bence özlemin sadece arkadaşça değil... kaç yaşında adam? evlenecek çağlarındaysa, pek de hoşuna gitmeyecek bir tabloyla karşılaşabilirsin...
24 yaşında. evlenmiş bile olabilir diyosun yanii
bence kalbinin sesini dinle derim ben sözlenip ayrılmıştım yıllar evvel hala unutmadım kalbimin aklımın biyerlerinde saklanmış duruyor zamanın varken keşke dememek için bence ara ne kaybedersin ki zaten şimdi de onsuzsun evlenmiş olsa umudunu kesersin en azından yine kaybedecek birşeyin olmaz dediğin gibi yıllar özletiyo yıllar geçtikçe bu özlem katmerlenecek kişi kendinden bilir işi keşke senin gibi arada 2 yıl gibi bi zaman olsaydıda bende fırsatım varken koşsaydım kollarına bi abla tavsiyesi nacizane
Face'i varsa bakabilirsin fotolarına falan :)[/QUOTE
bu adam 2 yıldır aynı profil fotosunu kullanan biri :) bu bezlerde taragı yok maleseff koymaz
rica ederim canım aynı dertten muzdarip olduğum için ben de içimden geçeni yazdım dediğin gibi aynı sebeplerden ben de ya istemezse ya terslerse diye düşünmüştüm ama 16 sene sonra bunu diyebiliyorum ki keşke gurur yapmasaymışım isterse tersleseydi kızsaydı bağırsaydı ama ben keşkeyle kavrulmasaydım :) bu ben son nefesimi verene kadar da böyle gidecek biliyorum hep hayaliyle avunuyorum bari şansımı deneseydim de hiç olmazsa denedim olmadı der umudumu keserdim hakkından hayırlısını nasip etsin mevlam ben yattım kalktım öyle dedim nasip değilmiş demek ki....
kızlar 2 yıl önce biten bi ilişkim vardı. 2 yıldır hiç bi şekilde diyalogumuz olmadı. ayrılmayı o istemişti ben de kabul etmiştim. ama kavgalı gürültülü bi ayrılık degildi.
şu son aylarda beni bi merak aldı onunla iletişime geçmek istiyorumm. hayatı ne yönde degişti neler yaşadı nerelerde falan arkadaşça konuşmak işte farklı bi niyetim yok ki.
bazen diyorum ne gerek var ama bu istegimin önüne geçemiyorumm deliricem ben böyle hayatıma degmiş insanları tamamen silemem merak ederim özlerim işte ben böyleyim.
onunla konuşmazsam hep keşke diyecegimi biliyorumm
napmalı sizce bişeyler söylesennizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?