Yıllardır kararsızım, acaba

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar memelerim minicik. Yıllarca kararsız kaldım keşke yaptirsaydim. Yaşım 45. Şimdi yine heveslendim. Eşim ben karışmam diyor. Öyle bir derdi yok. Ama ben kadın gibi hissetmiyorum kendimi. Bir tshirt giysem dümdüz duruyor.
İkinci danisacagim şey fiyat. 65 bin dedi yakinizdaki hastane. Nasil fiyat?

Kızlar memelerim minicik. Yıllarca kararsız kaldım keşke yaptirsaydim. Yaşım 45. Şimdi yine heveslendim. Eşim ben karışmam diyor. Öyle bir derdi yok. Ama ben kadın gibi hissetmiyorum kendimi. Bir tshirt giysem dümdüz duruyor.
arkadasim yaptirdi evlenmeden once, cok fazla sirt agrisi oluyor diyordu. bana mantikli gelmiyor bicak altina yatmak, bir suru silikonlu sutyen var

Instagramda akışta cikan bir doktor var, arada bakiyorum. 70 yaşında insanlar yüzüne vucuduna işlem yaptırıyor. Siz daha 45 yaşınızdasiniz, kendinizi mutlu hissetmiyorsaniz yaptirin.
Forumun estetik bölümünde, meme estetigine bakin,
oradan doktor, fiyat. Oncesi-sonrasına dair daha cok fikir edinirsiniz.

Minicik göğüslere sahipken, anlasilmaz bir şekilde bütün kiloyu ordan almışım gibi kilo aldikca büyüdüler, uzerine hamilelik ve emzirme derken su an eski haline gore o kadar buyukler ki 75 beden bile buyuk gelirdi gogus kisimlari. 90 giyiyorum su an. Ve bence dunyanin en konforsuz seyi. Nefret ediyorum. Kesip atasim geliyor. Kilo verirsem geri küçülür, emzirme bitince belki toparlanir diyerek umut ediyorum simdilik. Bence bunun aşırı konforsuz ve cidden hayat kalitenizi etkileyen bir sey oldugunu da göz ardı etmeyin. Tekrar kucuk goguslu olmayi çok istiyorum ben

merhaba; 80 civarı bir ölçü yaptırabilirsiniz hoş duruyor benim pilates hocam yaptırdı gayet memnun

Back
X