yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

hep derim erkekle bayan fazla görüşmemeli diye çünkü kimse ahlak namus takmıyo artık midem bulandı resmen eş akraba arkadaş ben kimseye güvenmiyorum artık bide yok tele bakmam face ne bakmam özelidir ayıptır işlerini geçin lütfen eşler arasında özel kavramı olamaz olmamalı çok üzüldüm duruma gerçekten

Fake ise allah belani versin insanlara burda kendini acindiriyorsun ve zamanindan caliyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En çok bu yorum u beğendim

kız soytarı ayaklı mühendis hanım gülme çok acıklı bi konu inşşallah sahtedir yaaa ben artık herkesten korkmaya başladım nedir buböyle

bende öyle üzüldüm ki sabah yoldayken acaba bu kız napsın bunlara diye kurgu yaptım sahte olduğunu bilsem kafamı yormazdım valla

bende öyle üzüldüm ki sabah yoldayken acaba bu kız napsın bunlara diye kurgu yaptım sahte olduğunu bilsem kafamı yormazdım valla

inşallah sahtedir yaaa mide bulandırıcı bak hala gülüyo bu kız:26: patilerinde çok güzelmiş bu arada soytarı gibi ne düşündün şimdi konu sahibi için:26:

Yazım tarzına ve anlatım biçine bakacak olursan kesin kararım şu bülent ersoy gibilerden aksiyona devam ..................kız

inşallah sahtedir yaaa mide bulandırıcı bak hala gülüyo bu kız:26: patilerinde çok güzelmiş bu arada soytarı gibi ne düşündün şimdi konu sahibi için:26:

düşüncelerim bana kalsın ban yemek istemiyorum

eğer bu yazı sahteyse bir psikoloğa gitmeside yarar görüyorum ben konu sahibinin yalanları hikaye gibi burada yazarak ne kazanıyor yada ne zevk alıyor bilinmez ama bir akıl hastanesinde yatarak hikaye yazması daha mantıklı geliyor bana.........................

eğer gerçekten yazdıkları gerçek ve yaşanan şeyler ise o adamdan her zaman bir kötülük beklemek lazzım ve güvenmemek ,güvenmeyeceğiniz bir adamlada aynı evde nasıl bir evlilik sürdürülür düşünmek lazım............

Son düzenleme:
Ben kendi dertlerimi yazmaya cekiniyorum kimi zaman cok konu acip uyeleri sIkIyor muyum diye, millet oturuyor senaryo yaziyor, ayip ya. Insanlar internet ortaminda cok rahat davraniyor, yalan dolan dolu ortalik.

yok yav onu demek istemedim hani demişinya onlara napsın diye düşündüm diye napması gerekir:26:

bence ne yap biliyo musun (konunu akşam okumulştum gelirken aklıma geldi valla seni düşünüyordum çok üzüldüm gerçekten)
hiç bi renk verme
bütün aileyi çağır,hani yemek yeme manasında yada başka bi neden bul
o yazışmaları çıktı al
herkesin içinde ikisinide rezil rüsba et
aç davanı
ikisinide süründür
adi pislikller
şahsen ben olsam böyle yapardım
yazık sana ya allah cezaları mahluklar
hadi kuzenin kuyruk salladı,pislik yaptı
yaaa senin o kocan denen adam yüz vermeseydi hiç bişey olmazdı
allah cezalarını versin

bunu yazmıştım

ne kadaaaa zekisin süpermiş müstehaktır ama konu sahibi yok dimi neoldu acaba:26:

Konu gercek degilmi yani.biktik bu fake konulardan.bir ihtimal dogru olabilir belki .konu sahibi geri gelecektir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şeyma ne oldu? Bu mide bulandirici adamla ilgili sonrasinda neler gelişti bence annene gidip orda teyzeni akrabaları çağırıp herşeyi ortaya dökseydin hem güvende olurdun eve de dönmezdin senden haber bekliyorum inan çok üzüldüm ya pislik herif kadında ayrı bi pislik bırak onlar kendi çöplüğünde kalsin bebeğinide bu çöplüğün içinde büyütme yazık edersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sahte oldugunu nasil anladiniz

vallahi çok kolay oldu anlamamız tutup sakinleştirici ilaç içtim yazmış sonra sordum hamile insan nasıl sakinleştirici içer diye cvp yok bir kaç kişi daha fark etti bu durumu aa bebeğe zararlımıydı allah kahretsin için yazıyor sizce bu doğal bir şey mi şimdi 10 yaşındaki çocuklar biliyor bunun zararlı olduğunu 8 tane msjı vardı konu açıldığı zaman birde hamilelik takvimi oluşturmuş kocası kendisini aldatan kuzeni ile aldatan kadın oturup hamilelik takvimi mi oluşturacak tabletin şifresini bilmiyorum dio sonra tabletten msjları fotoları görüyor sizce normalmı bu durum kurgusu kötü yapılmış bir hikayeden başka bir şey degil:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…