• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllardır sevdiğim adamı terkediyorum

Madde kullanıyor derken ne kullanıyor mesela? Ben hiç madde kullanan birini gormedim. Madde kullanma diyince aklıma sokaklarda büyümüş çocukların balley çekmesi dışında bir şey gelmiyor. Üniversite okumuş sevgilisi ve bir hayatı olan insanlar nasıl madde kullanıyorlar bilmiyorum. Filmlerde falan izliyoruz eroin falan kullananlar var ama onların bir hayatı olmuyor genelde yani sevgililerinin "sanırım madde kullanıyor" demesi çok zor saklanabilen bir şey gibi görünmüyor.

Madde kullaniyor dedigin an okumayi biraktim.
Bir bayanin konusu vardi 6 yildir tanisiyorlar 6 aylik evlilermis. Adam neler yapmis 6 ayda ki madde kullaniminda. Bir oku istersen
evet ta kendisiyim. Konu sahibi eğer konuşmak istersen madde (eski) eşimin hayatına girdikten sonra neler yaşadığımı anlatabilirim o 6 aylık süreçte. Allahım korusun öyle insanlardan. gençliğine güzelliğine yazık etme.

Madde kullanıyor derken ne kullanıyor mesela? Ben hiç madde kullanan birini gormedim. Madde kullanma diyince aklıma sokaklarda büyümüş çocukların balley çekmesi dışında bir şey gelmiyor. Üniversite okumuş sevgilisi ve bir hayatı olan insanlar nasıl madde kullanıyorlar bilmiyorum. Filmlerde falan izliyoruz eroin falan kullananlar var ama onların bir hayatı olmuyor genelde yani sevgililerinin "sanırım madde kullanıyor" demesi çok zor saklanabilen bir şey gibi görünmüyor.

Bende anlamıyorum ailesi çok saygın bir aile eğitime vs çok önem veriyolar oda keza öyle yani üstü başı dökülen bir tip değil,çeşitli konferanslara katılan,üniversite okuyan normal bir çocuk.Forum da bu maddeleri yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama kimyasal madde diyebilirim hap ve toz olanlardan.
Sanırım madde kullanıyor demedim daha önce birine yazmıştım,cümlede virgül koymam gerekiyordu.Sanırım,madde kullanıyor bu yüzden sorunlarımız var anlamında.

evet ta kendisiyim. Konu sahibi eğer konuşmak istersen madde (eski) eşimin hayatına girdikten sonra neler yaşadığımı anlatabilirim o 6 aylık süreçte. Allahım korusun öyle insanlardan. gençliğine güzelliğine yazık etme.

Açtığın konuyu okudum ve tüylerim diken diken oldu.Çok büyük şeyler yaşamışsınız :(

Bu hikayenin sonu belli kardesim. Ne kalbi ne aski birak Allah askina. Ayrica suda moda olmus asla onunkadar baskasini sevemem, asla onun gibisini bulamam. Ne erkeklermis ne asklarmis diyorum bunlari duydugum insanlara.
Merak etme bulursun. Seversin. Akli basinda bir insan ciksin karsina. Bide enerjiniz tutsun bak nasil seviyormussun şaşırırsın.
yol yakinken donmeyi birak arkana bakmadan kac. Ondan sana ne koy olur ne kasaba. Yakma kendini

Madde kullanan biri ile ne işin var ?
Sen o maddeyi ne sanıyorsun ki sigara gibi falan mı ?
Cidden kendinden kimseye zararı yok mu ....
Korkmuyorsun da ...ama onlar o kafayla sana herşeyi yapar...
Nasıl yakıştırabiliyorsun kendine...yazık

Sevginize hatta aşkınıza saygım sonsuz. Biranda ayrıl diyip kesip atamam. Ama madde bağımlısı ve böyle sorumsuz biriyle hayatına devam edersen ve allah korusun evlenirsen bir ömür boyu bu adamı bu bataklıktan kurtarmak için didinip durucaksın. Hayatını zehir edip gün yüzü görmiceksin. Boşuna uğraşma çünkü bırakması zor. Kendine yazık etme kimse ama hiçkimse vazgeçilmez ve unutulmaz değildir...

