İnanın o kadar safmışım ki hiçbir şey anlamadım.. Zaten kuzenimle aramıza uzak mesafe var nasıl buluşmuşlar nasıl yapmışlar.. Of beynim yandı.. Öyle büyük bir üzüntü içerisindeyim ki.. Boşansam bebeğim babasız büyüyecek.. Kuzenimle ve eşimle hiç aynı ortamda bulunmadık düğün, cemiyet vs.. İnanın hiç anlamadım nasıl renk vermediler şaşıyorum..
ayyhh yinemi sahte konuay bi daha inanmıycam bu nedir ya
En çok bu yorum u beğendimFake ise allah belani versin insanlara burda kendini acindiriyorsun ve zamanindan caliyorsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız soytarı ayaklı mühendis hanım gülmeçok acıklı bi konu inşşallah sahtedir yaaa ben artık herkesten korkmaya başladım nedir buböyle
bende öyle üzüldüm ki sabah yoldayken acaba bu kız napsın bunlara diye kurgu yaptımsahte olduğunu bilsem kafamı yormazdım valla
inşallah sahtedir yaaa mide bulandırıcıbak hala gülüyo bu kız:26: patilerinde çok güzelmiş bu arada soytarı gibi ne düşündün şimdi konu sahibi için:26:
yok yav onu demek istemedim hani demişinya onlara napsın diye düşündüm diye napması gerekir:26:
yok yav onu demek istemedim hani demişinya onlara napsın diye düşündüm diye napması gerekir:26:
bence ne yap biliyo musun (konunu akşam okumulştum gelirken aklıma geldi valla seni düşünüyordum çok üzüldüm gerçekten)
hiç bi renk verme
bütün aileyi çağır,hani yemek yeme manasında yada başka bi neden bul
o yazışmaları çıktı al
herkesin içinde ikisinide rezil rüsba et
aç davanı
ikisinide süründür
adi pislikller
şahsen ben olsam böyle yapardım
yazık sana ya allah cezaları mahluklar
hadi kuzenin kuyruk salladı,pislik yaptı
yaaa senin o kocan denen adam yüz vermeseydi hiç bişey olmazdı
allah cezalarını versin
bunu yazmıştım
ne kadaaaa zekisinsüpermiş müstehaktır ama konu sahibi yok dimi neoldu acaba:26:
Okumamışsınız ki haksız yere suçluyorsunuz bir de.. Cinsel içerikli fotoğrafları vardı facebook konuşmalarında tabletinde okudum o fotoğrafları aldım konuşmaları da ekran görüntüsü çektim ve kendi bilgisayarıma aldım her şeyi.. neden kurgulayayım böyle bir şeyi.. inanın gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi..
Sahte oldugunu nasil anladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?