yıllarımı verdiğim insan sinir hastasıymış...

yarım saattir diğer konularını okuyorum.taşlar yerine oturdu.epey sorunların var anladığım kadarıyla,gerek ailenle ilgili gerekse sevgililerle ilgili.bir de sinirsel durumlar varmış ailede.ve sanıyorum dünkü konundaki yalan sölediğin kişi bir yıllık sevgilin..şimdi sana söyleceklerimi lütfen dikkate al.ya da burada söylenennleri.eski ilişkini ve o çocuğu unut,ondan uzak dur.evet onun için üzülebilirsin,bu çok normal ama zamanla sıkıntın hafifler.sana ulaşmaya falan çalışırsa izin verme.kesinlikle uzak dur.yeni sevgiline gelince...maalesef ben bununla da yürüyeceğine inanmıyorum.hislerim bu insanla da mutlu olamayabileceğini söylüyor.tabi okuduklarımdan da böyle bir sonuca vardım.yeni sevgilin geçimsiz birine benziyor ve böyle bir insanla evlenmek çok riskli.takıntılı,kuruntulu,tuhaf bir insan,yaşının adamı değil.ve onun da psikolojik yönden eski sevgilinden pek bi farkı yok sanki.senin yapacağın en iyi şey biraz kafanı dinlemen.bu yeni sevgilinle ayrılmak konusuna sen karar vericeksin tabi ama yaşın daha çok genç,farklı kısmetlerini de değerlendir.evlenmek için acele etme.iyi düşün.ve fazla kaptırma kendini.sakin ve dikkatli adımlar at.

g strıng gıyen su aygırı arkadasıma ben de katılıyorum .

yanı amacım senı yargılamak degıl kesınlıkle yanlıs dusunme ama

hanı ara ayrıldınız da hangı ara yenı bırını tanıyıp evlenme vaadlerı

kuruldu ben anlamadım .4 yıl cunku kolay kolay atılıpda yenı bırını

hayatına almak cok kolay olmaz .bi'De hep eskı sevgılınden bahsedıpde

bırden yenı sevgılıye gecınce konuyu anlamakta gucluk cektım .

bıraz acarsanız sevınırım ? eskı sevgılınden ne zaman ayrıldın ?

ayrılıktankac ay sonra yenı bırı nı tanıdın ? suan kac aylık berabersınız de

evlılık kararı aldınız ?

4 yıl süren hayal kırıklıklarıyla dolu bir birlikteliğim oldu. bundan 1.5 yıl önce ayrıldık. 6 ay kadar sonra önceden de kısmen tanıdığım biriyle bir ilişkiye başladım.şu an bir yıllık bir ilişkim var. bu süre zarfında eski sevgilimden ve tehditlerinden hiç kurtulamadım. umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

yarım saattir diğer konularını okuyorum.taşlar yerine oturdu.epey sorunların var anladığım kadarıyla,gerek ailenle ilgili gerekse sevgililerle ilgili.bir de sinirsel durumlar varmış ailede.ve sanıyorum dünkü konundaki yalan sölediğin kişi bir yıllık sevgilin..şimdi sana söyleceklerimi lütfen dikkate al.ya da burada söylenennleri.eski ilişkini ve o çocuğu unut,ondan uzak dur.evet onun için üzülebilirsin,bu çok normal ama zamanla sıkıntın hafifler.sana ulaşmaya falan çalışırsa izin verme.kesinlikle uzak dur.yeni sevgiline gelince...maalesef ben bununla da yürüyeceğine inanmıyorum.hislerim bu insanla da mutlu olamayabileceğini söylüyor.tabi okuduklarımdan da böyle bir sonuca vardım.yeni sevgilin geçimsiz birine benziyor ve böyle bir insanla evlenmek çok riskli.takıntılı,kuruntulu,tuhaf bir insan,yaşının adamı değil.ve onun da psikolojik yönden eski sevgilinden pek bi farkı yok sanki.senin yapacağın en iyi şey biraz kafanı dinlemen.bu yeni sevgilinle ayrılmak konusuna sen karar vericeksin tabi ama yaşın daha çok genç,farklı kısmetlerini de değerlendir.evlenmek için acele etme.iyi düşün.ve fazla kaptırma kendini.sakin ve dikkatli adımlar at.

çok iyi özeledin, teşekkür ederim...

4 yıl süren hayal kırıklıklarıyla dolu bir birlikteliğim oldu. bundan 1.5 yıl önce ayrıldık. 6 ay kadar sonra önceden de kısmen tanıdığım biriyle bir ilişkiye başladım.şu an bir yıllık bir ilişkim var. bu süre zarfında eski sevgilimden ve tehditlerinden hiç kurtulamadım. umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

evet sımdı daha acıklayıcı oldu .dedıgım gıbı eskı sevgılınden

bahsederken bırden yenı sevgılıye gecınce sankı hepsı 1aylık

gıbı cok kısa zaman zarfında olmus gıbı bır ızlenım bıraktırdı bana .

eski sevgılınden ayrıldıktan 6 ay sonra yenı bırını hayatına alman

oldukca normal .pekı ne olduda bırden ayrılma kararı aldın ?

zamanında sana cok yanlıs yapan senı cok ıncılten adamı her defasında

affedıp yanında kalan kız ,bırden ne oldu ne degıstıde bıtırme kararı aldı ?

btırme kararından bu yana mı sureklı eskı sevgılınız sızı rahatsız edıyor ?

yaptıklarına, iftiralarına, yalanlarına daha fazla tahammül edemedim. 4 sene tahammül etmem bile mucizeymiş, şimdi düşünüyorum da... ailem onu istemiyordu, o yüzden onlara : ''beni tehditleriyle hayatında tutuyor, kurtarın.'' diyemedim. bir gün bana eğer ondan ayrılırsam aileme yaşadığımız her şeyi anlatacağını, hatta yaşamadıklarımızı da yaşamış gibi anlatacağını söyledi. ne olacaksa olsun dedim. abime anlattım. bana çok kızdı. yıllardır bu adamı neden çektin neden bana haber vermedin diye çok kızdı. onun da desteğini alınca yalnız olmadığımı hissettim, kararlı oldum, bu ilişkiyi noktaladım. ama ben ayrıldıktan sonra da bana ''aşkım, hayatım, her şeyim ...'' gibi şyler söylüyordu. annesini alıp okuduğum şehre beni ikna emeye bile geldiler. çok zor bitti gerçekten. olaylı bitti.

