yıllarr özletiyoo.

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
kızlar 2 yıl önce biten bi ilişkim vardı. 2 yıldır hiç bi şekilde diyalogumuz olmadı. ayrılmayı o istemişti ben de kabul etmiştim. ama kavgalı gürültülü bi ayrılık degildi.

şu son aylarda beni bi merak aldı onunla iletişime geçmek istiyorumm. hayatı ne yönde degişti neler yaşadı nerelerde falan arkadaşça konuşmak işte farklı bi niyetim yok ki.

bazen diyorum ne gerek var ama bu istegimin önüne geçemiyorumm deliricem ben böyle hayatıma degmiş insanları tamamen silemem merak ederim özlerim işte ben böyleyim.

onunla konuşmazsam hep keşke diyecegimi biliyorumm

napmalı sizce bişeyler söylesennizz

Üstünden iki yil geçmis akliniz halen ondaysa caninizi sikicak sonuçlar alabilirsiniz şahsen benim ayrildigim kişi benim karsima iki yil sonra ciksa yada hemen de ciksa terslerim isin mi kalmadi karsima cikiyosun diye :31:

Ben olsam iletişime gecmezdim iki yılda hayatında çok şey değişmiştir ki sizden ayrılan o sevse ayrılmazdi...iletişime geçseniz nolcak bence daha çok uzulursunuz yeri zMani geldimi insanları hayatımizdan çıkarmasını bilmeliyiz bende sizin gbym kolay kolay çıkaramam insanları hayatımdan ama bu en çok sonra benim canımı yakar

bence özlemin sadece arkadaşça değil... kaç yaşında adam? evlenecek çağlarındaysa, pek de hoşuna gitmeyecek bir tabloyla karşılaşabilirsin...

bence kalbinin sesini dinle derim ben sözlenip ayrılmıştım yıllar evvel hala unutmadım kalbimin aklımın biyerlerinde saklanmış duruyor zamanın varken keşke dememek için bence ara ne kaybedersin ki zaten şimdi de onsuzsun evlenmiş olsa umudunu kesersin en azından yine kaybedecek birşeyin olmaz dediğin gibi yıllar özletiyo yıllar geçtikçe bu özlem katmerlenecek kişi kendinden bilir işi keşke senin gibi arada 2 yıl gibi bi zaman olsaydıda bende fırsatım varken koşsaydım kollarına bi abla tavsiyesi nacizane

bence kalbinin sesini dinle derim ben sözlenip ayrılmıştım yıllar evvel hala unutmadım kalbimin aklımın biyerlerinde saklanmış duruyor zamanın varken keşke dememek için bence ara ne kaybedersin ki zaten şimdi de onsuzsun evlenmiş olsa umudunu kesersin en azından yine kaybedecek birşeyin olmaz dediğin gibi yıllar özletiyo yıllar geçtikçe bu özlem katmerlenecek kişi kendinden bilir işi keşke senin gibi arada 2 yıl gibi bi zaman olsaydıda bende fırsatım varken koşsaydım kollarına bi abla tavsiyesi nacizane

kalbimin sesi konuşmaktan yana ama terslerse falan diye korkuyorum. sizin adınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun. sizi zamanında tutan neydi merak ettim neden dediginiz gibi kollarına koşmadınız. tavsiyeniz için teşekkürler bu arada :)

Face'i varsa bakabilirsin fotolarına falan :)

rica ederim canım aynı dertten muzdarip olduğum için ben de içimden geçeni yazdım dediğin gibi aynı sebeplerden ben de ya istemezse ya terslerse diye düşünmüştüm ama 16 sene sonra bunu diyebiliyorum ki keşke gurur yapmasaymışım isterse tersleseydi kızsaydı bağırsaydı ama ben keşkeyle kavrulmasaydım :) bu ben son nefesimi verene kadar da böyle gidecek biliyorum hep hayaliyle avunuyorum bari şansımı deneseydim de hiç olmazsa denedim olmadı der umudumu keserdim hakkından hayırlısını nasip etsin mevlam ben yattım kalktım öyle dedim nasip değilmiş demek ki....

rica ederim canım aynı dertten muzdarip olduğum için ben de içimden geçeni yazdım dediğin gibi aynı sebeplerden ben de ya istemezse ya terslerse diye düşünmüştüm ama 16 sene sonra bunu diyebiliyorum ki keşke gurur yapmasaymışım isterse tersleseydi kızsaydı bağırsaydı ama ben keşkeyle kavrulmasaydım :) bu ben son nefesimi verene kadar da böyle gidecek biliyorum hep hayaliyle avunuyorum bari şansımı deneseydim de hiç olmazsa denedim olmadı der umudumu keserdim hakkından hayırlısını nasip etsin mevlam ben yattım kalktım öyle dedim nasip değilmiş demek ki....

inanmıyorum 16 sene mi dile kolay. şöyle düşün ablacım o senin kaderin olsan dönücek dolaşıcak sana gelicekti demek ki degil kendini böyle rahatlat hiç canını sıkma. herkes olumsuz konuşmasına ragmen ben seni dinlicem galiba. nolursa olsun artık gözümü kararttım :)

kızlar 2 yıl önce biten bi ilişkim vardı. 2 yıldır hiç bi şekilde diyalogumuz olmadı. ayrılmayı o istemişti ben de kabul etmiştim. ama kavgalı gürültülü bi ayrılık degildi.

şu son aylarda beni bi merak aldı onunla iletişime geçmek istiyorumm. hayatı ne yönde degişti neler yaşadı nerelerde falan arkadaşça konuşmak işte farklı bi niyetim yok ki.

bazen diyorum ne gerek var ama bu istegimin önüne geçemiyorumm deliricem ben böyle hayatıma degmiş insanları tamamen silemem merak ederim özlerim işte ben böyleyim.

onunla konuşmazsam hep keşke diyecegimi biliyorumm

napmalı sizce bişeyler söylesennizz

Aradiniz mii ne olduu

Valla erkeklerin genelinin böyle bir aranma durumunda burnu kalkar.Yani iyi havaya girer.Eğer ilişki tekrar başlarsa hep bunun ağırlığı altında kalırsın.Fakat çocuğu sen tanıyosun.Eğer karakterli biriyse bunu yapmaz.Hayırlısı inş.

Back
X