- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
İnsan annesinede kirilir mi kırılıyor ıştenapti canım annen ? Bu hayatta sana en yakin kisi annendir ama biz de ona emanetiz Allahin emaneti yani onun canından can da olsa ayrı bir parçasın o bile canini yakabilir yani...çok sevdgim bir söz vardı yatağagirip gozunu kapadiginda pijamalarinlasin yalnizsin diye öyle ışte...annen için belki basit bi espri ama canıni yaktı demekki oyuzdn insanları olduğu gbi kabullenmeyi dene yoksa mutlu olamıyorsun.plastikten cam elde edilmiyor camdanda plastik yapı böyleyse yapcak bsey yok
maalesef hayatım boyunca en uzak olduğum insan annem oldu.((
sevgisi göstermelik, ilgisi göstermelik, her şeyi göstermelik. seninle ilgili özel günlerde sadece fotoğrafta nasıl çıktığıyla ilgilenir, birilerini şikayet etmek dışında aramak aklına gelmez. beni hiç merak ettiği olmamıştır mesela. nasılım iyi miyim.
aslında annemi kabullendim. ama laflara karşı duyarsız olamıyor insan. olduğum da çok oldu ama hani birikip birikip dolma durumları olur ya. öyle bi durumdayım.
ya o kadar çok şey var ki canımı yakan, bencilliğiyle ilgili. sevgisini hissedememek falan. atsan atılmıyor satsan satılmıyor. ve bunu yaşamak zorunda olmak çok kötü. annem olmasa bir dakika tahammül etmem.
beni de gecenin bu saatinde çok kırdı annem gerçi ilk değil
bazı sözlerinde kendimi buldum
anne işte ne desen olmuyor malesef
Konu anne baba olunca ne kadar kırılırsan kırıl bir şey yapamıyorsun.
Maalesef bu bir yabancının kırması gibi de olmuyor derin oluyor baya derin.
Anlıyorum arkadaşım seni çok iyi ama maalesef hiç bir şey yapamıyorsun.Bu acıya alışmaktan başka
yani bilmiyorum bunu yaşamak zorunda mıyız. hayatımda bir kere acile sakinleştirici vurdurmak için götürüldüm. annem yüzündendi. bugün ikincisi olacak gibi. akşamdan beri kendime gelemiyorum. sakinleşecek bir şeyler arıyorum.
maalesef ben olayları büyütmeyi dillendirmeyi pek sevmem. sadece bir kere beni kırdığını söyledim. bi süre idare etti ve sonra yeniden...
yani her seferinde söylesem yüzüne vursam olaylar daha büyüyecek. değer mi yoksa onun ruhu bile duymadan benim 5 saattir ağlamam... yani hangisi değer hangisi değmez bilemiyorum. ağlamaktan beynim patlayacak. üzüldüğümü kırıldığımı söylesem ipleri koparacak raddeye bile getirebilir. ama kardeşim var babam var...
Konu anne baba olunca ne kadar kırılırsan kırıl bir şey yapamıyorsun.
Maalesef bu bir yabancının kırması gibi de olmuyor derin oluyor baya derin.
Anlıyorum arkadaşım seni çok iyi ama maalesef hiç bir şey yapamıyorsun.Bu acıya alışmaktan başka
seni anlıyorum ama anlamayı hiç istemezdim niye böyle oluyor bilmiyorum canım bende aynı senin gibiyim olayları büyütmek için değil sadece cevap aramak kırıldığm için anlatıyorum hop bir bakıyorum daha çok kırılmışım sadece niye diyorum. Sucu kendimde arıyorum sürekli olmuyor niye olmuyor bilmiyorum ama daha ne kadar kırılacak bu kalbim onu da bilmiyorum keşke içimi görebilse annem annesiyle arkadaş gibi olan insanlara tuaf bakıyorum anlam veremiyorum yani of allahım sen yardım et
sen kaç yaşındasın canım
24 yaşındayım. dediğin gibi hissediyorum ben de. sağlıksız bir ailede büyümek çok kötü. ki bir de o kadar uzak durmaya çalışıyorum. ben onu düşündükçe o kalp kırıyor. ya aslında tam anlamıyla kalp kırma da değil. sevgisizlik ilgisizlik umursamazlığı falan yıpratıyor beni. yapmacıklığı, sadece göstermelik davranması. hani dışı seni içi beni yakar lafı gibi. dışarı polyanna bana gelince hiç de gözüktüğü gibi değil.
ya bikaç arkadaş sormuş hala cevap vermemişsiniz anneniz ne şakası yaptıda bukadar kırıldınız bi söyleseniz.
soran arkadaşa özelden yazdım. size de atayım ama yani mesele lafı değil. çok basit bi cümle. üzen lafının arkasında yatanlar.ya bikaç arkadaş sormuş hala cevap vermemişsiniz anneniz ne şakası yaptıda bukadar kırıldınız bi söyleseniz.
soran arkadaşa özelden yazdım. size de atayım ama yani mesele lafı değil. çok basit bi cümle. üzen lafının arkasında yatanlar.
burada yazmak istemiyorum net olarak çünkü okuyan direk anlar.
24 yaşındayım. dediğin gibi hissediyorum ben de. sağlıksız bir ailede büyümek çok kötü. ki bir de o kadar uzak durmaya çalışıyorum. ben onu düşündükçe o kalp kırıyor. ya aslında tam anlamıyla kalp kırma da değil. sevgisizlik ilgisizlik umursamazlığı falan yıpratıyor beni. yapmacıklığı, sadece göstermelik davranması. hani dışı seni içi beni yakar lafı gibi. dışarı polyanna bana gelince hiç de gözüktüğü gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?