sabah sabah içim cız etti.aslında bu konuyu açmamın nedeni genç kızlarımıza örnek olmak.elinizde değil ama AŞK ACISI ÇEKMEYİN!BEKLEMEYİN BİRİLERİNİ,ÜZÜLEREK GEÇİRMEYİN EN GÜZEL YILLARINIZI.
yıllarca bir adamı sevdim (12 yıl) haberi yoktu, abi diyordum ama anlamıştır eşşek değil ya.bellide ediyordum. hatta bazen bi laf ediyordu tamam oda bana karşı boş değil diyordum.neyse.neler çektim bi ben bilirim.her gece yatağa abdestli girip sabah namazlarına kadar tespih çekip dua etmeler,o alnıma yazılsın diye hatim başlamalar,fetih süresini defalarca saatlerce zemzeme okuyup içmeler, haftalarca kenzul arşlar okumalar sırf kaderime yazılsın diye.daha çok şey yaptım dua adına.zamanında liseyi bırakmıştım onunda iyi bir mesleği vardı sırf ona layık olayım diye dışarıdan bitirip üniversite kazandım okudum.kültürüm artsın ona layık olayım diye kurslara yazıldım.ama o suan baskasıyla evli

akrabamızdı.yakışıklı,efendi,ahlaklı herkesin hayran olduğu bi tipti.hatta annem keşke x gelse seni istese veririm hiç düşünmem bile demiştir.bilse benimde tek isteğimin o olduğunu.dayısıgil bize her geldiğinde nefessiz kalıyordum konu ona gelecek, x'e kız istedik diyecekler diye.insanın korktuğu şey başına geliyormuş yıllarca yaşadığım korkuyla öğrendim söz kesildiğini.
yıllarca onu bekledim.benim eşim olsun aynı evde yaşayalım yemek yemesini izleyeyim,evde yanımdan geçsin,arkadan onun yürüyüşünü göreyim yeter diyordum.çıkan kısmetleri hep reddettim.sosyal medyadan takip ediyordum.bir kızın resmini beğense yorum yapsa o gün bana zehir oluyordu.
az önce karısının sayfasına girdim.balayı fotolarını atmışlar.ne kadar mutlular nasıl yakışıyorlar görmeniz lazım.aynı örnek giyinmişler hep. aynı bileklik falan takmışlar.çok eğlenmişler belli.o kadar mükemmel bi insanki mutlu olsun hep sevdiceğim.ama insanın içi buruklaşıyor.yıllarım, dualarım,emeklerim başkasına nasip oldu.o çok mutlu ama ben yıllarımın en güzel anlarını heba ettim mahvettim.çok güzel anlar kaçırdım.yapmayın kızlar başkası için hayatınızı heba etmeyin.bi günahım var ama ne bilmiyorum mutlu olmamı engelleyen.rabbim inşallah affaderde bende mutlu olurum.uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim.son olarak şuan dinlediğim şarkı hepimize gelsin.GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KENDİMİ SEVERDİM