yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

Yani grrcekten dedektifgibi yakalamisiniz

Dogru. zavalli boyle bir seylemi mutlu oluyor

Tv'lerde müge anlı vb pogramlar beyinciklerinizi mıncıklarken nette de böyle paylaşımların olması kadar normal bir şey yok diye düşünüyorum üzülüyorum böyle paylaşıma inanıp ciddi ciddi cevap verenlere. Burada mide bulandıran sadece şeymanın yazdıkları değil şeymanın ta kendisidir.

☻/
/▌
/ \ "wish me luck.."

Ne olursa olsun ne durumda olmuş olursan ol hamilr veya deil aldatılmışsn bi kere eminm çok perişan olmuşsndur Allah yardımcn olsn ama bence bi aile olcktınz çocuğun olduktan sonra...hiç konuşmadnz mı bişey demedn mi o an ne yaptın ya da ??

🙏👼👶

bunu hak etmedin biliyorsun bu nedenle dik durması gereken ve tek masum olan kişi sensin.... sineye çekmek asla unutturmaz bu nedenle en aklı selim yapılacak şey elbetteki ayrılmak, ne kadar seversen sevvvv.... çünkü devam etsen de unutmayacaksın!!! bu nedenle evet bitirmen gerektiğin kararını verip bir avukat bulup ağızlarına edinceye kadar dünyayı dar edeceksin. ama delilleri sağlam tutmalısın.... zaten telefon görüşmeleri mesajlar vs. hepsi adli makamlarca tek tek çıkarılıyor.... çok yıpranacaksın duyguların tavan yapacak ama seni senden daha önemli görecek tek biri bile yok!!! bu nedenle sana destek olacak sağlam omuzları iyi seç... inşallah tez zamanda bu yükten kurtulur, hayatın tadına yeniden varırsın. unutmaki aldatma herkesin yaşadığı bir şey. ama atlatma süreci çok uzun.... güzelliklerle dolu bir yaşam dileğiyle... yolun açık olsun

Cok üzüldüm Biliyormusun senin icin yani eğer gerçek dışı ise cok ayip ha degilse bence aldigin ciktilardan birisinide buraya koymalisin herkese bunu borçlusun

o kadar sinirlendimki ne yazıcamı şaşırdım suan yemin ediyorum kendimi bir an senin yerine koydum aman Allah ım ne büyük bir sınav dır bu dedim insan lar artık ne rezil bir mahlıka dönüşmüşler burda okadar şey okudum ama hiç bişey beni bu kadar etkilemedi inan canım benim
bir arkadaş yazmıs cıktısını al oku diye bende olsam inan hem kuzeninin hemde eşinin ailesini hemde benim ailemi çağırır olayı iç yüzüne getirir ve rezil ederdim onları aynı zamandada ilk işim mahkemeye gitmekti tek celsede bosanmak hayat insanların önüne nelerle geliyor bunu yaşamayı bırak düşünmek bile o insanı yorar o adamın cocunu karnımda tasıyorum demişssin öle sakın düşünme sonunda ne olursa olsun o sana Allah ın bir lütfu ve o yavrunun daha günahsız bir melek insanlar bazen okadar güveniyorki gözleri kör olabiliyor önemli olan su sen ne yapmayı düşünüyorsun bu saatten sonra kendine nasıl bir cizeceksin

Son düzenleme:

niye öle söledin şimdi tatlım inanmadın mı yoksa bu olanlara :26:

Kan donduran bir hikaye gerçekten de..

Allah yardımcınız olsun bu ahlaksız duruma daha fazla müsade etmeyip ayrılın bence. Çocuğunuzun babasını inkar etmiyorsunuz sadece bu karakterde bir insanla aynı ortamda büyümesi onun sağlığı için de hayırlı olmayacaktır. .

Ben de dedim yorum yapayım ama bayağı tuhaf geldi bileklik yerdeymişte kocası hediye demiş. Sakinleştirici içmeler fln . Arkadaşların çok doğru tespitleri var. Biz yemedik konunuzu . Bir daha güzel kurgulayın bayan aldatılan günde üye olup hamilelik takvimi hazırlayan.

Yani grrcekten dedektifgibi yakalamisiniz

ya canım öyle ama hala insanlar bu konunun gerçek olduğunu düşünüyorlar aşağıdaki yorumları okudumda vallahi pess

Ilk okumam da aksam anladim fake oldugunu ve hemen yazdim...
Birde diyor ki fake ne demek hahahah
Bazi arkadaslarda hala üzülüyor ben yazmasam devam edecekler üzülmelere
Sonra arkadasimiz kayboldu sanirim dogumu erken gerceklesti

Sahte oldugunu nasil anladiniz
Tablet pclerinde şifre olanlar bilir eğer bir tablet açık unutulursa tekrar şifreleme devresi sisteme girer tablet açıktır ama şifreyi tekrar yazması gerek yoksa pc yi açamaz konu sahibide eşinin şifresini bilmiyor şimdi nasıl girdide okudu mesajları,benimde tabletim var açık bırakıp kullanmıyayım aradan 10 dk bile geçse tekrar kullanmam için şifresini istiyor.

Ay hic sorma cikip kendini rezil ediyorlar gicigim o kadina.pisikoloji bozuyolar toplumu kirletiyorlar.cikanlarda bi tuaf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bu seyma26 gecen sefer de yazdi ya esini kuzeniyle yakalamis diye yeni farkettim.seymacim milleti burda kandirip durma yazik sana ya

Yeni uyelik, ilk konu, ve ahh tragedya

Ama cok klise hikaye olmus be tutmaz bu. Bi dahaki sefere daha gercekci yaz. Hayirli forumlar

boyle bir konuya burada çözüm bulmak imkansız. Ailene intikal ettirmelisin...

Ay hic sorma cikip kendini rezil ediyorlar gicigim o kadina.pisikoloji bozuyolar toplumu kirletiyorlar.cikanlarda bi tuaf

gıcık olduğun o kadın onlarca cinayet çözdü o program sayesinde.çıkanlarda ya kayıbını arayanlar,ya da katil arayanlar neden rezil olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…