte ilişkimiz olan biri var.Olay şöyle oldu.Kendisinin doğum günü için ben iş yerine hediye göndermek istedim.Önce adresi sevgilisinden alacaktım(çünkü o sürekli bi şey gönderiyor iş yerine)yazdım ama sonra vazgeçtim ablasından istemek geldi aklıma öyle yaptım.hem hat hala adamın mi eski eşinin mi bilemedim riske atmak istemedim.Sonrasında biz telde konuşurken bi şekilde konu açıldı ve bu ortaya çıktı.neden ondan almak istedin adresi dedi.yani konu art niyete dönmeye başladı.durumu açıkladığım halde yani mantıklı mı sence dedi.neyse akşam konu kapandı ertesi gün öğleden sonra mesaj attı bana niye mesaj atmıyorsun bu saate kadar diye.ben de kırgınım ve kızgınım tartışmaya da Halim yok dedim sonra yine tartışmaya döndü ve ben engelledim.hemen sonrası aradı aramızdaki bağın kopacağını düşünüyor musun dedi ben de bana güvenmiyorsa yaptıklarım da art niyet arıyorsa artık görüşmememiz gerektiğini söyledim.öyle kafam karıştı fevri mi davrandım acaba?ama bundan bi on gün önce de sevgilisiyle ilgili bi şey anlattığında ya da fotoğraf attığında ben umarım diyor muşum inşallah demiyor muşum.ben duygusal olarak baktığım için karar veremiyorum.ya kesip atmışken böyle kalacak ya da yarın doğum gününü kutlayacağım mesafeli bi şekilde insanlık bende kalacak??
Kes at gitsin hayırdır sevgilimde gözün mü var gibi bir şey söylemiş size

Sevgilimi ayarticaksin diye mi küs simdi sana? :D

Back
X