ben şöyle anladım;eşinin ailesi ile ilgili bir durum olduğunda eşi ve ailesi bu durumu hallediyor yada olan oluyor,ondan sonra arkadaşımız öğreniyor tesadüfen yada başkalarından,sonra eşine soruyor nedir ne değildir diye o esnada eşinin anlattıklarıyla ailesinin anlattıkları farklı oluyor ve eşi bende senle beraber,yeni öğrendim gibi bir tavır sergiliyor,doğru mu? Peki eşinizle mutlaka konuşmuşsuznudur neden böyle davranığıyla ilgili,ne diyor,açıklaması ne?
neden güvenmeyince insanın içi bi tuhaf olur kendini kocaman bir boşlukta cıkışı yokmuş sıkışıp kalmışsın gibi hissedersin nedeni bilmiyorum güvenemiyorum işte zorluyorum kendimi bendedir sorun yanlış anlıyorsun diye ama anlamıyorum öyle diyor içimden bir ses konu onun ailesi olunca güvenemiyorum doğruda söylese hep şüpheleniyorum nerden bilicemki bana doğru anlattığını:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugun cok kotuyum bugun yine bastırdığım lanet duygu ortaya cıktı gene ufakta olsa sorun büyükte olsa içimi yakıyor neden bilmiyorum senağlamasenağlama
ALLAHIM yardım et bana atayım bi kenara bu hissi atayım
derdimi paylaşmak istedim belki benimle konuşursanız rahatlarım diye :a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?