Yıllardır var olamayan güven

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
neden güvenmeyince insanın içi bi tuhaf olur kendini kocaman bir boşlukta cıkışı yokmuş sıkışıp kalmışsın gibi hissedersin nedeni bilmiyorum güvenemiyorum işte zorluyorum kendimi bendedir sorun yanlış anlıyorsun diye ama anlamıyorum öyle diyor içimden bir ses konu onun ailesi olunca güvenemiyorum doğruda söylese hep şüpheleniyorum nerden bilicemki bana doğru anlattığını:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugun cok kotuyum bugun yine bastırdığım lanet duygu ortaya cıktı gene ufakta olsa sorun büyükte olsa içimi yakıyor neden bilmiyorum senağlamasenağlama

ALLAHIM yardım et bana atayım bi kenara bu hissi atayım

derdimi paylaşmak istedim belki benimle konuşursanız rahatlarım diye :a015::a015::a015:

neden güvenemiyorsun canım
daha önceden yaşadığın şeylerin etkisi var gibi geldi bana

Canım benim ne olduu....sen bi detaylı anlat...
neden söz konusu ailesi olunca güvenemiosun....

sanırım daha öncede problem yasıyordun kayınvalidenle
tasınmıstınızz
hala düzelmedimi yoksa :teselli:
biraz daha acılarsan seviniriz

canım yaa....
anlatsana sorun nedir?
neler yasadın da bu hale geldin?
hazırız biz seni dinlemeye, derdine derman olabilmek icin elimizden geleni yapmaya Şeniz

bişey olduğunda ben detayları ya annesindan yada ablasından öğreniyorum araştırmıyorum bu böylemi diye bana anlatıyorlar anlatırlarkende eşimin haberi olduğunuda söyleyorlar tabiki bozuluyorum merak atmiyorumda neden hep başkalrından öğreniyorum sonra onların anlatıklarıyle benimkinin anlattıkları tutmuyor onlar böyle söyledi diyincede bende seninle öğrendim diyor en basiti işte bunlar ama cıldırıcam bu duygudan az kaldı benneyaptımkibenneyaptımki

3 yıldır bastıramadım bu duyguyu çünkü bu duyguyu koyan benim eşim bana bunu oyle güzel hisstirki ailesiyle beraber kendi kendime ben cırpınıyorum şimdi ağlamaktan harf hatası yapıyorum kusuruma bakmayın olur mu

canım inanki sorunu tam anlamadım :uhm:
seni ağlatacak nedir ki bu
nasıl bir sey olduğunda yani
eşinizle aranızdaki olaylarımı duyuyorsunuz baska ağızdan yoksa dısardan birilenin mi :uhm:

anlayamadım kusra bakma cnm üzüntuden herhalde tam anlatamıyorsun
ama sorun ne olursa olsun guvenmeden hayat olmas yaşamayamazsın ınş duzelır hersey

ben şöyle anladım;eşinin ailesi ile ilgili bir durum olduğunda eşi ve ailesi bu durumu hallediyor yada olan oluyor,ondan sonra arkadaşımız öğreniyor tesadüfen yada başkalarından,sonra eşine soruyor nedir ne değildir diye o esnada eşinin anlattıklarıyla ailesinin anlattıkları farklı oluyor ve eşi bende senle beraber,yeni öğrendim gibi bir tavır sergiliyor,doğru mu? Peki eşinizle mutlaka konuşmuşsuznudur neden böyle davranığıyla ilgili,ne diyor,açıklaması ne?

canım ya nedır sorunun...?
nedır senı guvensız eden sey?
ne oldu bılmıyorum ama...allah yardımcın olsun ve sabır versın....

evet arkadaşım anlatmak istediğim böyle şeyler canım coooookkk konuştum nerden cıkartıyosun bunları ben sana doğrusunu anlatıyorum yada neden beni yalan söylemeye zorluyosun gibi psikolojik baskı yapıyor inanmıyorum ki susuyorum

aklıma ilk gelenleri yazayım neden böyle olabileceğiyle ilgili,belki ailesi ile ilgili problemleri seni karıştırmadan halletmek istiyordur,bugüne kadar böyle alışmıştır,yani kendi başına halletmeye şimdi sana açılamıyor olabilir,belki senin tepki vermenden korkuyor olabilir,hep onlarla ilgileniyor gibi gözükmek istemiyor olabilir sana ya da belki gerçekten doğrusunu demiştir de daha önce 1-2 kez yalan söylediği için sen artık inanmıyor olabilirsin,benim tavsiyem,şimdilik üstüne gitme,gerçek bir yalanını yakalamadan da yani ispat edebileceğin birşey yakalamadan da sürekli onu yalancı konumuna sokma,bir süre sabırlı ol belki zor gelebilir ama sadece izle onu,eğer evliliğinizle ilgili daha başka sorunlar yoksa halledilebilir bir sorun olduğunu düşünüyorum arkadaşım.

Son düzenleme:

Konu her ne sebep olursa olsun ben olsam bende kımseye hala guvenmıyorm. Cunku en cok guvendıgımız sırtımı yaslatıgımız ınsanlar yerı gelıyor yuzunu cevırmıyor mu
Elın yedı kat yabancısı mı kazık atmıcak
En basıt orn bugun 40 yıllık evlılıkler bıtıyor
Bode bır sorununoldugunda gıt banyoda akan suya annat yaz bol bol yaz. Yada kagıtı yaz yak
Guven zor kardesım zor her ne sekılde ne hısusta olursa olsun zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…