Ben kesinlikle şu kadar ilişki yaşandı da kısa sürede yeni biri olmaz düşüncesine katılmıyorum.
Çok da güzel örnekler var bu konuda.
Kimin karşımıza ne zaman çıkacağı belli olmaz.

Bunları geçtim de 'yıllarımı aldı benden' demen çok komik.
Sen vermişsin yıllarını ona. Vermeseydin.
Sana bir gülümseme bile gösteremeyen adama bu kadar değer verince ne bekliyordun ki?!
Bu kısım oldukça saçma olmuş. :ssz:
Biraz dönüp kendine bakmalı insan.

hepinize teşekkür ederim yarım yamalak anlatınca böyle oluyor işte. umarım bir gün tüm cesaretimi toplayıp ne var ne yok anlatabilirim.

Çok uzun süren ve biten bir ilişkiden sonra insan önce ayrılığı sindirebilmeli.
Birkaç ay sonra yeni biriyle tanışıp evlenenlerin sonu çoğunluk hüsranla sonuçlanır.
Mutlu olanlar vardır elbet yok değil.
Ama arada kısa zaman var ise bu ancak unutmak amaçlı bir ilişki olur.

Çok uzun süren ve biten bir ilişkiden sonra insan önce ayrılığı sindirebilmeli.
Birkaç ay sonra yeni biriyle tanışıp evlenenlerin sonu çoğunluk hüsranla sonuçlanır.
Mutlu olanlar vardır elbet yok değil.
Ama arada kısa zaman var ise bu ancak unutmak amaçlı bir ilişki olur.

Böyle bir genelleme yapılamaz. :49:

Genellemeler yapılmış öncelikle buna kesinlikle katılmıyorum. Yanlışlar ve gereksiz beklemeler yapmissin... Hak etmeyen birine fazlasıyla deger vermissin sonu hüsran...
Simdi onun acı çektiğini ve tedavi oldugunu görünce üzülüyorsun tabii. Bu cok normal. Vicdanı olan hemen her insanın hissedileceği bir sey. Eğer eski sevgilin icin üzülüyorsan git gör onu... Sevgilinle konus bunu yapman gerektiğini hissettiğini söyle. Cok kötü birsey degil bence... :34:
Hatta erdemli bir davranış...

Bir şey yapma bence, senden sevgi bekleyen(saplantılı da olsa) bir insana, hayatında yeni birisi varken merhamet duygusuyla gitmek çok aşağılayıcı. Ona acıdığın için yanında olacaksın ama onun senden beklentisi farklı. Bu durumda senin ona yararın değil zararın olur.

Allah şifa versin diye dua et, olmuşla ölmüşe çare yok, sen onu arkanda bıraktın, o seni bıraktığın yerde bekliyor halbuki sen başka bir ilişkiye başlamışsın. Önüne bakmanı tavsiye ederim.

acıkcası uzak durmanda fayda var tehdit etmesi de cok yalnıs orda kaybetti zaten sen sevmiyorsun ona acıyorsun cünkü o senin göözünde bi zavallıdan baska birsey değil anlattıklarının hepsini 3sene önce yasadım ve hala pesimde arada sırada arıyor ayrıldığımız günden beri 1mesajına dahi cewap wermedm wermicemde 8aydır ses soluk yok gerci arada geliyor öldürcem diyor msj atıyor arkadaslarıma söyluyor işte 3 senedir öldürecek bekliyorm. 2yıllık bi ilişkim var cokta mutluyum kuzenıne sevgilim var dedim okadar yani...zamanında ayaklarına dahi kapanmıstım tatlım simdi iyiki kurtulmusum diyorum sende aynısını dieceksn zaten

ilişkinin ne zaman başladığı ne zaman bittiği gibi konuları sorgulamayacağım
çünkü burada önemli olan daha farklı bir konu bence
Allah sana sabır versin, tabi eski erkek arkadaşının ailesine de..
Zor olaylar, zor günler..
Mümkün olduğunca irtibatı koparmaya bakın
Bir de aklıma bir tanıdığımız geldi, 20 yıllık kocası 2 çocuğunun babası şizofren çıkmıştı
Ayrıldılar.. Neler yaşandığını tahmin bile edemezsin, evlilikleri ve sonrasında..
Hayat umarım sana güzel şeyler getirir
O insana da acil şifa...

inan hiç üzülmedim! sende üzülme yeni haytının ve sevgilinn kıymetini bil ve geriye bakma.....bende bilmeden bir akıl hastası ile evlendim benim hayatımı mahfettiler senin gibi hatta çok daha acılarını hasta br adam yüzünden yaşadım..... hasta olan insanların tabii bir suçu yok allah öyle taktir etmiş lakinnnnn hastalıklarını saklamaya, ya da tedaviden kaçmaya, sonrasında da karşısındaki insanın sevgisini hayatını yıllarını gururunu sömürmeye hiç hakları yok!!! allah seni korumuş kaybolan yılların geri gelmez ama yine de ucuz kurtulmuşsun benim konumu okursan ne demek istediğimi anlayacaksın!!!

Back
X