• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllarım gitti :(

demek ki kısmette yoksa, istediğin kadar dua et, iste, çabala boşmuş
nasipse gelir çin'den yemenden, nasip değilse ne gelir elden
sen ona açılmış olsan bile, kısmetinde yoksa, belki biraz flört edip ayrılacaktınız ve bu seni daha da mutsuz edecekti canım..

demek ki kısmette yoksa, istediğin kadar dua et, iste, çabala boşmuş
nasipse gelir çin'den yemenden, nasip değilse ne gelir elden
sen ona açılmış olsan bile, kısmetinde yoksa, belki biraz flört edip ayrılacaktınız ve bu seni daha da mutsuz edecekti canım..
evet bende sırf o yüzden söylemedim.başka arkadaşlar takıntı demiş ama benim anneannem ölen kocasının arkasından 30 yıl ağladı.gerçek sevgiyi ben gördüm.takıntı olsa benim olmadığı için kötülüğünü isterdim ama rabbim ayağına taş değdirmesin isterim.o çok mutlu olsun

demekki dualarının karşılığında baskasıyla olacaksın sende bekle :)

evet bende sırf o yüzden söylemedim.başka arkadaşlar takıntı demiş ama benim anneannem ölen kocasının arkasından 30 yıl ağladı.gerçek sevgiyi ben gördüm.takıntı olsa benim olmadığı için kötülüğünü isterdim ama rabbim ayağına taş değdirmesin isterim.o çok mutlu olsun
aferin
sana da böyle söylemek yakışır artık evli barklı bir adamın arkasından...

Ayol niye açılmadın adama. Saflık bu ya

Bence her seyde bir hayir vardir. Her yasananin da bir sebebi vardir. Dogru insanin karsina cikmayacagi seni umdugundan cok daha mutlu etmeyecegi ne malum?
Mutluluk ask bunun yasi yok ki.

Bence her seyde bir hayir vardir. Her yasananin da bir sebebi vardir. Dogru insanin karsina cikmayacagi seni umdugundan cok daha mutlu etmeyecegi ne malum?
Mutluluk ask bunun yasi yok ki.
aslında konu açmamdaki sebebde bu.ben yıllarca üzüldüm onu bekledim herkese kalbimi kapattım ama o çok mutlu.artık onu düşünmeyi bıraktım zaten sabah öylesine girdim profiline birden acı hissettim.onun yanında biri var ama ben yalnızım

Okudugun hicbir dua karsiliksiz kalmaz merak etme. Yarin birgun oyle biri cikar ki karsina o kadar mutlu olursun ki, ettigim dualarin karsiligi buymus dersin. Umarim oyle olur cok mutlu olursun..

Artık keşke demeden ileriye bakmak lazım
Madem bu kadar farkındası kaybolan yılların bunlara yenilerini ekleme
Kapat bu sayfayı ileriye bak canım
Tek getirisi sana lise terk bir kız olacakken ciddi yol almışsın eğitimini tamamlamışsın.
Demek birine kitlenmek yerine hayırlısını istemek lazım
İnşaAllah karşına gönlünün seveceği, seni mutlu edecek biri gelir

Arkadaşlar bir yorumlar yazmışsınız inanamıyorum yani. Kız ilenmemiş ki. Sadece kendimden yemişim siz siz olun yapmayın demiş. İyi bir örnek.

Konu sahibi sende bundan sonra yoluna bak. O kadarda büyütme gözünde. O herifin de ne herzeleri vardır. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor. Şu BDV' deki lanet herifler var ya, bir zamanlar hepsi aynı senin anlattığın adam gibiydi eşlerinin gözünde.

Amaaan...

Hiç üzülme ya inan değmez.

evliliğin kader olduğunu biliyorum ben de.. bakınız..
Bir kişi gelmiş Rasulullah Sallallahu aleyhi vessellem hazretlerine ;
Ben şu kadınla evlenmek istiyorum ya Resulullah.Bana dua buyur demiş.Bana dua ette o kadınla evleneyim demek istemiş yani.Bunun üzerine peygamber efendimiz Sallallahu aleyhi vessellem böyle buyurmuş.
Eğer senin için israfil aleyhisselam dua etse,cebrail aleyhisselam dua etse,mikail aleyhisselamda dua etse,Arşı alayı taşıyan o yüce meleklerde dua etse,ben de onların arasında o duaya katılsam,sen yine de senin için yazılmış olan kadından başkasıyla evlenemezsin.Nasipte ne varsa onunla evlenirsin buyurmuş peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem.

Herşey göründüğü gibi olmayabilir. Hayırda Şer Şer Görünende hayır olabilr. Ettiğiniz duaların hiç biri boşa gitmemiştir emin olun. Sırf bu sevginiz sizi Allaha yakınlaştırmış duaya vesile kılmış. Evlilik nasip işidir kaderde ne yazılıdır bilinmez lakin şuan canın yanıyor olabilir ama birde şöyle düşün evet şuan herşey düzgün görünebilir ama belkide ileride sorun çıkacak anlaşmazlık olacak belkide bilmediğin bir davranışı vardır sana zarar verebilecek bir huyu vardır vsvs bir sürü sebep olabilir bunlardan dolayı Allah onu sana nasip etmemiş olabilr. Ya da daha iyiside olabilir. Sen dualarından vazgeçme hayırlısını hep iste..Ben ileride bunları gülerek hatırlayacağına inanıyorumm :confused:

