Özetle anlatmaya başlıyorum.Açtığım diğer konulardan da bilirsiniz ilişki konusunda egoist biriyim.Ben hayatımda birini sevdim sevmek de değil ben birine aşık oldum.Bundan tam 7 yıl önce:) sınıf arkadaşımdı mezun olundu,onun hayatına benim hayatıma başkaları girdi vs ama hayat bizi tekrar karşılaştırdı ve yıllardır hayalini kurduğum o kişiyle geçen sene sevgili olduk,herşey çok güzeldi ilk başta klasik.Sonra ayrıldık.Ayrıldıktan 5 ay sonra yine bulduk birbirimizi ve şuan hala sevgiliyiz.Yani sanırsam. İkimiz hakkında genel bilgi verdikten sonra şimdi sizden yardımınızı istiyorum ve ilişkimizi anlatacağım.
Önceden arkadaş olmamızın verdiği bir muhabbetimiz var bu yüzden ilişkimiz de hem yakın arkadaş hem de sevgiliydik.Şöyle sorunlarımız var beni aramıyor abartmıyorum iki ayrılık arası toplam 5 kere telefonla konuşmuşuzdur.Konuşursak hep whatsapptan konuşuyoruz bana bu ergence geliyor biraz söyledim ama değişmedi.İkincisi ise sanırım asıl sorun madde kullanıyor ve bu yüzden benimle ilgilenmiyor,ilgilenemiyor.Çünkü aklı yerinde olmuyor.Çok değişik gelebilir ama önceden de bunu biliyordum.Gerçekçi bakmak gerekirse benlik bişey yok kendini yıpratıyor diyordum ama onu öyle gördükçe içim yanıyor.Beni sevdiğini söylemiyor,mesajlarıma saatler sonra cevap veriyor,beni merak etmiyor,benimle ilgilenmiyor,hatta bazen beni ciddiye bile almıyor,abarttığımı kurduğumu söylüyor.Bende hep ayrılık getiriyorum aklıma ilkinde ben ayrıldım yıkıldı aklının ucundan geçmediğini benim onu bırakıp gittiğimi söyledi neler çektiğimi bir ben bilirim içim yandı her aklıma geldiğinde.Öncesi gibi sıkmıyordum ama şuan tak etti.Onunla konuşmak istemiyorum düzelteceğini söylüyor hiçbir zaman düzelmedi,dün görüşecektik beni 6 saat bekletti evde yapması gereken işlerini halletmediği için.Bugün mesajıma 5 saat sonra cevap verdi ve daha konuşmadık. Onu çok seviyorum bana gel evlenelim dese yıllarca onunla yaşayabilirim.ama mantıklı düşünüyorum en iyisi ayrılmamız gibi geliyor.Gözlerim doluyor bunları yazarken ama ben çok çabaladım ben bunların hiçbirini haketmedim.
Kalbim diyor ki pes etme çabala sen bu adamı çok seviyosun,bidaha onun gibi kimseyi sevemezsin
Aklım diyor ki onun kendisine hayrı yok sana nasıl hayrı olsun,yol yakınken bitir
Bana biraz akıl verebilir misiniz ve biraz motive eder misiniz kendimde bu kararı verecek gücü toplamam için...