Özetle anlatmaya başlıyorum.Açtığım diğer konulardan da bilirsiniz ilişki konusunda egoist biriyim.Ben hayatımda birini sevdim sevmek de değil ben birine aşık oldum.Bundan tam 7 yıl önce:) sınıf arkadaşımdı mezun olundu,onun hayatına benim hayatıma başkaları girdi vs ama hayat bizi tekrar karşılaştırdı ve yıllardır hayalini kurduğum o kişiyle geçen sene sevgili olduk,herşey çok güzeldi ilk başta klasik.Sonra ayrıldık.Ayrıldıktan 5 ay sonra yine bulduk birbirimizi ve şuan hala sevgiliyiz.Yani sanırsam. İkimiz hakkında genel bilgi verdikten sonra şimdi sizden yardımınızı istiyorum ve ilişkimizi anlatacağım.
Önceden arkadaş olmamızın verdiği bir muhabbetimiz var bu yüzden ilişkimiz de hem yakın arkadaş hem de sevgiliydik.Şöyle sorunlarımız var beni aramıyor abartmıyorum iki ayrılık arası toplam 5 kere telefonla konuşmuşuzdur.Konuşursak hep whatsapptan konuşuyoruz bana bu ergence geliyor biraz söyledim ama değişmedi.İkincisi ise sanırım asıl sorun madde kullanıyor ve bu yüzden benimle ilgilenmiyor,ilgilenemiyor.Çünkü aklı yerinde olmuyor.Çok değişik gelebilir ama önceden de bunu biliyordum.Gerçekçi bakmak gerekirse benlik bişey yok kendini yıpratıyor diyordum ama onu öyle gördükçe içim yanıyor.Beni sevdiğini söylemiyor,mesajlarıma saatler sonra cevap veriyor,beni merak etmiyor,benimle ilgilenmiyor,hatta bazen beni ciddiye bile almıyor,abarttığımı kurduğumu söylüyor.Bende hep ayrılık getiriyorum aklıma ilkinde ben ayrıldım yıkıldı aklının ucundan geçmediğini benim onu bırakıp gittiğimi söyledi neler çektiğimi bir ben bilirim içim yandı her aklıma geldiğinde.Öncesi gibi sıkmıyordum ama şuan tak etti.Onunla konuşmak istemiyorum düzelteceğini söylüyor hiçbir zaman düzelmedi,dün görüşecektik beni 6 saat bekletti evde yapması gereken işlerini halletmediği için.Bugün mesajıma 5 saat sonra cevap verdi ve daha konuşmadık. Onu çok seviyorum bana gel evlenelim dese yıllarca onunla yaşayabilirim.ama mantıklı düşünüyorum en iyisi ayrılmamız gibi geliyor.Gözlerim doluyor bunları yazarken ama ben çok çabaladım ben bunların hiçbirini haketmedim.
Kalbim diyor ki pes etme çabala sen bu adamı çok seviyosun,bidaha onun gibi kimseyi sevemezsin
Aklım diyor ki onun kendisine hayrı yok sana nasıl hayrı olsun,yol yakınken bitir
Bana biraz akıl verebilir misiniz ve biraz motive eder misiniz kendimde bu kararı verecek gücü toplamam için...
madde kullandığını bildiğin bir adamla ilişkiye niye başladın?
sağlıklı bir ilişki sürdürebilmeniz mümkünmüydü sence?
kendine eder ama sana daha fazlasını yapar.
bunları hesaba katmaman çok ilginç

Telefon numarasını sildiğimi söylemiştim 4-5 gün konuşmadıktan sonra bana yazdı,ben bu durumu kabul edemeyeceğimi söyledim artık dayanamıyorum dedim.Bana dediği tek şey keyfin bilir cümlesi oldu,hahah sadece gülüyorum tabiki de aksini söylese ben barışmayacaktım.Ama daha fazla birşey beklemiştim.Mutluyum,huzurluyum.Sevgililer günü için planlarım vardı şimdi hepsini kız arkadaşlarımla eğlenerek yapıcam.Beni haketmeyen birine yapabileceğim tek şey onu umursamamak ve unutmak.İlerisi olursa madde bağımlısı biriyle hayatımın hatasını yapıcam.İlerisi olmazsa kendimi yıpratmamın anlamı yok.Özellikle bu durumda olan tek benim sanıyordum,benim yaşadıklarımı yaşayanların olması neden beni buldu böyle şeyler düşüncemi biraz rahatlattı. Gelişme olursa buraya yazacağım.Çok teşekkür ederim yaptığınız iyi veya kötü yorumlarınız için :)

Back
X