Herşey göründüğü gibi olmayabilir. Hayırda Şer Şer Görünende hayır olabilr. Ettiğiniz duaların hiç biri boşa gitmemiştir emin olun. Sırf bu sevginiz sizi Allaha yakınlaştırmış duaya vesile kılmış. Evlilik nasip işidir kaderde ne yazılıdır bilinmez lakin şuan canın yanıyor olabilir ama birde şöyle düşün evet şuan herşey düzgün görünebilir ama belkide ileride sorun çıkacak anlaşmazlık olacak belkide bilmediğin bir davranışı vardır sana zarar verebilecek bir huyu vardır vsvs bir sürü sebep olabilir bunlardan dolayı Allah onu sana nasip etmemiş olabilr. Ya da daha iyiside olabilir. Sen dualarından vazgeçme hayırlısını hep iste..Ben ileride bunları gülerek hatırlayacağına inanıyorumm :confused:
12 yıl geçmiş kız ne ilerisi:KK53:

O kadar çok konuşsaydın dediniz ki valla yarın ilk iş gidip konuşasım geldi hocacığımla.Birbirimizi çok yakıştırıyorum ayıptır söylemesi :oops:
ah ah nerdesin deli ben

evliliğin kader olduğunu biliyorum ben de.. bakınız..
Bir kişi gelmiş Rasulullah Sallallahu aleyhi vessellem hazretlerine ;
Ben şu kadınla evlenmek istiyorum ya Resulullah.Bana dua buyur demiş.Bana dua ette o kadınla evleneyim demek istemiş yani.Bunun üzerine peygamber efendimiz Sallallahu aleyhi vessellem böyle buyurmuş.
Eğer senin için israfil aleyhisselam dua etse,cebrail aleyhisselam dua etse,mikail aleyhisselamda dua etse,Arşı alayı taşıyan o yüce meleklerde dua etse,ben de onların arasında o duaya katılsam,sen yine de senin için yazılmış olan kadından başkasıyla evlenemezsin.Nasipte ne varsa onunla evlenirsin buyurmuş peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem.
arkadaşım saçmalama lütfen,yok öle bişey,ayetle sabıtle,bilip bilemden yorum yapanların,safsataların kurbanı güzel dınım,şimdi sen ıyı birisin,sana kötü dayakçı bır koca,ne yanı Allah mı yazdı dıcen,Allaha suç atma,iftıara olur bu,senın tercıhın,Allah karışmaz,Allahın kuluna ne kastı olabilirde sana hayırsız bır eş yazr?yıllarca sneın gıbıleri dinledım,bu işte bır terslık var dedim,Allaha annemı sevmıyordamı,çok kötü bir adam nasip etti dedim,kızkardeşlerı mukemmel adamlarla evli iken anama berbat bır adamla evli,büyüdüm öğrendım,annem onu tercıh etmiş,kaçarım dedmış,illa alacam demiş,

ah be guzel kadın,keşke önce kaderın ne olduğunu,yada ne olmaığını öğrense idin,o kadar duayı etmezdın,üzülme,geçmiş gitmiş,ama önce kaderi öğren sana tavsıyem,kaderın sneın tercıhlerının toplamıdır,burda bunu tartışamam,felmiş geçmiş,üzülme,ama unutma,suç senın,olmayacak şeyler için,yada oldurmak için hiçbir çaba göstermeden dua etmişin,sonuç bu gzel arkadaşım

Öğretmenimiz ilk okulda bir hikaye anlatmıştı hatırladığım kadarını anlatayım

muhtemelen uydurulmuş ilk okul çocuklarına uyarlanmış bir hikaye fakat ders niteliğinde hoşuma gitti aklımdan çıkmadı
Bir adam varmış çok inançlıymış

kaderciymiş hep dua edermiş bir gün denizin ortasında bir teknede mahsur kalmış allahım bana yardım eder demiş

yanından tekne geçmiş çağırmışlar binmemiş

üzerinden kurtarma helikopteri geçmiş işaret etmemiş

sonra o tekne su alıp batmış adam ölmüş

adam allahım beni neden kurtarmadın o kadar dua ettim demiş

Allah cevap vermiş ben sana yardımcı olacak vesileler yarattım hiç birine icabet etmedin demiş.

tabi ki dua inanç şart fakat kendin de bir şeyler yapman çabalaman lazım oturduğun yerde beklemekle hiç bir iş olmaz.
bu bızım mıllete ne zaman kaderin ne olduğunu öğrencek bılmıyorum,hayır acaba işlerınemı geliyor,sıkınca,yanlış tercıh yapınca,Alllahtan deyıp,Suçu Allaha atmak,yahu ortada bişey yok,adamla çıkarsın,oda senı sever dua edersin,sen adam için dua ederken,oda başka biri için edıyor,eeeeebu durumda Allah hanıgınızn duasını kabul etcek,senınkını etse onunkını etmemiş olcak,yahu yok öel bişey,tercıhlerımızdır kader,denke gelcek,sen ahmmeti istiyonda,ahmet sneı ıstemıyorsa,Allah nıye senın duanı yerıne getırsın???ayy benım en dolu olduğum konu,kader,kaderımde yokmuş,nasip dğeilmiş,vardır bır hayır,kandırın kendınızı,kandırın :)

Back
X