yarım saattir diğer konularını okuyorum.taşlar yerine oturdu.epey sorunların var anladığım kadarıyla,gerek ailenle ilgili gerekse sevgililerle ilgili.bir de sinirsel durumlar varmış ailede.ve sanıyorum dünkü konundaki yalan sölediğin kişi bir yıllık sevgilin..şimdi sana söyleceklerimi lütfen dikkate al.ya da burada söylenennleri.eski ilişkini ve o çocuğu unut,ondan uzak dur.evet onun için üzülebilirsin,bu çok normal ama zamanla sıkıntın hafifler.sana ulaşmaya falan çalışırsa izin verme.kesinlikle uzak dur.yeni sevgiline gelince...maalesef ben bununla da yürüyeceğine inanmıyorum.hislerim bu insanla da mutlu olamayabileceğini söylüyor.tabi okuduklarımdan da böyle bir sonuca vardım.yeni sevgilin geçimsiz birine benziyor ve böyle bir insanla evlenmek çok riskli.takıntılı,kuruntulu,tuhaf bir insan,yaşının adamı değil.ve onun da psikolojik yönden eski sevgilinden pek bi farkı yok sanki.senin yapacağın en iyi şey biraz kafanı dinlemen.bu yeni sevgilinle ayrılmak konusuna sen karar vericeksin tabi ama yaşın daha çok genç,farklı kısmetlerini de değerlendir.evlenmek için acele etme.iyi düşün.ve fazla kaptırma kendini.sakin ve dikkatli adımlar at.