Şimdii benim hem dostum dediğim hem ablam dediğim tüm dertlerimizi paylaştığımız(aramızda 11 yaş var) arkadaşlıktan öte ilişkimiz olan biri var.Olay şöyle oldu.Kendisinin doğum günü için ben iş yerine hediye göndermek istedim.Önce adresi sevgilisinden alacaktım(çünkü o sürekli bi şey gönderiyor iş yerine)yazdım ama sonra vazgeçtim ablasından istemek geldi aklıma öyle yaptım.hem hat hala adamın mi eski eşinin mi bilemedim riske atmak istemedim.Sonrasında biz telde konuşurken bi şekilde konu açıldı ve bu ortaya çıktı.neden ondan almak istedin adresi dedi.yani konu art niyete dönmeye başladı.durumu açıkladığım halde yani mantıklı mı sence dedi.neyse akşam konu kapandı ertesi gün öğleden sonra mesaj attı bana niye mesaj atmıyorsun bu saate kadar diye.ben de kırgınım ve kızgınım tartışmaya da Halim yok dedim sonra yine tartışmaya döndü ve ben engelledim.hemen sonrası aradı aramızdaki bağın kopacağını düşünüyor musun dedi ben de bana güvenmiyorsa yaptıklarım da art niyet arıyorsa artık görüşmememiz gerektiğini söyledim.öyle kafam karıştı fevri mi davrandım acaba?ama bundan bi on gün önce de sevgilisiyle ilgili bi şey anlattığında ya da fotoğraf attığında ben umarım diyor muşum inşallah demiyor muşum.ben duygusal olarak baktığım için karar veremiyorum.ya kesip atmışken böyle kalacak ya da yarın doğum gününü kutlayacağım mesafeli bi şekilde insanlık bende kalacak??